Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια οντως το topic ειναι χαωδες. Καλυτερα θα ηταν να χωριστουνε τα πραγματα σε releases και θειους, και κατηγορια hardware ξεχωριστη. Ερωτησεις απλες και κοινες για τον καθενα χανονται μεσα σε σχολια για το ταδε και το δεινα παιχνιδι, και επαναλαμβανονται συνεχως.

Επι αυτου, θα ηθελα να κανω και μια noob ερωτηση μιας και ειμαι νεος στο χωρο του Xbox hacking. Θελω να flasharω το Xbox μου, απο τα tutorial που ειδα και οδηγους flashing που διαβασα μαλλον θα το κανω μονος μου. Σιγουρα εχω drive Hitach, το θεμα ειναι να μην εχω την εκδοση 079! Πρωτα ομως πρεπει να ανοιξω το case. Στα tutorial που διαβασα αναφερονται σε κατσαβιδια Torx T10,T12 κτλ. Τι ειναι αυτα ρε παιδια, συγκεκριμενα κατσαβιδια η απλα κωδικη ονομασια μεγεθους και παχους? Ειναι σαν τα κοινα κατσαβιδια που πουλανε σε καθε ειδικευμενο καταστημα, ή κατι αλλο?

αν πας σε μαγαζι με ηλεκτρονικα/ηλεκτρολογικα, και τα ζητησεις ετσι, θα καταλαβουν

πως λεμε το "σταυροκατσαβιδο" philips, ετσι και αυτα τα λεμε torx.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

AWERARER An prosexeis se ayto to link poy einai kai apo xeno site ara kai poio egiro tha prosexeis mia grammi poy leei to exeis: "***Only works with the Hitachi-LG GDR 3120L at this time***"

Ayto an kaneis eleftheri metafrasi simainei oti doylevei mono gia ta hitachi drives PROS TO PARON. Ara meta ap' ola ayta exw adiko h' dikio na rwtaw an to x360usb kanei gia na flashareis benq drives.

Δημοσ.
Στα tutorial που διαβασα αναφερονται σε κατσαβιδια Torx T10,T12 κτλ. Τι ειναι αυτα ρε παιδια, συγκεκριμενα κατσαβιδια η απλα κωδικη ονομασια μεγεθους και παχους? Ειναι σαν τα κοινα κατσαβιδια που πουλανε σε καθε ειδικευμενο καταστημα, ή κατι αλλο?

εκτος απο τα κατσαβιδια τα "ισια", τους "σταυρους" (ή σταυροκατσαβιδα), κοινης χρησης στη συντηρηση υπολογιστων ειναι και τα Torx. Συνηθως μπορεις να προσαρμοσεις διαφορες μυτες πανω τους. Αν βρεις, παρε κανα πολυκατσαβιδο με διαφορες μυτες ολων των ειδων για να μη ψαχνεις καθε φορα. Αμα δεν εχεις τη καταλληλη μυτη παντως, μη το ζορισεις το πραγμα γιατι μπορει να φας τις στροφες και μετα να μη ξεβιδωνει.

http://en.wikipedia.org/wiki/ISO_10664

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Έχω μια ερωτησούλα.Έχω το xbox360 με drive samsung ms25. Το μηχάνημα το πήρα όταν πρωτοβγήκε το xbox360 στην ελλάδα.Το είχα φλασάρει πριν καιρό άλλα δεν είχα κρατήσει backup του original firmware.Θέλω να το κάνω update. Γίνετε η όχι ? Αν όχι μπορώ να παραγγείλω ένα άλλο drive και να παίξει κανονικά στην κονσόλα μου? Ευχαριστώ

Δημοσ.

An den exeis to original key xlwmo se kovw.

An exeis fylaxei to monadiko key h' an mporeis na to pareis apo to eidi flasharismeno drive nomizw me to 360 firmware toolbox 4.5 prepei na ginetai tote mporeis na kaneis to neo flasharisma arkei panta na xereis(Me opoiondipote tropo katafereis kai to vreis) to monadiko kleidi(key) giati kai na allaxeis drive pali tha xriasteis to monadiko key.

Δημοσ.

παιδιά , να κάνω μια ερώτηση , μου είπαν πως αν πάρω το XBOX 360 Core Arcade System από Πλαίσιο αυτή την στιγμή κατά 90% θα έχει BENQ drive μέσα, ισχύει κάτι τέτοιο; βρήκα ένα nforce2 mb με Sil sata controller, διάβασα και το tutorial για flasharisma με dosflash κλπ αλλά θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου προτείνει τι πακέτο xbox να πάρω για να έχει μέσα το BENQ..π.χ. premium me halo3 premium value core...

Παρακαλάω πολύ οι xboxakides που έχουν εντρυφήσει στο θέμα ας βοηθήσουν ένα newbie πρώην κάτοχο xbox 1 με xbmc και τα συναφθεί. :D :D :D

Δημοσ.

δεν είμαι αυτός που νομίζεις φίλε, μάλλον με μπερδεύεις με άλλον.

στην ερωτησούλα μου μήπως έχεις απάντηση;.

βρήκα αυτό το site: http://www.360drives.com/list

ξέρει κάποιος ένα σίγουρο LOT με BENQ να ψάξω στα μαγαζιά; η κάποιον άλλο τρόπο να βρώ το drive από την συσκευασία χωρίς να την ανοίξω; .. thanks in advance

p.s. το hitachi firmware F79 ΔΕΝ flasharete????/....

πως μπορούμε να το αποφύγουμε;.

Δημοσ.

Den mporeis na deis ti drive tha exei to paketo poy tha agoraseis an den anoixeis to portaki toy dvdrom.

An kai ap' oti xerw twra poia sxedon oles oi konsoles kata 80% exoyn benq drive kai pistepse me me nforce chipset mia xara eykola flasharete apla patwntas tin entoli dosflash(Se auto mode) To ekana egw prin merikes meres kai eixe apolyti epitixia. Apla prepei na apenergopoihshs apo to bios tis mitrikis ola ta ide controller kai na afiseis mono ta sata controllers.

Δημοσ.

Καλά αυτά τα dl verbatim τα πουλάν σε ότι να ναι τιμές!Στο Πλαίσιο πουλάνε τα printable δισκάκια σε πακέτο των 25 52?! Ποίος θα τα πάρει σε αυτή την τιμή?

Αν δεν το πιστεύετε δείτε το link :

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=24&category=69978437

Δημοσ.
Καλά αυτά τα dl verbatim τα πουλάν σε ότι να ναι τιμές!Στο Πλαίσιο πουλάνε τα printable δισκάκια σε πακέτο των 25 52?! Ποίος θα τα πάρει σε αυτή την τιμή?

Μια χαρά τιμή έχουν...

Δημοσ.

εγω τα εχω παρει σε αυτη την τιμη...:rolleyes:

σου φαινονται ακριβα;;ειναι 2.2 ευρω το ενα δισκακι πολυ φτηνοτερα απο τα 70 που θα δωσεις για το αυθεντικο παιχνιδι ;)

εκτος αν θελεις να παρεις με 1 ευρω και να εχεις προβληματα.Δεν ειναι τυχαιο που σχεδον ΟΛΑ τα γνωστα φορουμ που ασχολουνται με το xbox hacking προτεινουν τα verbatim:-)

Σιγουρα υπαρχουν και αλλα δισκακια που μπορει να αποδοσουν καλα,αλλα πιστευω οτι τα verbatim ειναι εγγηυηση και πολυ καλυτερο απ οτι κυκλοφορει αυτη τη στιγμη:-)

εγω παντως και τα 42 backups που εχω,με verbatim ειναι και ολα δουλευουν αψογα...

Δεν χρειαζεται να ζοριζουμε το drive με φτηνιαρικα δισκακια....)

Δημοσ.

Paidia na sas pw egw ti ekana kai ta ridisk printable(Moyfa entelws) se sxesi me ta apla ridisk(Ta mov) kai ta ridisk extreme(Ta kokkina) enw den ta diavaze(Ta printable ennow) to samsung ms28 ekana to pot calibration en oligis dynamwsa poly ligo tin tasi toy leizer kai twra paizei ta panta(Akoma kai ta printable poy prin den epaize katholoy) kai exw na dw to fenomeno "dirty disc..." edw kai poly kairo.

An loipon poianoyn ta xeria sas kante to.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...