Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα ετσι...

Οχι και δεν ειναι παρανομο το περασμα custom firmware και απο τη στιγμη που ΧΑΝΕΙΣ την εγγυηση της κονσολας να την φλασαρεις αυτο σημαινει πολλα ετσι δεν ειναι?

Επισης το οτι για να περασεις το custom firmware στο dvd-rom της κονσολας πρεπει να ανοιχτει η κονσολα αυτο δεν το κανει παρανομο?

Για να τελειωνω εννοειτε οτι με τα παραπανω δεν ειμαι εναντιον της πειρατιας ετσι καθε αλλο απλα οχι και να λεμε οτι το custom firmware δεν ειναι παρανομο ετσι....

Λογικό είναι να χάνεις την εγγύηση αφού βγαίνει εκτός προδιαγραφών λειτουργίας όπως τις έχει ορίσει η εταιρεία.

Αυτό όμως δεν το κάνει και παράνομο. Τι σχέση έχει η εγγύηση με τη νομιμότητα.

Εγώ έχω ένα σκληρό της toshiba(εξωτερικό) που αν ανοίξω τη θήκη για να το βγάλω χάνω την εγγύηση. Είναι παράνομο το άνοιγμα της θήκης;

Το custom firmware ή ακόμα και το πείραγμα του hardware δεν είναι παράνομο.

Παράνομο είναι να παίζεις παιχνίδια τα οποία δεν έχεις στην κατοχή σου.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα ετσι...

Οχι και δεν ειναι παρανομο το περασμα custom firmware και απο τη στιγμη που ΧΑΝΕΙΣ την εγγυηση της κονσολας να την φλασαρεις αυτο σημαινει πολλα ετσι δεν ειναι?

Επισης το οτι για να περασεις το custom firmware στο dvd-rom της κονσολας πρεπει να ανοιχτει η κονσολα αυτο δεν το κανει παρανομο?

Για να τελειωνω εννοειτε οτι με τα παραπανω δεν ειμαι εναντιον της πειρατιας ετσι καθε αλλο απλα οχι και να λεμε οτι το custom firmware δεν ειναι παρανομο ετσι....

Το ότι χάνεις την εγγύηση της κονσόλας δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι παράνομο , αλλά ότι παραβαίνεις τους όρους της εγγύησης κάνοντας την άκυρη.

Το ίδιο ισχύει για το άνοιγμα της κονσόλας . Εαν έχεις τις γνώσεις να το φτιάξεις μόνος σου σε περίπτωση που χαλάσει , ή αν είσαι μαστροχαλαστής κατσαβιδάκιας , σου αρέσει να βλέπεις το εσωτερικό τους ή οτιδήποτε άλλο , δεν στο απαγορεύει νόμος ή κάτι τέτοιο , αλλά σύμφωνα με το εκάστoτε terms of use , η εταιρία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και το βγάζει εκτός εγγύησης. Σε αυτό το terms of use μπορεί να αναφέρεται το θέμα του διαφορετικού λογισμικού , αλλά αυτό είναι θέμα των δικαστηρίων αν είναι παράνομο ή όχι , καθώς μπορεί να θεωρηθεί ότι οι όροι είναι καταχραστικοί ( γιατί μπορεί το firmware να προσθέτη απλά κάποια ΝΟΜΙΜΗ λειτουργία) . Και για τις αλλαγές που γίνονται σε αυτούς τους όρους για το Live πχ , συνέχεια ακούγονται για μηνύσεις κατά της εταιρίας , όπως είχε γίνει με το ps3 και την αφαίρεση του otherOS

Δημοσ.

Λογικό είναι να χάνεις την εγγύηση αφού βγαίνει εκτός προδιαγραφών λειτουργίας όπως τις έχει ορίσει η εταιρεία.

Αυτό όμως δεν το κάνει και παράνομο. Τι σχέση έχει η εγγύηση με τη νομιμότητα.

Εγώ έχω ένα σκληρό της toshiba(εξωτερικό) που αν ανοίξω τη θήκη για να το βγάλω χάνω την εγγύηση. Είναι παράνομο το άνοιγμα της θήκης;

Το custom firmware ή ακόμα και το πείραγμα του hardware δεν είναι παράνομο.

Παράνομο είναι να παίζεις παιχνίδια τα οποία δεν έχεις στην κατοχή σου.

Με πολυ απλα λογια αν δεν ηταν παρανομο για ποιο λογο χανεις την εγγυηση και εννοειτε οτι απο τη στιγμη που πειραζεις ενα οποιοδηποτε προιον για να κανει πραγματα που ΔΕΝ το εχει φτιαξει η εταιρια να κανει παυει και η εγγυηση και η νομιμοτητα μην λες κουλα εδω γιατι ολα αυτα ειναι αυτονοητα και μονο απο εσενα το ακουω...

Και για να στο κανω ποιο λιανα για πηγαινε στην sony ή στην microsoft μια κονσολα την οποια εχεις πειραξει και πες της οτι χαλασε θα στη φτιαξει????

Δεν νομιζω και θα ειναι απολυτως φυσιολογικο να κανει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Με πολυ απλα λογια αν δεν ηταν παρανομο για ποιο λογο χανεις την εγγυηση και εννοειτε οτι απο τη στιγμη που πειραζεις ενα οποιοδηποτε προιον για να κανει πραγματα που ΔΕΝ το εχει φτιαξει η εταιρια να κανει παυει και η εγγυηση και η νομιμοτητα μην λες κουλα εδω γιατι ολα αυτα ειναι αυτονοητα και μονο απο εσενα το ακουω...

Και για να στο κανω ποιο λιανα για πηγαινε στην sony ή στην microsoft μια κονσολα την οποια εχεις πειραξει και πες της οτι χαλασε θα στη φτιαξει????

δεν θελω να στη χαλασω αλλα ο αδερφος μου ειχε στειλει δυο τσιπαρισμενα 360 με rlod στη microsoft και του τα επισκευασαν και τα δυο χωρις την παραμικρη κουβεντα.ετυχε μπορει να πεις.εγω παντως το εχω δει με τα ματια μου και μιλαμε για κονσολες με εμφανη τα σημαδια του κατσαβιδιου.

Δημοσ.

Φίλε μου , ο λόγος που βγαίνει εκτός εγγύησης είναι πολύ απλά ότι η εταιρίες δεν φέρουν καμιά ευθύνη εφόσον και αν τις ανοίξει μη επίσημο συνεργείο ή αν περαστεί μη εγκεκριμένο λογισμικό , γιατί πολύ απλά ΔΕΝ είναι εγκεκριμένα και δεν ξέρουν τί ζημιά μπορεί να έχουν προκαλέσει στην κονσόλα ( και οι δύο περιπτώσεις) , ή με άλλα λόγια λόγω κακής χρήσης . Εκτός εγγύησης βγαίνει επίσης και αν την πετάξεις από το παράθυρο. Και αυτό κακή χρήση θεωρήται.

δεν θελω να στη χαλασω αλλα ο αδερφος μου ειχε στειλει δυο τσιπαρισμενα 360 με rlod στη microsoft και του τα επισκευασαν και τα δυο χωρις την παραμικρη κουβεντα.ετυχε μπορει να πεις.εγω παντως το εχω δει με τα ματια μου και μιλαμε για κονσολες με εμφανη τα σημαδια του κατσαβιδιου.

Εντός εγγύησης ? Και όταν λες τσιπαρισμένο εννοείς το drive ή RGH ? Πάντος αν ήταν μέσα στην εγγύηση (χρονικά) και του τα έφτιαξαν μην το πεί ούτε του παπά

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις τι λες; Ή απλά γράφεις για να γράφεις;

Αφού είναι παράνομο για πες τι πρόστιμο υπάρχει; Φυλακή πας;

Δεν είναι παράνομο φυσικά.

Άλλο πράγμα η εγγύηση και άλλο η νομιμότητα. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις. Έλεος.

Δημοσ.

Φίλε μου , ο λόγος που βγαίνει εκτός εγγύησης είναι πολύ απλά ότι η εταιρίες δεν φέρουν καμιά ευθύνη εφόσον και αν τις ανοίξει μη επίσημο συνεργείο ή αν περαστεί μη εγκεκριμένο λογισμικό , γιατί πολύ απλά ΔΕΝ είναι εγκεκριμένα και δεν ξέρουν τί ζημιά μπορεί να έχουν προκαλέσει στην κονσόλα ( και οι δύο περιπτώσεις) , ή με άλλα λόγια λόγω κακής χρήσης . Εκτός εγγύησης βγαίνει επίσης και αν την πετάξεις από το παράθυρο. Και αυτό κακή χρήση θεωρήται.

Εντός εγγύησης ? Και όταν λες τσιπαρισμένο εννοείς το drive ή RGH ? Πάντος αν ήταν μέσα στην εγγύηση (χρονικά) και του τα έφτιαξαν μην το πεί ούτε του παπά

δεν ειχαν κλεισει την τριετια που εδινε για τα πρωτα 360 με rrod.τσιπαρισμενο drive ειχαν.

Δημοσ.

Ναι ισχυει κατι τετοιο παλια επισκευαζε ακομα και φλασαρισμενες κονσολες η ms αρκει να ΜΗΝ τις ειχανε μπαναρει γιατι αν τις ειχαν μπαναρει τοτε δεν εφτιαχναν απολυτως τιποτα αλλα και το οτι τις εφτιαχναν το εκαναν επειδη το ηθελαν και οχι επειδη ηταν υποχρεωμενεοι ετσι..

Εν ολιγης ηταν παρανομο το να κανεις τη κονσολα να παιζει αντιγραφα απλα η ms το παραβλεπε αυτο. Για ποιο λογο μην με ρωτας απλα το παραβλεπε απο τη στιγμη που η κονσολα ΔΕΝ ηταν μπαναρισμενη απο το xbox live.

Καταλαβαίνεις τι λες; Ή απλά γράφεις για να γράφεις;

Αφού είναι παράνομο για πες τι πρόστιμο υπάρχει; Φυλακή πας;

Δεν είναι παράνομο φυσικά.

Άλλο πράγμα η εγγύηση και άλλο η νομιμότητα. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις. Έλεος.

Ειναι παρανομο και το κοστος ειναι απλα οτι ΔΕΝ στην φτιαχνουν αν σου παθει το οτιδηποτε και και ο λογος ειναι οτι ανοιχτηκε η κονσολα κοινως πειραχτικε.

Το τι θα κανεις ενα οποιοδηποτε μηχανημα αγορασες νομιμα ειναι καθαρα ΔΙΚΟ σου θεμα και ευθηνη αλλα δεν μπορει να εχεις την απαιτησει να σε καλυπτουν οχι μονο σε εγγυηση αλλα και σε πηρεσιες που σου προσφερουν μαζι με το μηχανημα τοσο απλα.

Και εγω δεν σου μιλησα ειρωνικα ουτε σε μειωσα οπως κανεις εσυ τωρα ετσι.

Οποτε εχω την απαιτηση να μην το κανεις.

Δημοσ.

Δεν είναι παράνομο, απλά χάνεις την εγγύηση γιατί παραβιάζεις τους κανονισμούς.

Αν ηταν παράνομο, η Μ$ θα έκανε μήνυση όποιον μπανάριζε, θα είχαμε μπεί όλοι μέσα.

Όπως είπες, το τι θα κάνεις τη κονσόλα απο τη στιγμή που την αγοράσεις είναι καθαρά δικό σου, τίποτα δεν είναι παράνομο.

Το φλασάρισμα/μοντάρισμα, δεν είναι παράνομο. Το να παίζεις αντίγραφο είναι παράνομο (πνευματικά δικαιώματα εταιριών κλπ).

Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που κυνηγάνε ομάδες που βγάζουν παιχνίδια κλπ και όχι όσους το κατεβάζουν και τα παίζουν.

Αν ηταν έτσι, θα είμασταν όλοι μέσα αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Το τι θα κανεις ενα οποιοδηποτε μηχανημα αγορασες νομιμα ειναι καθαρα ΔΙΚΟ σου θεμα και ευθηνη αλλα δεν μπορει να εχεις την απαιτησει να σε καλυπτουν οχι μονο σε εγγυηση αλλα και σε πηρεσιες που σου προσφερουν μαζι με το μηχανημα τοσο απλα.

Έγραψα εγώ πουθενά πως έχω την απαίτηση να με καλύψουν μετά στο οτιδήποτε.

Όσες φορές και να γράψεις το αντίθετο νόμιμο θα παραμείνει.

Παράνομο είναι κάτι που απαγορεύεται με νόμο. Το λέει και η λέξη. Δεν είναι δύσκολο.

Αν σε ενοχλεί κάτι στα posts μου κάνε report.

Υποδείξεις δε δέχομαι.

Δημοσ.

Ειναι παρανομο και το κοστος ειναι απλα οτι ΔΕΝ στην φτιαχνουν αν σου παθει το οτιδηποτε και και ο λογος ειναι οτι ανοιχτηκε η κονσολα κοινως πειραχτικε.

Φίλε μου αυτό προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε . Άλλο το παράνομ ο και άλλο υπαναχώρηση σύμβασης.

Παράνομο είναι αυτό που αντιτίθεται σε νόμο εξού και το παρά-νομο

Εκτός εγγύησης βγαίνει λόγω παράβασεις της σύμβασης , δηλαδή των όρων καλής χρήσης και λειτουργίας. Από εκεί και πέρα η εταιρία κρίνει αν αξίζει να κάνει αγωγή και το δικαστήριο αν έχει δίκιο ή όχι

Όπως είπες και εσύ δικό σου θέμα . Εξυπακούεται ότι αφού βάλεις χέρι εσύ ή οποιοσδήποτε μή εξουσιοδοτημένος βγάζει το οτιδήποτε εκτός εγγύησης. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την παρανομία, ή την πειρατία. Το ίδιο θα συνέβαινε αν το άνοιγες και προσάρμοζες 1 ανεμηστήρα για να μην ζεσταίνεται. Πάλι βγαίνει εκτός εγγύησης και πάλι θα μπορούσε η εταιρία να το κυνηγήσει δικαστικός. Απλα στην συγκεκριμένη περίπτωση θα κήρυτε κακοδικία και θα έπρεπε να πληρώσει μετά τα μαλιοκέφαλα της.

Δημοσ.

Έγραψα εγώ πουθενά πως έχω την απαίτηση να με καλύψουν μετά στο οτιδήποτε.

Όσες φορές και να γράψεις το αντίθετο νόμιμο θα παραμείνει.

Παράνομο είναι κάτι που απαγορεύεται με νόμο. Το λέει και η λέξη. Δεν είναι δύσκολο.

Αν σε ενοχλεί κάτι στα posts μου κάνε report.

Υποδείξεις δε δέχομαι.

Οπα κυριε τελειε συγνωμη που σε αμφησβητησαμε δηλαδη...

ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ τοσο απλα και εγω δεν ξανα ασχολουμε με εσενα γιατι πολυ απλα δεν ξερεις τι σημαινει διαλογος.

Δημοσ.

Ρε αι και παρατα μας(Για να μην πω κατι αλλο) που το παιρνεις και σοβαρα ψωναρα.

ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΟΥΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΛΕΣ.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...