Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello pedia ! Eixa diavasei kati stis prwtes selides tou Thread kai eipa pws aksize na to sxoliasw....

O ababapanos eixe agorasei metaxeirismeno X360 kai tou eixan pei oti htan Chipped. O filos m o Xbox360 eixe pei diafora skinika me diakoptakia kai F/w allages kai tetoia.

Den kserw pragmatika ean isxuoun alla kserw pws uparxei ena Full Modchip gia X360 to opoio paizei OLA ta discs, kai stealth-patched kai den xreiazetai kanena entelos "koubaki" gia na paiksei tpt. einai automato, molis diavazei mia Kopia, stelnei sto drive "automata" to firmware gia na to diavasei. Ean einai original to diskaki, to modchip kanei pass kai trexei to game me to original F/w tou drive !

Checkarete to, legetai NME360

oriste kai to link : http://nme2.com/

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Geia sas mages,

Tha ithela na kano mia erotisi alla tha ithela na exo apantiseis tekmiriomenes an sas einai efkolo. Prokeite na pao ena tksidi sto hong kong kai na paro apo ekei ena xbox360 se poli kali timi. Mporeite na mou peite an to flasharo tha mporo na pekso pal paixnidia? Tha ithela na episimano oti h konsola tha einai NTSC/asia ekdosi (paizei kai jap).

Thanks

Filaraki Okomota, ean pas China. Min kaneis to lathos na fereis konsola stin Europe. tha paizei mono NTSC/J paixnidia, kai ola ta PAL tha trwne pso*** molis ta vazeis mesa. kai distixws ean thes na to exeis hackarismeno san mixanima,den uparxei F/w region free :eek:

Δημοσ.

ego tora gurisa apo ameriki kai pira mia knsola 360 ntsc me 149 dolaria diladi 110 euro. Ekei exoun katastimata pou kanoun auti tin douleia diladi poulane metaxeirismena paixnidia kai konsoles se polu kales times. To ps3 kainourio kanei 399 dolaria me ta 40 gb. Kali fasi!

Δημοσ.
ego tora gurisa apo ameriki kai pira mia knsola 360 ntsc me 149 dolaria diladi 110 euro. Ekei exoun katastimata pou kanoun auti tin douleia diladi poulane metaxeirismena paixnidia kai konsoles se polu kales times. To ps3 kainourio kanei 399 dolaria me ta 40 gb. Kali fasi!

Nai alla tha prepei na kataivazeis region free h' ntsv paixnidia gia na mporeis na ta paixeis stin konsola soy. an einai pal ta xexnas giati poly apla DEN tha paizoyn stin konsola soy.

Δημοσ.

Παίδες υπάρχει κανείς να με βοηθήσει και μένα στην απελπισία μου; Κάνω ένα ρεσουμέ. Έχω ένα nec 3500 κι έχω επιχειρήσει να κάψω τόσο intenso όσο και verbatim. Το αποτέλεσμα ίδιο. Αν είναι σβηστό και κρύο το drive του 360 θα το παίξει κανονικά, μέχρι να ζεσταθεί και να βγάλει clean disc. ΜΕτά δεν φορτώνει τπτ μέχρι να κρυώσει. Παρόλα αυτά σε verbatim +R DL, έχω το gow. μου το έωσε ο τύπος που το φλάσαρε και παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Ακόμα κι όταν κολλάνε δλδ όλα τα άλλα, αυτό παίζει αμέσως. Για αυτό πιστεύω ότι δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του drive. Τα δισκάκια είδα ότι δεν ήταν το πρόβλημα. Ούτε και το πρόγραμμα. Δοκίμασα clonecd,imgbrn και xbc. Εγώ έχω καταλήξει στο ότι φταίει ή το recorder μου το γεγονός ότι καίω δισκάκια +R. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση αν είχε πρόβλημα με τα + δεν θα τα έγραφε καθόλου, σωστά;

Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά; Έχω πάθει πλάκα.

Το απόγευμα λέω να δοκιμάσω να κάψω σε ενός φίλου μου. Βέβαια κι αυτός nec έχει, αλλά μεταγενέστερο.

Οποιαδήποτε γνώμη, χρήσιμη μου είναι πλέον.

Δημοσ.
Παίδες υπάρχει κανείς να με βοηθήσει και μένα στην απελπισία μου; Κάνω ένα ρεσουμέ. Έχω ένα nec 3500 κι έχω επιχειρήσει να κάψω τόσο intenso όσο και verbatim. Το αποτέλεσμα ίδιο. Αν είναι σβηστό και κρύο το drive του 360 θα το παίξει κανονικά, μέχρι να ζεσταθεί και να βγάλει clean disc. ΜΕτά δεν φορτώνει τπτ μέχρι να κρυώσει. Παρόλα αυτά σε verbatim +R DL, έχω το gow. μου το έωσε ο τύπος που το φλάσαρε και παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Ακόμα κι όταν κολλάνε δλδ όλα τα άλλα, αυτό παίζει αμέσως. Για αυτό πιστεύω ότι δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του drive. Τα δισκάκια είδα ότι δεν ήταν το πρόβλημα. Ούτε και το πρόγραμμα. Δοκίμασα clonecd,imgbrn και xbc. Εγώ έχω καταλήξει στο ότι φταίει ή το recorder μου το γεγονός ότι καίω δισκάκια +R. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση αν είχε πρόβλημα με τα + δεν θα τα έγραφε καθόλου, σωστά;

Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά; Έχω πάθει πλάκα.

Το απόγευμα λέω να δοκιμάσω να κάψω σε ενός φίλου μου. Βέβαια κι αυτός nec έχει, αλλά μεταγενέστερο.

Οποιαδήποτε γνώμη, χρήσιμη μου είναι πλέον.

To NEC-3500 που έχεις είναι απο τα καλύτερα recorders. Ακόμη το χρησιμοποιώ σαν εξωτερικό με σύνδεση usb και γράφει τα άντερα του. Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα έχει δύο σκέλη. Πρώτον το drive σου είναι στα όρια του και έτοιμο για φούντο και δεύτερον έπεσες σε περίπτωση όσο αφορά την συμβατότητά του με άδεια δισκάκια. Κάνε ένα κόπο και δοκίμασε να γράψεις σε ένα ridisc και ένα ridata. Κάνουν κάτω απο 1 ευρώ το ένα και είναι κορυφή. Αν το θέμα συνεχίσει, άλλαξε τον μηχανισμό του lazer.

Δημοσ.

An exeis kapoion poy na exei h' to pioneer 111d h' to 112d dokimase na grapseis ekei ena paixnidi kai kalo tha einai to paixnidi na to grapseis me to xbc 2.60 kai to iso toy paixnidioy na einai stealthed & splitvid gia kaliteri simvatotita.

Twra an kai apo to pioneer 112d exeis provlima sto diskaki poy tha grapseis mallon den ftaiei to recorder soy kai ftaei to dvdrom toy xbox soy. Mono mesa apo tis dokimes tha katalaveis ti ftaei stin pragmatikotita.

Kales dokimes loipon...

Kalispera diavasa se enan odigo oti mporeis na liseis gia panta to provlima "dirty disc" apla dinamonontas tin tasi toy leizer toy dvdrom soy. Aytos o odigos elege oti prepei na giriseis to vidaki tasis alla to thema einai pws tha xereis poso na to giriseis wste na min kapseis to leizer??? Exei kaneis kanena poio analitoko elliniko odigo.

Kai telos moy proteinete na kanw ayti tin moda h' na to afisw opws einai kalitera min kapsw tin kefali leizer.

54304308tk4.jpg

Δημοσ.
Call.Of.Duty.4.USA-XBOX360 - region free

έχω λιώσει, το παιχνίδι τα σπάει !!!:mrgreen:

To κατέβασες κιόλας ρε θηρίο;;; Άντε πάμε...

cod4alpha11fg7.jpg

Δημοσ.
Geia sas mages,

Tha ithela na kano mia erotisi alla tha ithela na exo apantiseis tekmiriomenes an sas einai efkolo. Prokeite na pao ena tksidi sto hong kong kai na paro apo ekei ena xbox360 se poli kali timi. Mporeite na mou peite an to flasharo tha mporo na pekso pal paixnidia? Tha ithela na episimano oti h konsola tha einai NTSC/asia ekdosi (paizei kai jap).

Thanks

Γίνεται να αλλάξεις το region της κονσόλας αλλά δεν είναι για αρχάριους... Απο την στιγμή όμως που Call Of Duty 4, Bioshock, Half Life 2 είναι region free, τι το θες το PAL;;;

Δημοσ.
To NEC-3500 που έχεις είναι απο τα καλύτερα recorders. Ακόμη το χρησιμοποιώ σαν εξωτερικό με σύνδεση usb και γράφει τα άντερα του. Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα έχει δύο σκέλη. Πρώτον το drive σου είναι στα όρια του και έτοιμο για φούντο και δεύτερον έπεσες σε περίπτωση όσο αφορά την συμβατότητά του με άδεια δισκάκια. Κάνε ένα κόπο και δοκίμασε να γράψεις σε ένα ridisc και ένα ridata. Κάνουν κάτω απο 1 ευρώ το ένα και είναι κορυφή. Αν το θέμα συνεχίσει, άλλαξε τον μηχανισμό του lazer.

Η αλήθεια είναι ότι το εχω λιώσει το κακόμοιρο, αλλά δεν έχει ωγάλει κανένα πρόβλημα. Έχω κι ένα tdk, θα το δοκιμάσω κι αυτό και Δευτέτα θα πάρω κι ένα-δύο ridisc.

όταν λες μηχανισμό laser εννοείς του recorder ή του xbox; Πόσο πάει κάτι τέτοιο; Δεν είναι ευκολότερο να πάρω ένα καινούργιο στη θέση του απλού μου dvd reader; (Αν μιλάς πάντα για το recorder)

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι ότι το εχω λιώσει το κακόμοιρο, αλλά δεν έχει ωγάλει κανένα πρόβλημα. Έχω κι ένα tdk, θα το δοκιμάσω κι αυτό και Δευτέτα θα πάρω κι ένα-δύο ridisc.

όταν λες μηχανισμό laser εννοείς του recorder ή του xbox; Πόσο πάει κάτι τέτοιο; Δεν είναι ευκολότερο να πάρω ένα καινούργιο στη θέση του απλού μου dvd reader; (Αν μιλάς πάντα για το recorder)

TDK;;; Χμμ. Εννοώ το lazer του 360. Να υπολογίζεις γύρω στα 18-20 ευρώ. Και βέβαια μπορείς να πάρεις ένα καινούργιο drive για το Χ360, να του περάσεις το κλειδί, να το κάνεις spoof και αυτό ήταν.

Δημοσ.

To tdk απλά έτυχε να το έχω πρόχειρο, για αυτό το ανέφερα. (Η αλήθεια είναι ότι είχα πολλά προβλήματα με dvd tdk)

Αν είναι 20 ευρώ είναι χαμηλό κόστος, οπότε, οκ.

Απλά μου κάνει εντύπωση, αφού είναι καινούργια η κονσόλαπώς γίνεται να έχει πρόβλημα. thx πάντως

Δημοσ.

Diladi timekeeper les oti ta ridisk parolo poy einai apo ta poio ftina einai kai ta kalitera meta ta verbatim diskakia gia to xbox360? Einai exakrivwmeno ayto giati an nai totre re file einai ena poly kalo neo ayto poy les giati kai ftina einai eidika an pareis tin 25ada ridisk extreme poy eipa poio panw kai leitoyrgika swsta?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...