Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε μάγκες δυο ερωτήσεις έκανα, γιατι και δεν απαντάτε?Τετριμμένες είναι για σας?Η στην τελική πείτε μου σελίδα να ψάξω ή ακόμα καλύτερα ένα sticky faq?

Α και μια τρίτη για να παίξω τα backups που έχουν γίνει με xtreme τι χρειάζεται να κάνω?

Δημοσ.
Ρε μάγκες δυο ερωτήσεις έκανα, γιατι και δεν απαντάτε?Τετριμμένες είναι για σας?Η στην τελική πείτε μου σελίδα να ψάξω ή ακόμα καλύτερα ένα sticky faq?

Α και μια τρίτη για να παίξω τα backups που έχουν γίνει με xtreme τι χρειάζεται να κάνω?

Κι εγώ έχω κάνει ερώτηση στην σελιδα 79 και δεν έχω λαβει απάντηση....:cry:

Δημοσ.

Θα ηθελα την γνωμη σας σε κατι που απασχολει ενα φιλο.

Εχει απειρακτο ενα 360 το οποιο ειναι απο τα πρωτα κομματια που κατασκευαστηκαν. 10ος 2005.

Θελει να το φλασαρουμε αλλα σκεφτεται οτι αν του βγαλει προβλημα θα εχει χασει την εγγυηση. Σκεφτεται να το στειλει πισω σαν προβληματικο (πχ να πει οτι κολλαει μετα παο καποια ωρα παιχνιδιου) μπας και παρει κανενα καινουργιο με εξτρα ψυκτρα ή τον καινουργιο επεξεργαστη, μπας και μειωσει τις πιθανοτητες να του χαλασει.

Τι λετε εσεις? Λετε να του ερθει κανενα πιο καλο αν κανει αυτη την κινηση? ή απλα θα ειναι καποιο επισκευασμενο που θα εχει εξισου πιθανοτητες να χαλασει?

Δημοσ.
Βρήκα το 360 στα 320 ευρώ(premium) από γνωστή αλυσίδα και σκέφτομαι να το τσιμπήσω.Τώρα ερωτήσεις

1.Τι πιθανότητες υπάρχουν να ναι είναι ο οδηγός benq ή hitachi 79k?Για το benq διάβασα χτες ότιείναι σχεδόν έτοιμο, για το hitachi θα μπορέσει να την κάνει τη δουλειά το μαστόρι της γειτονιάς?

2.Αντίστοιχο του ixtreme υπάρχει για το hitachi(ενδιαφέρομαι για παιχνδία του xbox 1) η είναι μόνο για οδηγούς samsung?

1.http://www.360drives.com τελευταια σελιδα για τα dvd...To ixtreme για benq βγηκε..Για το 79κ τωρα δεν ξερω..

2.Υπαρχει ixtreme για hitachi εδω και καιρο...

Δημοσ.
Βρήκα το 360 στα 320 ευρώ(premium) από γνωστή αλυσίδα και σκέφτομαι να το τσιμπήσω.Τώρα ερωτήσεις

1.Τι πιθανότητες υπάρχουν να ναι είναι ο οδηγός benq ή hitachi 79k?Για το benq διάβασα χτες ότιείναι σχεδόν έτοιμο, για το hitachi θα μπορέσει να την κάνει τη δουλειά το μαστόρι της γειτονιάς?

2.Αντίστοιχο του ixtreme υπάρχει για το hitachi(ενδιαφέρομαι για παιχνδία του xbox 1) η είναι μόνο για οδηγούς samsung?

Για το πρώτο σου απάντησε ο φίλος jimaros. Για το δεύτερο, αν κατάλαβα καλά, θέλεις να παίζεις τα αντίγραφα του XBOX1 κατευθείαν στο Χ360. Αυτό δυστυχώς δεν γίνεται για λόγους που δεν έχει νοήμα να αναλύσω (σπάει η υπογραφή κτλ...). Με το Xtreme5.x όμως (προσοχή ΟΧΙ iXtreme) μπορείς να γράφεις τα αντίγραφα του ΧΒΟΧ1 σε απλό dvd (όχι dual layer) με το ΧDVDMulleter. Η συγκεκριμένη σειρά firmware βγήκε μόνο για Samsung και δεν στην συνιστώ να τη βάλεις αν θέλεις Live. Οπότε ή φλασάρεις το Samsung με το Xtreme5.x και ξεχνάς το Live ή (εφόσον βέβαια έχεις Samsung) αγοράζεις ένα dual firmware chip και επιλέγεις πιο firmware να φορτώσεις κάθε φορά.

Δημοσ.

@timekeeper στο θείο μου έχουν βγει τα halo1,2 (γι αυτά ενδιαφέρομαι, το kotor το παίξα σε pc, το ίδιο θα κανω και με fable jade empire) σε ixtreme .

Τώρα τελευταία ερώτηση και κλείνω.Τα xtreme backups πως παίζουν σε ixtreme firmware?

Δημοσ.
paides kalispera tsamba katheste k flasharete tis konsoles sas, yparxei poli pio aplos tropos na kanete copies paixnidion.

psakste kalitera....

Ναι εμεις καθομαστε.... ολοκληρο το xbox-scene παλευει με dev kits και εσυ μας λες ότι εχεις αλλο τροπο? Mηπως o C4Eva ειναι ελληνας ρε παιδια !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...