Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρχικα δες αυτο: http://www.360-gr.com/t17906-topic (RGH/Flash πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα)

Αν θες RGH κοιτας εδω: http://www.360-gr.com/t14843-topic (και links για τους συμπληρωματικους/ανανεωμενους οδηγους που εχει μεσα)

Αν θες Flash κοιτας αρχικα εδω: http://www.360-gr.com/t1-topic

(για το φλασαρισμα ειναι αρκετα παλιες/ξεπερασμενες οι πληροφοριες αλλα θα παρεις μια ιδεα πανω κατω του τι χρειαζεται .. και μετα αναλογα το drive που εχεις ακολουθεις το συγκεκριμενο οδηγο)

υ.γ.

Μονο για το φλασαρισμα ισως να μη χρειαστει να αγορασεις κατι εαν εχεις συμβατη μητρικη στον υπολογιστη, φτιαξεις ενα probe3 μονος σου, και τροφοδοτεις με ρευμα το drive απ την κονσολα.

Για το RGH θα πρεπει να αγορασεις προγραμματιστη και glitcher, με την προυποθεση οτι εχεις ηδη κολλητηρι και εργαλεια για να κανεις τη δουλεια.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα,

σκεφτομαι να παρω ενα xbox360 slim, μπορει να γινει rgh; και εαν ναι που μπορω να βρω καποιον αξιοπιστω στην Θεσσαλονίκη να μου το κανει, γυρησα καποια μαγαζακια συνοικιακα αλλα μονο φλασαρισμα σε παλιες κονσολες κανουν και jtag, δεν εχουν ασχοληθει καν με rgh. Παρακαλώ εαν γνωρίζεται να μου πείτε, στείλε μήνυμα

ευχαριστώ

Δημοσ.

Εαν εχεις dashboard >= 15574 δεν γινεται RGH αυτη τη στιγμη. Περιμενουμε να βγει ενα τσιπακι απο τους team-xecuter οπου ναναι για αυτα τα dashboard. Για Θεσσαλονικη μιλα με τον Φανη (SCORPIOS_X) ... πρεπει να εχει και εδω στο insomnia λογαριασμο, αν δε τον βρεις εδω μπες στο forum της υπογραφης μου.

Δημοσ.

Χαίρετε παίδες!

Ένας φίλος μου θέλει να πάρει Xbox 360 και μετά να το χακάρει αλλά δεν έχει καθόλου ιδέα για τη διαδικασία που χρειάζεται.

Ξέρετε εάν τo xbox χακάρεται κι αυτό με cfw όπως το ps3 ή χρειάζεται τσιπάρισμα?

Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε κάποιο link που περιγράφει όλη τη διαδικασία?

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Χαίρετε παίδες!

Ένας φίλος μου θέλει να πάρει Xbox 360 και μετά να το χακάρει αλλά δεν έχει καθόλου ιδέα για τη διαδικασία που χρειάζεται.

Ξέρετε εάν τo xbox χακάρεται κι αυτό με cfw όπως το ps3 ή χρειάζεται τσιπάρισμα?

Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε κάποιο link που περιγράφει όλη τη διαδικασία?

Σας ευχαριστώ πολύ!

Θελει τσιπαρισμα αλλα ειναι καλυτερο απο cfw λεγεται rgh για να βρεις ατομα να στο φτιαξουν θα πας στο 360-gr.com οι τιμες κυμαινονται στα 50 ευρω. Να το τσιπαρεις μονος σου ειναι υπερβολικα δυσκολο.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Για το xbox360 υπαρχουν 2 τροποι.

Ο ενας ειναι να φλασασρης το drive και να παιζεις μεσω DVD.

Ο αλλος ειναι να κανεις την κονσολα RGH δηλαδη να την τσιπαρεις και να παιζεις τα παιχνιδια απο σκληρο δισκο.

Αν μιλαμε για καινουρια κονσολα τοτε μπορει να μην γινετε κανενα απο τα 2 ή μονο το RGH μεχρι σημερα.

Και οι 2 περιπτωσεις θελουν καποιες γνωσεις και εξαρτηματα για να μπορεσεις να το κανεις.

Αν δεν εχεις βρει καποιο ατομο και σε ενδιαφερει ασχολουμε και εγω οποτε μπορεις να μου στειλεις μηνυμα.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Για το xbox360 υπαρχουν 2 τροποι.

Ο ενας ειναι να φλασασρης το drive και να παιζεις μεσω DVD.

Ο αλλος ειναι να κανεις την κονσολα RGH δηλαδη να την τσιπαρεις και να παιζεις τα παιχνιδια απο σκληρο δισκο.

Αν μιλαμε για καινουρια κονσολα τοτε μπορει να μην γινετε κανενα απο τα 2 ή μονο το RGH μεχρι σημερα.

Και οι 2 περιπτωσεις θελουν καποιες γνωσεις και εξαρτηματα για να μπορεσεις να το κανεις.

Αν δεν εχεις βρει καποιο ατομο και σε ενδιαφερει ασχολουμε και εγω οποτε μπορεις να μου στειλεις μηνυμα.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα xbox 4gb κυρίως για halo + gears of war.

δεν θα είναι δηλαδή το κύριό μου μηχάνημα, οπότε με ενδιαφέρει πολύ να μείνω σε χαμηλό κόστος.

ποιές είναι οι πιθανότητες ένα καινούριο xbox 4gb να μπορεί να φλασαριστεί; χρειάζομαι εξοπλισμό ή όχι;

θα μπορώ να παίξω όλα τα παιχνίδια με το RGH ή για ορισμένα θα θέλω τσιπάρισμα;

Τα παιχνίδια γράφονται σε απλό dvd;

Δημοσ.

ολα τα καινουρια φορανε drive που δεν φλασαρεται μεχρι στιγμης

rgh γινεται με τσιπακι οποτε μιλας για τσιπαρισμα και ναι παιζουν ολα τα παιχνιδια

και φλασαρισμα και τσιπαρισμα ναι χρειαζεσαι καποια εξτρα εξαρτηματα

Δημοσ.

Οχι γιατι πρεπει να δεις και τι dashboard version εχει και για να το κανεις αυτο πρεπει η κονσολα να μπει στο ρευμα και σε τηλεοραση.

Δημοσ.

Λοιπόν, είχα φλασάρει το xbox μου κάποτε ανοίγωντας το και επεμβαίνοντας στον driver. Το είχα παρατήσει το gaming και τώρα πρόσφατα που το ξαναέπιασα έκανα ένα update που είχε το mass effect 3 και παίζει μονο original.

Ποιες οι επιλογές μου?

Αυτό το καινούργιο τσιπάκι, το rgh, μπαίνει σε ΟΛΑ τα xbox360?

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος ειχε το 14717? μεσα το παιχνιδι?

αν δεν αναβαθμισεις αλλο ναι μπορεις να κανεις rgh 2 αν εχεις φατ κονσολα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παραλαβαμε DGX για ανακτηση κλειδιου (για RGH) σε Slims με 15574/16202 ... περισσοτερες πληροφοριες στο 360-gr

Δημοσ.

να κάνω μια ερώτηση; αν βγουν καινούργια παιχνίδια που ζητούν να κάνουν Update to dashboard για να παίξουν τι γίνεται με την RGH κονσόλα; κάνεις το update κανονικά ή δεν μπορείς να παίξεις τα καινούργια παιχνίδια μέχρι να βγει "πειραγμένο" update; Επίσης τα παιχνίδια του kinect παίζουν όλα κανονικά από δίσκο ή πρέπει να είσαι συνδεδεμένος online;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...