Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Jimare η τελική μορφή της συμπίεσης παραμένει .iso;

Στην εγγραφή γράφεται στην αρχική ή στην συμπιεσμένη μορφή; Παίζει δλδ να έχουμε παιχνίδια σε απλά δισκάκια dvd 4,5giga;

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Jimare η τελική μορφή της συμπίεσης παραμένει .iso;

Στην εγγραφή γράφεται στην αρχική ή στην συμπιεσμένη μορφή; Παίζει δλδ να έχουμε παιχνίδια σε απλά δισκάκια dvd 4,5giga;

1) Οχι..Αν θυμαμαι καλα (επειδη το εβγαλα απο τον υπολογιστη μου,δεν το "σηκωνε") το αρχειο ,οπως και τα αλλα συμπιεσμενα, παιρνει τη μορφη .rgb με μεσα φυσικα αν το ανοιξεις το αρχειο .iso....Οπως με το winrar παιρνουν τη μορφη .rar..

2) Και ναι και οχι...Ισως αν του βαλεις στο μεγιστο σχεδον τη συμπιεση να να φτασει και τα 4.5gb ,αλλα μην περιμενεις να στο κανει σε ενα τεταρτο.Και ξαναλεω..Για μεγαλες συμπιεσεις θελει τουλαχιστον δυπυρηνους υπολογιστες....Αν ειναι τοτε 4.5gb θα μπορεις να τα γραψεις σε απλο dvd single layer , αλλα το dvd θα ειναι data.Δηλαδη, δεν θα το βαζεις στο xbox και θα παιζει..:-)

Δημοσ.

Ρε παιδιά,πολύ μυστήριο αυτό το eventaki της Μ$, αναφέρομαι στο Χtival 07,μήπως, λέω μήπως,είναι πάλι καμία παγιδούλα για μπανιαρίσματα ? :devil:

Δημοσ.
Για το free gold με events μιας ημερομηνιας που εχουνε πει λες????

Ναι γι’αυτό λέω, υποθέσεις κάνω, γιατί από την Μ$ καλός ή κακός τα περιμένω όλα.

Δημοσ.

Το λειζερ χαλαει μονο απο φυσικες φθορες. Δεν παιζει κανενα ρολο η μαρκα..Οτι μαρκα και να βαλεις double layer θα ειναι με το ιδιο μηκος-πλατος-υψος..

Θα διαφωνήσω. Μπορείς να βρεις DL με 1 Ευρώ αλλά και με 4. Δε σημαίνει ότι αυτό με τα 4 θα έχει απλά μεγαλύτερο χρόνο ζωής. Αυτός που τα βάζει 1 ευρώ κάπως έχει κόψει το κόστος. Το πως βάζει το γυαλί (τι προσμίξεις ακριβώς, κλπ) η κάθε εταιρία παραγωγης dvd είναι διαφορετικό. Και ξέρω for a fact ότι το λέιζερ του ps2 (τουλάχιστον) δούλευε πιο άνετα (με σκουρόχρωμη απόχρωση γιαλιού στην επιφάνεια του dvd. Άρα ότι με διαφορετικές μάρκες είχες διαφορετικά ποσοστά "κούρασης" του λέιζερ. Όταν λέμε κούραση εννοούμε ότι μπορεί να χρειαστεί το λέιζερ να περάσει πάνω από ένα σημείο περισσότερες φορές για να μπορέσει να διαβάσει. Αυτά. Παντώς FYI, κι εγώ προτιμώ τα φθηνότερα και δεν πιστεύω ότι παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Ούτως ή άλλως, μια στάνταρ ποιότητα όλα την έχουν και αν είναι να χαλάσει το λέιζερ κάποια στιγμή, θα χαλάσει.

Δημοσ.
Το λειζερ χαλαει μονο απο φυσικες φθορες..Δεν ειναι windows που χαλανε απο ενα και μονο προγγραμα..Δεν παιζει κανενα ρολο η μαρκα..Οτι μαρκα και να βαλεις double layer θα ειναι με το ιδιο μηκος-πλατος-υψος..

Εάν η ποιότητα εγγραφής(είτε λόγο του DVD,είτε λόγο γενικά της διαδικασίας)δεν είναι καλή,τότε έχουμε 2 περιπτώσεις.

Ή αναγκάζεται να διαβάσει πολλές φορές το ίδιο σημείο με αποτέλεσμα την (παραπάνω) φθορά του μηχανισμού του λέιζερ,ή αν είναι χοντρό το πρόβλημα σου πετάει το γνωστό μήνυμα.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Δημοσ.
Εγώ πήρα σήμερα από πλαίσιο μια 10αδα INtenso στα 16 ευρά. Προτίμησα intenso από emtec επειδή τα πρώτα με είχαν ικανοποιήσει πολύ και στα απλά dvd. Έγραψα με το φτηνό πλην τίμιο Nec pes2008 και jericho και είδα ότι τα διάβασε κανονικά. ίΔωμεν τώρα για διάρκεια ζωής.

Kαι μετά από μισή ώρα προ, βγάζει clean disc. Δεν το ξαναδιάβασε ποτέ. Του έβαλα άλλα 3 που είχα σε Intenso, πάλι τίποτε. Μόλις του βάλω το verbatim πάει αέρα και παίζει μια χαρά. Αντίθετα με τα Intenso και που έπαιζαν ακογόταν ότι ζοριζόταν.

Με λίγα λόγια μάπα το καρπούζι.

Πάω σε λύση verbatim λοιπόν.

Ερώτηση: ΕΠειδή έχω σβήσει τα iso από τον σκληρό, μπορώ με κάποιο Prog να αντιγράψω τα ήδη καμμένα σε intenso στα verbatim που θα πάρω; Αν υπάρχει και κάποιος οδηγός θα ήμουν υπόχρεος.

Δημοσ.
Kαι μετά από μισή ώρα προ, βγάζει clean disc. Δεν το ξαναδιάβασε ποτέ. Του έβαλα άλλα 3 που είχα σε Intenso, πάλι τίποτε. Μόλις του βάλω το verbatim πάει αέρα και παίζει μια χαρά. Αντίθετα με τα Intenso και που έπαιζαν ακογόταν ότι ζοριζόταν.

Με λίγα λόγια μάπα το καρπούζι.

Πάω σε λύση verbatim λοιπόν.

Ερώτηση: ΕΠειδή έχω σβήσει τα iso από τον σκληρό, μπορώ με κάποιο Prog να αντιγράψω τα ήδη καμμένα σε intenso στα verbatim που θα πάρω; Αν υπάρχει και κάποιος οδηγός θα ήμουν υπόχρεος.

δεν χρειαζεται καποιο συγκεκριμενο προγραμμα απλα τα κανεις image και τα γραφεις μετα...σε κατι δισκακια που εγραψα πιο παλια επαιζαν κανονικα ετσι

Δημοσ.

Παιδιά sorry για το offtopic αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι...

Για να γράψω δεύτερη φορά ένα παιχνίδι χρειάζομαι τα αρχικά αρχεία .iso και .dvd ή μπορώ με κάποιο τρόπο να το αντιγράψω από το δισκάκι που το έχω πλέον?

(Φαντάζομαι την απάντηση απλά πρέπει να βεβαιωθώ) :-)

ΥΓ. Εϊχε πέσει και μια άλλη ερώτηση από πολλούς από μας πριν μέρες αλλά δεν είδα απάντηση... Τι είναι τα nuked παιχνίδια? Είναι περισσότερο επικίνδυνα για το live?

Δημοσ.

Loipon gia na antigrapsete ena eidi antigrameno paixnidi kanete ta exeis:

1. To pernate sto skliro disko me to programma xbox backup creator 2.60(xbc) pigainontas sti kartela read kai patwntas poly apla to pliktro start toy dilwnete poy tha valei ta 2 image arxeia .dvd, .iso(Simiwsi to complete backup den tha mporeite na to epilexete tha einai epilegmeno apo mono toy to "current partition & to use sector mapper for(Xbox one))

2. Meta poly apla to grafete pali me to xbox backup creator 2.60 me ton klasiko tropo: pigenete stin kartela write kai afoy exete dialexei ta "auto detect", "xbc" & tin taxitita egrafis poy thelete na graftei to diskaki patate to pliktro start epilegete ena apo ta 2 image arxeia(.iso h' .dvd) poy dimioyrgisate prin kai xekinaei i eggrafi...

Pistevw na voithisa.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...