Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nodas κι εγώ το NEC 3500 έχω. Και μάλιστα το είχα αγοράσει όταν πρωτοβγήκε και 2ον το εχω σκίσει πραγματικα. Εποχες που καθημερινα 5-6 δισκακια, διαλλειμμα 1-2 μέρες και παμε πάλι... Πάντα όμως γράφω στη χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα. Μ'ένα πρόχειρο υπολογισμό από τα κουτια τα αδεια που βλεπω εδώ πρεπει ναχω γράψει καμια 800αρα dvd, 500 cd και 3 dvd dl (!). Τον τελευταίο χρόνο επίσης το έχω και σαν το βασικό μου reader. Τεσπά, απλά θέλω να τονίσω ότι περίμενα να μου χαλασει κανα-2 χρόνια πριν, αλλα είναι σκυλί και δε μασάει. Συνήθως κανονικά dvd γράφω intenso & tdk, cd ότι ναναι και τα DL που'χω κάψει ως τώρα έιναι 2 verbatim (αρχαια. τα είχα αγορασει όταν πηρα και το NEC, αλλα τα έκαψα τωρα που πηρα το X360 μου :devil: ) και άλλο ένα Verbatim απ'τα νέα.

Το μόνο που μου είχε τύχει: Έκαιγα άπειρα intenso και μια μέρα πηρα μια καινούρια 50αδα άδεια που φαινόταν ότι ήταν καινουρια φουρνιά. Τα καιω. Τιποτα. Δε δούλευαν. Παίρνω απτο video club κατι ξεχασμενα σε ενα ράφι, δουλευαν. Τελικα μπηκα στο site της NEC και ήθελε αναβάθμιση firmware η συσκευη. Απο τοτε που έκανα την αναβάθμιση, συνεχιζει την ανοδικη πορεια του...

υγ. Το fw που του έχω του έβαλα είναι το 2.1B . Εννοείται αν δεν το έχεις κάνει update, χρειαζεται. Αν και απ'ότι καταλαβαίνω μάλλον το drive του X360 ταχει παιξει...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Nai ontws ta prwin nec nin optiarc(Sinergasia tis sony me tin nec) Eitane skilia to thema einai an ta twrina poia optiarc giati den vgainoyn poia nec(Etsi nomizw toylaxiston) einai korifi opws itane ta palia nec h' xalase i etairia me to poy sixwneftike me tin sony.

sony + nec = optiarc

Δημοσ.

Πάντως εγώ επέστρεψα στο Πλαίσιο το 111d γιατί χάλασε και πήρα ένα της NEC με 27ευρώ! Σκυλιά! Έχω βρει RiDisc Χtreme με 0,90ευρώ. Αγόρασα δύο αλλά δεν έχω γράψει ακόμα κανένα. Τώρα, μην κολλάς και πολύ στις μάρκες, γιατί αυτά που αγοράζω εγώ με 1ευρώ για Ridisc (αυτά τα ολόλευκα) δίνουν κωδικό μέσα απο το Nero CD Speed είναι CMC MAG D04. Τον ίδιο κωδικό δίνουν και άλλες μάρκες. Συνεπώς τα εργοστάσια παράγουν bulk δισκάκια στα οποία μετά οι εταιρείες απλά βάζουν την φίρμα τους.

Δημοσ.

:cry::cry::cry::cry::cry:Your gateway did not respond to a network request:cry::cry::cry::cry::cry:

Συνεχώς αυτό το καταραμένο μήνυμα έχω και να πεις οτί είναι κανένα firewall στη μέση OXI όλα απενεργοποιημένα είναι :mad::mad::cry::cry::cry:

Δημοσ.
:cry::cry::cry::cry::cry:Your gateway did not respond to a network request:cry::cry::cry::cry::cry:

Συνεχώς αυτό το καταραμένο μήνυμα έχω και να πεις οτί είναι κανένα firewall στη μέση OXI όλα απενεργοποιημένα είναι :mad::mad::cry::cry::cry:

Ποιον provider έχεις;

Δημοσ.
conn-x έχω οπότε ΟΤΕ

Mπες στο router και κλείσε το DHCP server

Δώσε μόνος σου ip στο PC και στο X360 (PC 192.168.2.5, X360 192.168.2.10)

Σαν Default Gateway βάλε την ip του router και στα δύο πάλι

Σαν primary DNS βάλε 195.170.0.1 και σαν secondary 195.170.2.2 πάλι και στα δύο

Βεβαιώσου μέσα απο το router ότι οι ip (PC 192.168.2.5, X360 192.168.2.10) είναι ανοικτές.

Δημοσ.
Mπες στο router και κλείσε το DHCP server

Δώσε μόνος σου ip στο PC και στο X360 (PC 192.168.2.5, X360 192.168.2.10)

Σαν Default Gateway βάλε την ip του router και στα δύο πάλι

Σαν primary DNS βάλε 195.170.0.1 και σαν secondary 195.170.2.2 πάλι και στα δύο

Βεβαιώσου μέσα απο το router ότι οι ip (PC 192.168.2.5, X360 192.168.2.10) είναι ανοικτές.

Φίλε timekeeper σε ευχαριστώ πάω αμέσως να δοκιμάσω να σου πω και κάτι τελευταίο επειδή είναι να βάλω forthnet ξέρεις αν οι DNS servers είναι αυτοί..?

194.219.227.2

193.92.150.3

Δημοσ.
Φίλε timekeeper σε ευχαριστώ πάω αμέσως να δοκιμάσω να σου πω και κάτι τελευταίο επειδί είναι να βάλω forthnet ξέρεις αν οι DNS servers είναι αυτοί..?

194.219.227.2

193.92.150.3

Δεν ξέρω αλλά στο Site της forthnet θα τους έχει σίγουρα.

Δημοσ.

στον φιλο που ειπε να παει hong kong, δεν μου περνεις κανα gundam master grade? :P

οσο δεν χριαζεται να βγαλεις το dhcp για να κανεις manual την ip.

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ σε φορητό να κάνω flash τους drives; Επειδή βλέπω ότι χρειάζεται sata controller. Κάτι είδα για usb adaptor αλλά δεν κατάλαβα. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει. Επίσης τα ben-q flashάρονται πλέον, ή όχι; Γιατί μπορεί να πάρω elite.

Δημοσ.
παιδια για εμας με τα benq δεν παιζει τιποτα????ακομα ψηνεται???

An ennoeis an yparxei hacked firmware gia benq drives tote i apantisi einai nai yparxei to vgalane prin merikes meres kai ap' oti lene doylevei mia xara. Twra an thes odigo gia to pws tha to kaneis exei anevasei ena paidi enan merika reply poio panw. Ta programmata ta vriskeis klasika sto xbins.

Elpizw na voithisa.

Δημοσ.

Πάντως επιμένω να μην καταλαβαίνω πώς γίνεται να τα έχει παίξει το drive ή το laser του 360 και να παιζει χωρίς καμία δυσκολία το (γραμμένο από αυτό που μου το φλάσαρε) gears of war σε Verbatim +R DL, ενώ σε ίδιο δισκάκι κάποιο παιχνίδι γραμμένο από μένα κάνει τα δικά του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...