Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασε να ξαναπερασεις το kreon στο sammy...Δεν ξερω τα συγκεκριμενα τι ακριβως σημαινουν..Δοκιμασε και με αλλο προγραμμα π.χ. schromextractor και δες αν σου λεει οτι δεν μπορει να το διαβασει το game.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Pantws an kanoyme metafrasi simainei oti vrike provlima sto sigegrimeno sector kai to anakampse diladi to diorthose. Egw kapws etsi to katalavainw den xerw an exw dikio h' adiko.

Pantws ena dvd poy moy evgaze ayta ta minimata to egrapsa se diskaki kai paizei mia xara.

Δημοσ.

Αυτό το φόρουμ κάποτε έλεγε πολλά.. Τώρα, άστα να πάνε. Ερώτηση για το ένα, ερώτηση για το άλλο. Και έχουν εξαφανιστεί όλοι οι παλιοί. Και εμείς οι καναδυό που μείναμε βλέπω σε λίγο να τα μαζεύουμε απο δω μέσα.

Καληνύχτα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Υ.Γ. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου εμπιστεύτηκαν την κονσόλα τους για να την φλασάρω. Πιστεύω ότι στάθηκα σωστός απέναντί τους. Απο εδώ και πέρα σταματάω να το κάνω, τουλάχιστον μέσω insomnia.

Δημοσ.

Giati re timekeeper xexwrizeis tis erwtiseis se katigories? Kai giati perimenes se ena forum na yparxoyn mono "proxwrimenes" erwtiseis kai oxi erwtiseis gia arxarios(Kathe logis...)?

Ayto einai adinato na simvei kathoti den simvainei se KANENA forum kai an pisteveis oti ypirxe periptwsi na simvei se ayto to forum tote ethelotifloyses.

Pantws kata tin tapini moy gnwmi tha soy proteina na min figeis an kai i teleytaia lexi einai dikia soy.

Δημοσ.
Ερώτηση για το ένα, ερώτηση για το άλλο

Κοίτα δεν είναι δω το xboxhacker.net.Γιατί στο xbox scene τι ερωτήσεις νομίζεις ότι κάνουνε?

Δημοσ.

Kai na moirastw mazi sas kati katapliktiko poy ematha. Me to sigegrimeno adaptora " mporeis na flashareis ola ta drives(akoma kai ta benq) toy xbox360 ektos fisika apo toy hitachi f79 poy thelei to passkey.

To thema einai oti to paidi poy moy to eipe(Oxi ellinas) leei oti to dokimase se benq kai samsung kai toy doylevane ola mia xara xwris koliseis k.t.l.)

Ayto loipon poy erxomai na rwtisw me ti seira moy einai an exei xrisimopoieisi kaneis ton sigegrimeno adaptora wste na flasharei benq kai alla drives toy 360. Sas euxaristw poly prokatavolika gia ola.

Telika ton sigegrimeno adaptora usb2sata den ton exei dokimasei kaneis an doylevei me ta xbox360 dvdrom drives ? Toulaxiston yparxei kapoios poy na moy pei kanena elliniko katastima poy na mporw na agorasw h' na parageilw to sigegrimeno adaptora?

Sas eyxaristw poly.

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο timekeeper είναι...δεν μιλάει για τα άτομα που έχουν απορίες (και είναι λογικό να έχεις),αλλά για άτομα που έχουν κάνει 90 post και καμιά 200ριά ερωτήσεις (και λίγες λέω...)μέσα σε 10 μέρες.Για το ίδιο γ@μhμ3νο πράγμα...

Δημοσ.
Αυτό το φόρουμ κάποτε έλεγε πολλά.. Τώρα, άστα να πάνε. Ερώτηση για το ένα, ερώτηση για το άλλο. Και έχουν εξαφανιστεί όλοι οι παλιοί. Και εμείς οι καναδυό που μείναμε βλέπω σε λίγο να τα μαζεύουμε απο δω μέσα.

ηθελα να το γραψω απο καιρο....Σωστος....

Δημοσ.

Ελπιζω να μην παρεξηγηθω απο τους mods...

Συμφωνω με τον φιλο.

Ενω το insomnia εχει τεραστια βαση πληροφοριας καταγεγραμμενη και μεγαλο community,εδω και καμποσο καιρο εχουν πλακωσει τυποι με greeklish(δεν το ψεγω απλα ειναι κοινο χαρακτηριστικο τους) και απιστευτα ηλιθιες ερωτησεις που μας εχουν ξενερωσει ολους!.

Θα μου αρεσε κανα μαζικο μπανακι,εγγραφη με πραγματικο email(και οχι yahoo,hotmail κτλ) και ισως επιστροφη και στο παλιο skin διοτι οι καθυστερησεις δεν παλευονται.

Ετσι πιστευω θα γυρισεις κοσμος πισω...

Παιδια ολα αυτα τα λεω απο ενδιαφερον...

Δημοσ.

ο φιτς ειναι, εχει φαει πιο πολλα bans απο οποιονδηποτε, αλλα δεν καταλαβαίνει...

Δημοσ.

entaxy re paidia, alla auto einai hacking topic gia 360

kai to mono pou blepo einai o theios kukloforise auto kai ekeino...

kalo tha itan na yparxei enas diaxorismos sto topic gia hacking

1. software 2. hardware

kai min treleneste to forumaki auto einai apo ta kalutera!

Δημοσ.

σαργε, εγω ποσταρα ενα λινκ για να σταματησει το ποιος εχει τον .... πιο μεγαλο θειο ...και με γραψανε στα παπακια τους

Δημοσ.
entaxy re paidia, alla auto einai hacking topic gia 360

kai to mono pou blepo einai o theios kukloforise auto kai ekeino...

kalo tha itan na yparxei enas diaxorismos sto topic gia hacking

1. software 2. hardware

kai min treleneste to forumaki auto einai apo ta kalutera!

Δε νομιζω οτι κανενα απο τα παιδια εδω παρελειψε ποτε καποια κυκλοφορια στο χωρο του hacking....Απλα οταν δεν υπηρχε καινουργιο κρεας ποσταραν κανα καινουργιο καυτο release...Οτι καποιοι το παρακανουν ειναι αληθεια...Spam εχει καταντησει..

Δημοσ.

Παιδια οντως το topic ειναι χαωδες. Καλυτερα θα ηταν να χωριστουνε τα πραγματα σε releases και θειους, και κατηγορια hardware ξεχωριστη. Ερωτησεις απλες και κοινες για τον καθενα χανονται μεσα σε σχολια για το ταδε και το δεινα παιχνιδι, και επαναλαμβανονται συνεχως.

Επι αυτου, θα ηθελα να κανω και μια noob ερωτηση μιας και ειμαι νεος στο χωρο του Xbox hacking. Θελω να flasharω το Xbox μου, απο τα tutorial που ειδα και οδηγους flashing που διαβασα μαλλον θα το κανω μονος μου. Σιγουρα εχω drive Hitach, το θεμα ειναι να μην εχω την εκδοση 079! Πρωτα ομως πρεπει να ανοιξω το case. Στα tutorial που διαβασα αναφερονται σε κατσαβιδια Torx T10,T12 κτλ. Τι ειναι αυτα ρε παιδια, συγκεκριμενα κατσαβιδια η απλα κωδικη ονομασια μεγεθους και παχους? Ειναι σαν τα κοινα κατσαβιδια που πουλανε σε καθε ειδικευμενο καταστημα, ή κατι αλλο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...