Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει κανενας καλος και ανανεωμενος οδηγος για εγγραφη των .iso  σε δισκακι ... ?

Απ οτι ξερω πρεπει να το περασεις πρωτα με το abgx360 και μετα να αλαξεις καποιες ρυθμισεις στο imgburn ... 

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν θες να γραψεις xgd3 παιχνιδια θελει και αλλο αντιγραφικο φλασαρισμενο και αυτο

συνηθως ειναι liteon αλλα υπαχουν και αλλα συμβατα

Δημοσ.

αν θες να γραψεις xgd3 παιχνιδια θελει και αλλο αντιγραφικο φλασαρισμενο και αυτο

συνηθως ειναι liteon αλλα υπαχουν και αλλα συμβατα

Κατι πιο χειροπιαστο ?

Καποιος οδηγος ισως ?

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα. έχω το πρώτο xbox που κυκλοφόρησε (τσιπαρισμένο) αλλα δεν μπορώ πλέον να παίζω τα τελευταία παιχνίδια γιατί πιθανώς θα θέλει αναβάθμιση. Ξέρετε κάπου να απευθυνθώ;

Δημοσ.

στειλε πμ να τα πουμε

παιδιά καλησπέρα. έχω το πρώτο xbox που κυκλοφόρησε (τσιπαρισμένο) αλλα δεν μπορώ πλέον να παίζω τα τελευταία παιχνίδια γιατί πιθανώς θα θέλει αναβάθμιση. Ξέρετε κάπου να απευθυνθώ;

στειλε πμ ενα τηλ να κανονισουμε να στο φτιαξω

Δημοσ.

Καλησπερα μια ερώτηση απο εναν παντελος άσχετο πατέρα ,ένα κατάστημα έχει μια προσφορα το χβοχ μαζι με το kinect σε πολυ καλή τιμη ,αυτο που είναι το slim υπάρχει τρόπος να παίζει δισ κακιά αντί γραμμένα λέμε τώρα τα δικα μου μπακαπ ? και εάν ναι πως ,υπάρχει κάπου να απευθυνθώ μαγαζί ,παιδι κτλ ευχαριστω 

Δημοσ.

ναι μπορεις να το κανεις rgh,δεν θα παιζει ομως απο δισκακι απλα θα περνας τα αντιγραφα σου στο δισκο του xbox η σε ενα εξωτερικο σκληρο.Ειναι διαφοροι που αναλαμβανουν την διαδικασια με κοστος απο 50-60 ευρω.

Δημοσ.

Με φλασαρισμένη κονσόλα RGH κλπ μπορείς να έχεις αυτή τη στιγμή το τελευταίο dashboard; Το λέω γιατί ενδιφέρομαι για φλασάρισμα-τσιπάρισμα αλλά θέλω να υπάρχει η δυνατότητα που προσφέρουν μόνο τα τελευταία dash updates για αναπαραγωγή σε 3d tv σε τίτλους όπως Gears of War 3, Barman Arkham κλπ. Επίσης με rgh η κονσόλα δεν μπαίνει καθόλου στο ιντερνετ ή μπαίνει και τρως ban, και σε περίπτωση ban απενεργοποιούνται κάποιες λειτουργίες της;;

Δημοσ.

ναι μπορεις να εχεις το τελευταιο dash

με rgh δεν μπαινεις καθολου live αν φας μπαν απλα

δεν μπορεις να ξαναμπεις με αυτη την  κονσςολα

και χανεις και την εγγυηση αν εχει

οποτε αν την κανεις rgh ξεχνας το live

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας και χρόνια πολλά!Κληρονόμησα ένα τσιπαρισμένο xbox360 αλλά δεν παίζει καινούρια παιχνίδια.Πρέπει να τσιπαριστεί εκ νέου με αυτό το rgh;Υπάρχει περίπτωση να μην γίνεται;Οταν λέμε ότι παίζει παιχνίδια απο σκληρό δίσκο τι ακριβώς εννούμε;Πρέπει να αγοράσω κάποιο δίσκο ειδικά για το  xbox360 και άν ναί ποιόν ακριβώς;

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα χρονια π[ολλα

οχι δεν ειναι απαραιτητο το rgh μπορει να θελει απλα

φλασαρισμα με νεοτερο φιρμ

απλα με το rgh δεν χρειαζεται να γραφεις δισκακια κλπ

τα περνας ολα στον σκληρο ειτε αυτος ειναι ο δικος του

ειτε εξωτεrικος usb

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να πάω το xbox μου να μου το "φτιάξουν" γιατί δεν ξέρω? Κάπου κοντά στην Νέα Σμύρνη....

Δημοσ.

ναι μπορεις να εχεις το τελευταιο dash

με rgh δεν μπαινεις καθολου live αν φας μπαν απλα

δεν μπορεις να ξαναμπεις με αυτη την  κονσςολα

και χανεις και την εγγυηση αν εχει

οποτε αν την κανεις rgh ξεχνας το live

Αν βαλεις demon και τρεχεις dual-nand δεν εισαι οκ με το live? Απλα αλλαζεις nand και μπαινεις. Κανω λαθος ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...