Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη που μπορώ να βρω συμβατά δισκάκια? Θα πάω αύριο για προμήθειες και θα ήταν καλό να τσιμπήσω μερικά!

Δημοσ.
Θεσσαλονίκη που μπορώ να βρω συμβατά δισκάκια? Θα πάω αύριο για προμήθειες και θα ήταν καλό να τσιμπήσω μερικά!

Στο πλαισιο στο κεντρο πρεπει να εχει την 25δα verbatim.Eνας φιλος μου αγορασε μολις τωρα απο εκει ;)

Δημοσ.
ta kalytera einai ta verbatim...den xalaei k to laser...ta kala omos pou kanoun giro sta 3 e

Με τα αλλα δισκακια δηλαδη χαλαει το λειζερ???

:lol:....:lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μπαίνω σ'αυτό το thread για να ενημερώνομαι και τελικά καταλήγω να εκνευρίζομαι. Δεν υπάρχει κανένας Moderator κλπ. για να μαζέψει λίγο το πράμα.

Βασικοί κανόνες: Αν ρωτάει κάποιος για να πάρει κάποιες πληροφορίες, δεν απαντάμε με ειρωνεία. Έλεος. Εσείς μαθημένοι γεννηθήκατε; Μπορεί να μην έχει ρίξει το απαραίτητο ψάξιμο αλλά και πάλι δεν πρέπει να απαντάτε με αναίδεια. Αίσχος. Σε τόσα forum έχω μπει. Αυτό που γίνεται εδώ πέρα δεν το'χω ξανασυναντήσει.

Για την άλλη μεριά: κάντε το απαραίτητο ψάξιμο, πριν δηλώσετε κάτι. Πχ. Τα Verbatim δε χαλάνε το laser.

Oλες οι συσκευες καποια στιγμη "τα φτύνουν" . Εξαρτάται κυρίως από τη χρήση και τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Το DvD παίζει ρόλο και το κουράζει αν ειναι γρατζουνισμενο κλπ. Η μάρκα μπορει να επηρρεασει κ αυτη σε ένα βαθμό.

Οπότε, JIMAROS, μπορει να μην ισχυει ακριβως αυτο που είπε το παλληκαρι, αλλα δεν ειναι και για γελια, ετσι;

Παντα φιλικα και σας παρακαλω διατηρήστε το επιπεδο που κρατάει και το υπόλοιπο forum του insomnia.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ridisk ή ridata (δεν θυμάμαι ακριβώς) του 1 ευρώ απο Θεσσαλονίκη! Τα καλύτερα! Πιο ξεκούραστα για το Hitachi μου απο οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Και κάτι ακόμη. Ένας φίλος που ασχολείται με το θέμα μου είπε να αποφεύγω τα δισκάκια σε ντάνες γιατί είναι δεύτερης διαλογής. Δεν ξέρω αν ισχύει, απλά το σημειώνω.

Δημοσ.
Ridisk ή ridata?

Δεν θυμάμαι καθόλου. Αύριο που θα αγοράσω θα postαρω. Πάντως δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Μέχρι με εξωτερικό usb recorder σε ταχύτητα 4x τα έχω γράψει και παίζουν τέλεια.

Δημοσ.
Ρε παιδιά, μπαίνω σ'αυτό το thread για να ενημερώνομαι και τελικά καταλήγω να εκνευρίζομαι. Δεν υπάρχει κανένας Moderator κλπ. για να μαζέψει λίγο το πράμα.

Βασικοί κανόνες: Αν ρωτάει κάποιος για να πάρει κάποιες πληροφορίες, δεν απαντάμε με ειρωνεία. Έλεος. Εσείς μαθημένοι γεννηθήκατε; Μπορεί να μην έχει ρίξει το απαραίτητο ψάξιμο αλλά και πάλι δεν πρέπει να απαντάτε με αναίδεια. Αίσχος. Σε τόσα forum έχω μπει. Αυτό που γίνεται εδώ πέρα δεν το'χω ξανασυναντήσει.

Για την άλλη μεριά: κάντε το απαραίτητο ψάξιμο, πριν δηλώσετε κάτι. Πχ. Τα Verbatim δε χαλάνε το laser.

Oλες οι συσκευες καποια στιγμη "τα φτύνουν" . Εξαρτάται κυρίως από τη χρήση και τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Το DvD παίζει ρόλο και το κουράζει αν ειναι γρατζουνισμενο κλπ. Η μάρκα μπορει να επηρρεασει κ αυτη σε ένα βαθμό.

Οπότε, JIMAROS, μπορει να μην ισχυει ακριβως αυτο που είπε το παλληκαρι, αλλα δεν ειναι και για γελια, ετσι;

Παντα φιλικα και σας παρακαλω διατηρήστε το επιπεδο που κρατάει και το υπόλοιπο forum του insomnia.

Ευχαριστω.

μάλλον δεν εχεις προσεξει τι γίνεται με το φαινόμενο που λεγετε fits.

Δημοσ.
μάλλον δεν εχεις προσεξει τι γίνεται με το φαινόμενο που λεγετε fits.

Δεν είναι φαινόμενο, είναι θρησκεία... :-D:-D:-D

Δημοσ.

eimai ligo asxetos panw sto 8ema kai h8ela na rwthsw an kanenas mporei na me parapempsei se kanena forum h na moy pei pws mporw na antigrapsw ena game se dvd?8elei idika programmata?kai sxedon ola ta game einai panw apo 4.7gb poy xoraei ena dvd tote ti ginete>?euxaristw

Δημοσ.

Εγώ πήρα σήμερα από πλαίσιο μια 10αδα INtenso στα 16 ευρά. Προτίμησα intenso από emtec επειδή τα πρώτα με είχαν ικανοποιήσει πολύ και στα απλά dvd. Έγραψα με το φτηνό πλην τίμιο Nec pes2008 και jericho και είδα ότι τα διάβασε κανονικά. ίΔωμεν τώρα για διάρκεια ζωής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...