Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδες μια μικρη βοηθεια.

Προσπαθησω να περασω το iextreme 1.2 rev2 σε ενα Hitachi 47DJ αλλα δεν τα καταφερνω

Εχω καταφερει να το βαλω σε Mode B με το Slax CD.

τρεχω μεσα απο cmd με την εντολη flashix και ενω μου δειχνει πως ολα εχουν περαστει σωστα, βαζοντας ενα αντεγραμμενο παιχνιδι δεν το διαβαζει.

Εχω δοκιμασει και verbatim Και TDk δισκακια αλλα τζιφος.

Σημειωτεον!! τα δισκακια αυτα τα βαζω σε μια αλλη κονσολα με samsung ms25 και πεζουν κανονικα.

Καμμια βοηθεια?

P.S η κονσολα ειχει παει γερμανια και εχει γυρισει πισω ανακατασκευασμενη. ( πεζει να εχουν πειραξει τιποτα αυτοι στην MS???)

Δημοσ.

Giati den dokimazeis na flashareis to hitachi me to 360 firmware toolbox 4.5? Logika pistevw an kaneis swsta to flasharisma tha doylepsei. To original key to exeis etsi? Den pistevw nas eixes ena key prin to pas sti microsoft kai na xrisimopoieis to idio kai twra giati paizei na soy allaxane tin konsola ara kai to kleidi...

Δημοσ.
Giati den dokimazeis na flashareis to hitachi me to 360 firmware toolbox 4.5? Logika pistevw an kaneis swsta to flasharisma tha doylepsei. To original key to exeis etsi? Den pistevw nas eixes ena key prin to pas sti microsoft kai na xrisimopoieis to idio kai twra giati paizei na soy allaxane tin konsola ara kai to kleidi...

οταν πηγε στην MS δεν ειχε φαει flash. οποτε το original key εχω κανει extract.

θα δοκιμασω και με το firmware toolbox 4.5 αλλη μια φορα.

ευχαριστω παντως.

Δημοσ.
παιδες μια μικρη βοηθεια.

Προσπαθησω να περασω το iextreme 1.2 rev2 σε ενα Hitachi 47DJ αλλα δεν τα καταφερνω

Εχω καταφερει να το βαλω σε Mode B με το Slax CD.

τρεχω μεσα απο cmd με την εντολη flashix και ενω μου δειχνει πως ολα εχουν περαστει σωστα, βαζοντας ενα αντεγραμμενο παιχνιδι δεν το διαβαζει.

Εχω δοκιμασει και verbatim Και TDk δισκακια αλλα τζιφος.

Σημειωτεον!! τα δισκακια αυτα τα βαζω σε μια αλλη κονσολα με samsung ms25 και πεζουν κανονικα.

Καμμια βοηθεια?

P.S η κονσολα ειχει παει γερμανια και εχει γυρισει πισω ανακατασκευασμενη. ( πεζει να εχουν πειραξει τιποτα αυτοι στην MS???)

βασικα παιζει η κονσολα με το ms25 να εχει παλαιοτερο firmware( xtreme 5.2) και τα backups που δοκιμαζεις να μην ειναι ixtreme compatible.Απο οσο ξερω οσα backups δεν ειναι stealth δεν παιζουν σε ixtreme...Δες με το xdvdmulleter αν τα backups σου ειναι ixtreme compatible ;)

Δημοσ.

Παιδιά, επειδή έχω φάει κι εγώ το BAN μου από την microsoft, σκέφτομαι πως αντί να αγοράσω καινούργια κονσόλα, θα μπορούσα να έπαιρνα μια μητρική από τους grmods και να flasharo το υπάρχον drive με iXtreme + το νέο κλειδί . Τι λέτε, θα παίξει στο live , η θα συνεχίσω να είμαι banned?:-(

Δημοσ.
βασικα παιζει η κονσολα με το ms25 να εχει παλαιοτερο firmware( xtreme 5.2) και τα backups που δοκιμαζεις να μην ειναι ixtreme compatible.Απο οσο ξερω οσα backups δεν ειναι stealth δεν παιζουν σε ixtreme...Δες με το xdvdmulleter αν τα backups σου ειναι ixtreme compatible ;)

τα backups μου ειναι ixtreme compatible. υπαρχει περιπτωση το Hitachi να μην γουσταρει τα συγκεκριμενα δισκακια? μπας κανω κατι λαθος στο φλασαρισμα???

Ακολουθησα επ'ακριβως την διαδικασια που αναφερεται στο τελευταιο "textbook.pdf".

Δημοσ.
Ρε παιδιά, μπαίνω σ'αυτό το thread για να ενημερώνομαι και τελικά καταλήγω να εκνευρίζομαι. Δεν υπάρχει κανένας Moderator κλπ. για να μαζέψει λίγο το πράμα.

Βασικοί κανόνες: Αν ρωτάει κάποιος για να πάρει κάποιες πληροφορίες, δεν απαντάμε με ειρωνεία. Έλεος. Εσείς μαθημένοι γεννηθήκατε; Μπορεί να μην έχει ρίξει το απαραίτητο ψάξιμο αλλά και πάλι δεν πρέπει να απαντάτε με αναίδεια. Αίσχος. Σε τόσα forum έχω μπει. Αυτό που γίνεται εδώ πέρα δεν το'χω ξανασυναντήσει.

Για την άλλη μεριά: κάντε το απαραίτητο ψάξιμο, πριν δηλώσετε κάτι. Πχ. Τα Verbatim δε χαλάνε το laser.

Oλες οι συσκευες καποια στιγμη "τα φτύνουν" . Εξαρτάται κυρίως από τη χρήση και τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Το DvD παίζει ρόλο και το κουράζει αν ειναι γρατζουνισμενο κλπ. Η μάρκα μπορει να επηρρεασει κ αυτη σε ένα βαθμό.

Οπότε, JIMAROS, μπορει να μην ισχυει ακριβως αυτο που είπε το παλληκαρι, αλλα δεν ειναι και για γελια, ετσι;

Παντα φιλικα και σας παρακαλω διατηρήστε το επιπεδο που κρατάει και το υπόλοιπο forum του insomnia.

Ευχαριστω.

Εγω παλι για τον fits πιστευω οτι ειναι σε αυτο το topic για αλλους λογους..Αλλα ας το αφησουμε προς το παρον..Οποιος εχει αντιθετη αποψη απο αλλους που γραφουν στο topic να μου το πει..Ειναι ελεος πια η κατασταση...Ποσους λογαριασμους εχει κανει πια?..Μαλλον εχει χασει το νουμερο..Αμα τον γνωρισεις θα δεις..:-(:-(:-(:-(

Το λειζερ χαλαει μονο απο φυσικες φθορες..Δεν ειναι windows που χαλανε απο ενα και μονο προγγραμα..Δεν παιζει κανενα ρολο η μαρκα..Οτι μαρκα και να βαλεις double layer θα ειναι με το ιδιο μηκος-πλατος-υψος..

:mrgreen::mrgreen:.

Δημοσ.
Παιδιά, επειδή έχω φάει κι εγώ το BAN μου από την microsoft, σκέφτομαι πως αντί να αγοράσω καινούργια κονσόλα, θα μπορούσα να έπαιρνα μια μητρική από τους grmods και να flasharo το υπάρχον drive με iXtreme + το νέο κλειδί . Τι λέτε, θα παίξει στο live , η θα συνεχίσω να είμαι banned?:-(

Οταν η Μ$ αποφασισει να σε baniarei ,σου baniarei το ID το οποιο βρισκεται σε ενα chip πανω στη μητρικη..Δεν σου κανει ban ουτε στο dvd ουτε στο gamertag..Μια χαρα λοιπον θα δουλεψει με καινουργια μητρικη και φυσικα με το ixtreme.:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Telika re paidia yparxei programma poy na kanei tromeri simpiesi se arxeia image opws .iso kai .bin

An nai tote poio eianai ayto to programma?

Episis yparxei atomo poy na exei kataferei na flasharei benq drives xwris na exei nforce h' via chipset?

Kai me endiaferei ki emena i erwtisi peri pci sata controller via 6421 poy ekane o filos Ntemian.

Sas euxaristw poly.

Δημοσ.
Telika re paidia yparxei programma poy na kanei tromeri simpiesi se arxeia image opws .iso kai .bin

An nai tote poio eianai ayto to programma?

Episis yparxei atomo poy na exei kataferei na flasharei benq drives xwris na exei nforce h' via chipset?

Kai me endiaferei ki emena i erwtisi poy ekane o filos Ntemian.

Sas euxaristw poly.

http://kgbarchiver.net/ Για τη συμπιεση..

Αλλα θελει πολυ καλο υπολογιστη αν και εχει επιλογη ποσοστου συμπιεσης..

Υ.Γ. "High compression program archives program" η τριτη απιλογη στο google ηταν..Τι να πω.:-(:-):mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...