Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν είναι παράνομο αυτό που ρώτησε.

χ3στικα για το τι είναι και τι δεν είναι, καταρχήν μιλάει για πειρατεία, δεύτερον είναι απίστευτα ενοχλητικό να βγαίνουν ένα σκασμός νέα thread που ο κάθε καραάσχετος θέλει να κρακάρει την κονσόλα του. τρίτον ας χρησιμοποιήσει το ******** search

Δημοσ.

Που μίλησε για πειρατεία; Το πέρασμα custom firmware δεν είναι παράνομο.

Αν χέστηκες να πας τουαλέτα αλλά για να κάνεις report πρέπει να υπάρχει και κάποιος λόγος.

Να πεις ότι υπάρχουν και άλλα θέματα που μιλάνε για αυτό, εντάξει και εγώ μαζί σου αλλά δε χρειάζεται να το πεις στον άλλον να το κάνει αυτό. Μπορείς και εσύ. Επίσης αν σε ενοχλούν αυτά τα θέματα μπορείς άνετα να τα προσπερνάς.

Δημοσ.

επειδη μου εχουν πει οτι ειναι καλο μαγαζι σιγουρα;

Μαλλον αυτος που στο ειπε πρεπει να δουλευει σε αυτο το μαγαζι δεν εξηγητε αλλιως...

Αν ψαξεις λιγο στο google για το συγκεκρημενο καταστημα θα δεις ενα καρο καταγγελιες και ενα καρο ατομα να εχουν παραγγειλει αλλα και να τους φερνουν και αλλα και πολλες φορες ανακατασκευασμενα παρολο που σου ειχαν πει οτι θα ειναι καινουργιο.

Δεν σου μιλαω τυχαια για ολα αυτα ετσι εχω και προσωπικες πηρες απο το συγκεκρημενο καταστημα.

Που μίλησε για πειρατεία; Το πέρασμα custom firmware δεν είναι παράνομο.

Αν χέστηκες να πας τουαλέτα αλλά για να κάνεις report πρέπει να υπάρχει και κάποιος λόγος.

Να πεις ότι υπάρχουν και άλλα θέματα που μιλάνε για αυτό, εντάξει και εγώ μαζί σου αλλά δε χρειάζεται να το πεις στον άλλον να το κάνει αυτό. Μπορείς και εσύ. Επίσης αν σε ενοχλούν αυτά τα θέματα μπορείς άνετα να τα προσπερνάς.

Καλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα ετσι...

Οχι και δεν ειναι παρανομο το περασμα custom firmware και απο τη στιγμη που ΧΑΝΕΙΣ την εγγυηση της κονσολας να την φλασαρεις αυτο σημαινει πολλα ετσι δεν ειναι?

Επισης το οτι για να περασεις το custom firmware στο dvd-rom της κονσολας πρεπει να ανοιχτει η κονσολα αυτο δεν το κανει παρανομο?

Για να τελειωνω εννοειτε οτι με τα παραπανω δεν ειμαι εναντιον της πειρατιας ετσι καθε αλλο απλα οχι και να λεμε οτι το custom firmware δεν ειναι παρανομο ετσι....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...