Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

an kais ta dvd me to imageburn kai exeis balei layer brake den xreiazese to .dvd kais kateyteian to iso .Episis an exeis kapoio allo .dvd arxeio anoikseto me deksi klick epexergasia kai allakse to onoma pou exei sto onoma tou iso tou cod4 .:-)

Δημοσ.
To λογικό θα ήταν να καίει και η ψύκτρα της cpu. Λιγότερο μεν αλλά να καίει. Αυτό που έγινε είναι ότι λόγω υπερθέρμανσης ξανακολλήσαν οι επαφές που είχαν ξεκολλήσει. Κατά 99% όμως θα σου ξαναβγάλει κόκκινα λαμπάκια. Γνώμη μου είναι να την αφήσεις όπως είναι για τώρα και να μην την ανάψεις, έως να δοκιμάσεις το κόλπο με τα x-clamps. Στην πρώτη σελίδα του topic θα βρεις έναν οδηγό απο τον φίλο toufa. Διάβασέ τον και εδώ είμαστε πάλι.

Σωστοςςςςςς.:-)

Δημοσ.

το ξανα έβγαλε το πρόβλημα με το που έβαλα ενα dvd χωρείς καν να φορτώσει κατι. τελικα το ξανα έκανα το κόλπο και με το που δούλεψε το εκλεισα, σήμερα απο το πρωί έτρεχα να βρω τα συμπράκαλα, αυτή τη στιγμή έχω ανοιχτή τη μητρική μπροστά μου με καθαρισμένα τελείος τα chipset και είμαι έτοιμος να αρχίσω να βιδώνω... ψυλο μπερδεύτικα λιγάκι γιατί νόμιζα οτι οι βίδες πρέπει να βιδώσουν έξω απο το μεταλικό κουτί, που σημαίνει οτι έπρεπε να τρυπήσω το κουτι (γιατί οι βίδες είναι πιο χοντρές απο τις τρύπες που ηταν βιδωμένα τα torx8) αλλά τελικά έκανα εγώ μαλ#$@1 γιατί έβλεπα 2 guide ταυτόχρονα...

Δημοσ.

απ' οτι φένεται έφαγα πακέτο, συνεχίζει τα 3 κοκκινα λαμπιόνια και μετά απο 2-5-10-15 λεπτά

καμιά άλλη ιδέα? χαλάρωσα λίγο τις βίδες με αποτέλεσμα η ψύχτρα του cpu να είναι πιο ζεστή απο πριν και η ψύχτρα του gpu όχι και τόσο καυτή, αλλα και πάλι 3 λαμπάκια απο την αρχή μέχρι και 10 λεπτά μετά

Λοιπό δεν υπάρχει λόγος να γεμίζω με δικά μου ποστ... ψαχνωντας βρήκα αυτο http://www.x-clamp-fix.com/catalog/product_info.php?info=p5_X-Clamp-Fix-DIY-Kit.html&XTCsid=cce0e4ec9f919288c3742bccabd3a045

το οποίο και έκανα δηλ έσφηξα αρκετά τη ψύχτρα της gpu και το άναψα χωρείς cooler και χωρείς το dvd, μετά απο 3 λεπτα και κατι δευτερα άρχισε να αναβοσβήνει 2 κοκκινα, αυτοί εκεί λένε οτι αστο να κρυώσει και κλείστο κανονικά και θα δουλεύει...

Ακόμα δε ξέρω τι θα συμβεί πάντος εχτές π.χ που το άφινα αρκετή ώρα αναμένο (με cooler κανονικα μέσα όλα) και μετα απο 50 λεπτά συνέχιζε να δείχνει 3 κοκκινα...

προς το παρών το αφισα έξω στη βεράντα να πάρει τον αέρα του.. :D

... και τίποτα, πάλι 3 κοκκινα, γαμ#$#^%$@$$^%#!#$ τσάμπα και όλη η κούραση...

Δημοσ.
απ' οτι φένεται έφαγα πακέτο, συνεχίζει τα 3 κοκκινα λαμπιόνια και μετά απο 2-5-10-15 λεπτά

καμιά άλλη ιδέα? χαλάρωσα λίγο τις βίδες με αποτέλεσμα η ψύχτρα του cpu να είναι πιο ζεστή απο πριν και η ψύχτρα του gpu όχι και τόσο καυτή, αλλα και πάλι 3 λαμπάκια απο την αρχή μέχρι και 10 λεπτά μετά

Λοιπό δεν υπάρχει λόγος να γεμίζω με δικά μου ποστ... ψαχνωντας βρήκα αυτο http://www.x-clamp-fix.com/catalog/product_info.php?info=p5_X-Clamp-Fix-DIY-Kit.html&XTCsid=cce0e4ec9f919288c3742bccabd3a045

το οποίο και έκανα δηλ έσφηξα αρκετά τη ψύχτρα της gpu και το άναψα χωρείς cooler και χωρείς το dvd, μετά απο 3 λεπτα και κατι δευτερα άρχισε να αναβοσβήνει 2 κοκκινα, αυτοί εκεί λένε οτι αστο να κρυώσει και κλείστο κανονικά και θα δουλεύει...

Ακόμα δε ξέρω τι θα συμβεί πάντος εχτές π.χ που το άφινα αρκετή ώρα αναμένο (με cooler κανονικα μέσα όλα) και μετα απο 50 λεπτά συνέχιζε να δείχνει 3 κοκκινα...

προς το παρών το αφισα έξω στη βεράντα να πάρει τον αέρα του.. :D

... και τίποτα, πάλι 3 κοκκινα, γαμ#$#^%$@$$^%#!#$ τσάμπα και όλη η κούραση...

Ροδέλες ανάμεσα στις ψύκτρες και την motherboard έβαλες;

Δημοσ.

christos οχι ειναι το παλιό μοντέλο

φίλε Timekeeper έχω βάλει ροδέλες όπως ακριβός λέει στο guide βιδα, σιδερενια ροδελα, πλαστική(νάυλον) ροδέλα, μητρική, πλαστική ροδέλα, σιδερένια ροδέλα και ψύχτρες.

επείσης μετά το mod η ψύχτρα του cpu θερμένετε όπως μου περιέγραψες πιο πάνω, ζεστή αλλά όχι καυτή

ότι και να κάνω δεν ανάβει καθόλου, όπως έστω άναβε εχτές μερικές φορές ή άναβε για αρκετή ώρα και μετά κόλαγε, με το σφιξημό των βιδών είτε χαλαρές είτε σφιχτές ανάβει σε 3 λαμπιόνια και παραμένει έτσι, μόνο αν δεν βάλω τα cooler μετα απο λίγο ανάβουν 2 κοκκινα λαμπιόνια...

και βέβαια έβαλα arctic silver 5 (ξέχασα να το αναφέρω πιο πάνω) και πλέων δεν έχω κάτι άλλο να σκεφτώ εκτός του easy buyworld που πήρα τηλ και ρώτησα τι και πως και μου είπαν 109 αφλασαριστη και 150 φλασαρισμένη, επείσης τους είπα όλη την ιστορία και μου είπαν οτι πάει για αλλαγή μητρικής, αλλά ρε γμτ αν παίζει κάτι άλλο να το δοκιμάσω εδώ που φτάσαμε γιατί όπως και να το κάνουμε 1 χρόνο τώρα ανοιξε κλείσε και όλη η μανουρα... θέλω να είναι η τελευταία λύση να τη στείλω εκεί...

Δημοσ.
christos οχι ειναι το παλιό μοντέλο

φίλε Timekeeper έχω βάλει ροδέλες όπως ακριβός λέει στο guide βιδα, σιδερενια ροδελα, πλαστική(νάυλον) ροδέλα, μητρική, πλαστική ροδέλα, σιδερένια ροδέλα και ψύχτρες.

επείσης μετά το mod η ψύχτρα του cpu θερμένετε όπως μου περιέγραψες πιο πάνω, ζεστή αλλά όχι καυτή

ότι και να κάνω δεν ανάβει καθόλου, όπως έστω άναβε εχτές μερικές φορές ή άναβε για αρκετή ώρα και μετά κόλαγε, με το σφιξημό των βιδών είτε χαλαρές είτε σφιχτές ανάβει σε 3 λαμπιόνια και παραμένει έτσι, μόνο αν δεν βάλω τα cooler μετα απο λίγο ανάβουν 2 κοκκινα λαμπιόνια...

και βέβαια έβαλα arctic silver 5 (ξέχασα να το αναφέρω πιο πάνω) και πλέων δεν έχω κάτι άλλο να σκεφτώ εκτός του easy buyworld που πήρα τηλ και ρώτησα τι και πως και μου είπαν 109 αφλασαριστη και 150 φλασαρισμένη, επείσης τους είπα όλη την ιστορία και μου είπαν οτι πάει για αλλαγή μητρικής, αλλά ρε γμτ αν παίζει κάτι άλλο να το δοκιμάσω εδώ που φτάσαμε γιατί όπως και να το κάνουμε 1 χρόνο τώρα ανοιξε κλείσε και όλη η μανουρα... θέλω να είναι η τελευταία λύση να τη στείλω εκεί...

Που τι ξετρύπωσες τις πλαστικές ρε θηρίο; Τέλως πάντων δώσε βάση. Ξέχνα τι γράφουν αυτοί, όχι γιατί δεν τα λενε σωστά αλλά γιατί είναι απίθανο να έχεις τις ίδιες ακριβώς βίδες. Πρέπει κάτω απο την μητρική, να βάλεις τόσες ροδέλες ώστε να είναι στο ίδιο ύψος με τις τρύπες που βιδώνει η μητρική στο σασί. Στην περίπτωσή μου, τέσσερεις ροδέλες. Μετά στην πάνω πλευρά βάλε απο μία ροδέλα ανάμεσα στην μητρική και τις ψύκτρες. ΜΗΝ σφίξεις τέρμα τις βίδες. Ούτε να είναι χαλαρές ούτε να πιέζουν πολύ την μητρική. Άστο 4 λεπτά χωρίς ανεμιστήρια (αν και κανονικά πρέπει να δουλέψει κατευθείαν). Βάλε ανεμιστήρια και ξανά boot. Μην απογοητευτείς. Παίξε με τις βίδες ξανά και προσπάθησε. Όσο για το easy buy world, πρέπει να ξέρεις ότι η κονσόλα που θα πάρεις είναι ανακασκευασμένη και τα 100 ευρώ που θα σκάσεις είναι νταβατζιλίκι. Η δικιά μου που πήρα από αυτούς χάλασε μέσα σε 5 ώρες... Κάπου είδα ότι το Carrefour έχει προσφορά το Χ360 με 200 ευρώ. Αυτά.

Δημοσ.

οκ θα το παιδέψω λίγο ακόμη για σήμερα και μετά το αφήνω για αυριο γιατι πλέων οχι αλλα κάρβουνα, οτι γίνει θα ποστάρω, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια, τόσο πολύ πείξιμο δεν είχα φάει ούτε όταν δουλευα σε service pc...

αν πρέπει να αφίσω π.χ 1 ροδέλα πριν την μιτρική μια αφεινω τη πλαστική ή τη σιδερένια? γιατι οταν βάζω τη μιτρική μέσα στο κουτί δεν κάθετε σωστά απο τη μια μεριά, (είναι λίγο πιο ψηλά) αλλά με χαλαρό σπρώξιμο μπαίνει κανωνικά

Δημοσ.
οκ θα το παιδέψω λίγο ακόμη για σήμερα και μετά το αφήνω για αυριο γιατι πλέων οχι αλλα κάρβουνα, οτι γίνει θα ποστάρω, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια, τόσο πολύ πείξιμο δεν είχα φάει ούτε όταν δουλευα σε service pc...

αν πρέπει να αφίσω π.χ 1 ροδέλα πριν την μιτρική μια αφεινω τη πλαστική ή τη σιδερένια? γιατι οταν βάζω τη μιτρική μέσα στο κουτί δεν κάθετε σωστά απο τη μια μεριά, (είναι λίγο πιο ψηλά) αλλά με χαλαρό σπρώξιμο μπαίνει κανωνικά

Το ότι δεν μπαίνει με την μία μάλλον οφείλεται στα ελλάσματα που έχουν οι θύρες. Σπρώξε... Για ροδέλες βάλε καλύτερα μεταλλικές. Αφού δούλευες και με PC, τράβα του και καμιά μόντα με κάνα εξτρά ανεμιστήρι και... καλή επιτυχία.

Δημοσ.

Isobitis_r και εγώ παιδεύτηκα αρκετά με τη μέθοδο που λες και δεν είδα άσπρη μέρα. Με λίγα άδικος κόπος. Αν πάρει μέντα (3RROL) η κονσόλα... The End!

Ο timekeeper ξέρει...

Δημοσ.
Isobitis_r και εγώ παιδεύτηκα αρκετά με τη μέθοδο που λες και δεν είδα άσπρη μέρα. Με λίγα άδικος κόπος. Αν πάρει μέντα (3RROL) η κονσόλα... The End!

Ο timekeeper ξέρει...

Αγόρασες Wii; Εντυπώσεις;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...