Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nai kai ayto poy leei o john360.

Vevaia legontas ayto me akyrwse giati pedevomoyna tosi wra na perigrapsw tin oli diadikasia kai aytos me 2 lexoyles teleiwse.

Gia soy re john360.

An dokimasoyme antigrafi dvd me to nero tha doylepsei?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά είναι να μπώ στο live και θα ήθελα να κάνω δυο ερωτησούλες..

1. Τελικά η Ελλάδα καταχωρήθηκε ή @@ ?

2.Αν τελικά είναι η Ελλάδα στην λίστα κάρτες προπληρωμένου χρόνου έχουν φέρει ή θα κάνουμε δουλειά μόνο με πιστωτική ?

Αυτά:-) και ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις.

Δημοσ.

Απλά να πω για την περιπτωσή μου ότι το πρόβλημα με τα intenso εμφανίζεται μόλις ζεσταθεί λίγο το drive. ΜΕτά δλδ από κάνα μισάωρο παιχνιδιού, δεν πρόκειται να διαβάσει intenso. Αντίθετα με verbatim όλα ok.

Άβυσσος η ψυχή του 360...

Δημοσ.

Δηλαδή έλεος με αυτό το live τι στατική ip έβαλα τι όλα στον αυτόματο έβαλα τι αποσύνδεση-επανασύνδεση του modem έκανα τίποτα αυτό εκεί να λέει στο test για ip address failed.

Και όλες αυτές οι προσπάθειες όχι μια και δυο φορές ώρες ολόκληρες γιατί από εχθές ξεκίνησα να κάνω την σύνδεση. Αλλά τίποτα τα ίδια συνέχεια.

Δεν πάει να γ@#$θεί λέω 'γω!

Δημοσ.

Το θέμα φίλε modecris είναι πως έχω δει πολλούς οδηγούς και αυτόν αλλά και τι συμβαίνει σε περίπτωση failed στο test για ip address με αποτέλεσμα μηδέν για αυτό και η παραπάνω αντίδρασή μου.

Βέβαια την πρώτη φορά όλα πήγαν καλά έκανε και το update αλλά μετά πότε δεν πέρναγε το test για ip :mad:

Δημοσ.

Πέρα από τα verbatim υπάρχουν άλλα αξιόπιστα δισκάκια τελικά ή εξαρτάται από το drive που έχεις?

Επίσης, αν είσαι silver member υπάρχει περίπτωση να banαριστείς από το live?

Δημοσ.
Nai kai ayto poy leei o john360.

Vevaia legontas ayto me akyrwse giati pedevomoyna tosi wra na perigrapsw tin oli diadikasia kai aytos me 2 lexoyles teleiwse.

Gia soy re john360.

An dokimasoyme antigrafi dvd me to nero tha doylepsei?

Ναι, αν ειναι μονο για αντιγραφει (για να φτιαξεις το iso δηλαδη) δουλευει.

Τον πειρατη μου με αυτο τον δουλευα.:P:mrgreen:

Δημοσ.
Το θέμα φίλε modecris είναι πως έχω δει πολλούς οδηγούς και αυτόν αλλά και τι συμβαίνει σε περίπτωση failed στο test για ip address με αποτέλεσμα μηδέν για αυτό και η παραπάνω αντίδρασή μου.

Βέβαια την πρώτη φορά όλα πήγαν καλά έκανε και το update αλλά μετά πότε δεν πέρναγε το test για ip :mad:

Το συνδεεις μεσο του υπολογιστη σου ή κατευθειαν σε ενα ρουτερ??;)

Γιατι αν το συνδεεις με τον υπολογιστη και μετα ο υπολογιστης συνδεεται στο ιντερνετ εχει λιγη φασαρια η δουλεια..:fear:.Γινεται ομως.:mrgreen:

Δημοσ.

Paidia ayta ta double layer ridisk dvd ta exete dei?? Einai i extreme toys ekdosi(Ara i kaliteri poiotita twn ridisk dvd(Ap' oti leei i idia i etairia) kai kostizoyn Mono 25 eyro h 25ada ara 1 euro to ena. Ta exei dokimasei kaneis na mas pei entypwseis?

Exw eixa dokimasei ta apla ridisk ta mov kai eixa meinei eyxaristimenos. Ara logika ayta poy einai kaliteri poiotita apo ta mov tha prepei na einai poly kalitera genikotera swsta?

dlridiscxtreme.jpg

Δημοσ.

1ον Το συνδεεις κατευθειαν στο ρουτερ η στο PC;

2ον Αν το συνδεεις στο PC τι λειτουργικο συστημα τρεχεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...