Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

San poios res fenecy(Eidoy i rodos eidoy kai to pidima...)? Kai allo na kanoyme kopies allo na paizoyn sto xbox360. Diladi se esena to xbox360 paizei kopies XWRIS na to exeis flasharei????

Kai simfwno me ton prolalisanta urezin.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
paides kalispera tsamba katheste k flasharete tis konsoles sas, yparxei poli pio aplos tropos na kanete copies paixnidion.

psakste kalitera....

Πωπω:confused:..Πεταξε μια μ@λ@κ@α το παιδακι για να δειξει και καλα κατι και ασχολειστε..:-(

Δημοσ.
@timekeeper στο θείο μου έχουν βγει τα halo1,2 (γι αυτά ενδιαφέρομαι, το kotor το παίξα σε pc, το ίδιο θα κανω και με fable jade empire) σε ixtreme .

Τώρα τελευταία ερώτηση και κλείνω.Τα xtreme backups πως παίζουν σε ixtreme firmware?

Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με το τι είναι stealth backup (δεν θα σε μπερδέψω με split vid και τα ρέστα). Η μόνη διαφορά χονδρικά είναι ότι το iXtreme δεν σε αφήνει να παίξεις κόπια που δεν είναι stealth, σε αντίθεση με τα προηγούμενα Xtreme. Συνεπώς τα παιχνίδια παίζουν κανονικά εφόσον είναι stealth.

Δημοσ.

Opws panta exw kapoies erwtisoyles gia ta nea benq drives.

1. Entelei vgike kanenas pliris odigos me eikones k.t.l. opws o "hacking the xbox360 for noobs" poy na exei mesa kai to pws flasharetontai ta benq drives.

2. Ta benq drives gia na ta kaneis write me to dosflash 1.3beta prepei prwta na ta kaneis erase h' kaneis to klasiko read kai meta write me to hacked firmware??

3. Den yparxei kapoios tropos na flashareis ta benq drives XWRIS soldering me kapoio onboard sata chipset opws to intel ich5? An nai pws akrivws ginete?

4. Exei flasharei kaneis epitixws to benq toy me to neo hacked firmware ixtreme 1.1 poy vgike prin merikes meres? An nai as mas pei entypwseis gia to pws doylevei afto to firmware.

5. Me to doflsash 1.3 beta gia windows den sistinete na kanoyme ti diadikasia flasharismatos twn benq drives? An nai giati den ti sistinete kai sistinete kalitera h ekdosi dosflash 1.3beta gia dos.

6. Ola ta nea xbox360 premium me tin hdmi thira kai logika me ta benq drives exoyn kai toys neas texnologias cpu wste na min thermenontai toso eykola oso ta paliotaira xbox360 xwris hdmi kai xwris tin extra psiktra doylevoyn swsta h' paroysiazoyn kai ayta to klasiko provlima yperthermansis(3 Kokkina lampakia)

Sas ypereuxaristw poly oloys prokatavolika gia to xrono kai tis apantiseis sas.

Δημοσ.

Γίνεται να παίξετε XBOX 1 backups σε ixtreme. Πρέπει όμως να είναι μόνο σε dual layer και σε κάποια από αυτά υπάρχει ίσως κίνδυνος ανίχνευσης στο Live (παρ'ολο που έχετε ixtreme) λόγω zero-padding κ.ο.κ. .

Μόνο αν τα κάνετε rip απο original θα δουλέψουν σωστά (από ό,τι έχω διαβάσει και τις αναφορές που έχω δει). Με τα releases συνήθως (αν δεν έχουν ριπαριστεί σωστά) υπάρχει το πρόβλημα που αναφέρω πιο πάνω.

ΥΓ.: Πριν καμιά ωρίτσα flashαρα ένα 360 με benq. Όλα μια χαρά!

Δημοσ.
Opws panta exw kapoies erwtisoyles.

1. Entelei vgike kanenas pliris odigos me eikones k.t.l. opws o "hacking the xbox360 for noobs" poy na exei mesa kai to pws flasharetontai ta benq drives.

2. Ta benq drives gia na ta kaneis write me to dosflash 1.3beta prepei prwta na ta kaneis erase h' kaneis to klasiko read kai meta write me to hacked firmware??

3. Den yparxei kapoios tropos na flashareis ta benq drives XWRIS soldering me kapoio onboard sata chipset opws to intel ich5? An nai pws akrivws ginete?

4. Exei flasharei kaneis epitixws to benq toy me to neo hacked firmware ixtreme 1.1 poy vgike prin merikes meres? An nai as mas pei entypwseis gia to pws doylevei afto to firmware.

Sas ypereuxaristw poly oloys prokatavolika.

1. Όχι ακόμα.

2. Αν κάνεις τη διαδικασία με VIA chipset , ΝΑΙ, είναι απαραίτητο πρώτα να κάνεις erase και μετά write. Έτσι το έκανα κι εγώ.

Με nforce δεν έχω εμπειρία, αλλά απ'ό,τι διαβάζω δεν χρειάζεται erase, αφού είναι αυτοματοποιημένο και κάνει μόνο του erase πριν κάνει write. Δεν μπορώ να στο περιγράψω περισσότερο καθ'ότι δεν το έχω κάνει ο ίδιος.

3. Όχι.

4. Πριν μία ώρα. Με VIA 6421 chipset και dosflash16. Δουλεύει άψογα μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Έχω το iXtreme_Samsung_v1.2 revC για ένα TS Ms25 drive αλλά στο rar έχει 2 φακέλους (slow-fast)

Στον οδηγό δε λέει κάτι για το ποιο να χρησιμοποιήσω.

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ DVD ΠΟΥ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ P.... TΟ ΕΛΕΓΕ DVD ROM SH-D162 C ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ DVD ROM SH-D162 D KAI META AΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ help!!!!

Δημοσ.
Naruto.Rise.Of.A.Ninja.PAL.XBOX360-Allstars

kalo game fainetai

Τις πουτ@@ας από τίτλους, βροχή στην κυριολεξία!!!! δεν προλαβαίνω να κατεβάσω έναν και ξεφυτρώνουν στα καπάκια άλλοι. ;)
Δημοσ.
Έχω το iXtreme_Samsung_v1.2 revC για ένα TS Ms25 drive αλλά στο rar έχει 2 φακέλους (slow-fast)

Στον οδηγό δε λέει κάτι για το ποιο να χρησιμοποιήσω.

Καμιά ιδέα?

Slow=Quite ,δηλαδη το dvd σπινιαρει σε ποιο χαμηλες ταχυτητες χωρις να επιρεαζει τους χρονους αποκρησης ή το loading συνεπως ειναι σχεδον αθορυβο σε σχεση με το hitachi...

Fast=Βουυυυυρρρ....Αφου εχεις samsung ms25 δεν αξιζει να περασεις το fast γιατι θα ειναι οπως το hitachi στο θορυβο...Σαν να σπινιαρει αμαξι δηλαδη..:P:mrgreen:

Δημοσ.

Λοιπον εχουμε και λεμε.εχω το xtreme 5.2 και το samsung ms25.ολα τα backups του Χ360 παιζουν μια χαρα.Ο θειος ειπε να μου στειλει μερικα παιχνιδακια του xbox1 και εγω θελω να τα παιξω στο 360 μου.Τι χρειαζεται να κανω;Θα χρησιμοποιησω το dvd mulleter;Πρεπει να χρησιμοποιησω dual layer ή γινεται και με απλο dvd;Αν γινεται με απλο θελω dvd-r ή dvd+r;;

Αυτα :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...