Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια συγνωμη για την ισως ακυρη ερωτηση αλλα δεν εχω ιντερνετ....εχει βγει fimware για το benq....

Ψήνεται...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτησω.Χθες αγορασα το samsung sh-d162c και Pioneer dvr-111d για να κανω backup τα παιχνιδια του xbox360.Δεν προλαβα ομως να τα τατοποθετησω στο pc μου, μου εσκασε το τροφοδοτικο και εκανε μεγαλη ζημια που παω για αλλον.Αν παρω μια εξωτερικη θηκη για να τα συνδεσω με λαπτοπ, Θα λειτουργουν σωστα? επισης θα μπορω να τους περασω και τα ειδικα firmware?

Δημοσ.
Να ρωτησω.Χθες αγορασα το samsung sh-d162c και Pioneer dvr-111d για να κανω backup τα παιχνιδια του xbox360.Δεν προλαβα ομως να τα τατοποθετησω στο pc μου, μου εσκασε το τροφοδοτικο και εκανε μεγαλη ζημια που παω για αλλον.Αν παρω μια εξωτερικη θηκη για να τα συνδεσω με λαπτοπ, Θα λειτουργουν σωστα? επισης θα μπορω να τους περασω και τα ειδικα firmware?

Θα λειτουργήσουν κανονικότατα. Το 111d είναι παλιό μοντέλο. Τι το ήθελες; Σήμερα επέστρεψα το δικό μου πίσω και πήρα καινούργιο. Προσωπικά τις καλύτερες εγγραφές τις έχω κάνει με NEC και δισκάκια του 1 ευρώ...

Δημοσ.

τελικά άλλαξα το χαλασμένο hitachi με ένα samsung.

Γράφει πάνω οτι είναι το ms25 αλλά λέει οτι του έχει αλλάξει firmware

και το βλέπει σαν ms28. Είναι λέει ήδη flasharισμένο απλά θέλει drive key και spoofing.

Τι μπορώ να κάνω άραγε τώρα;

Μπορώ να αλλάξω μόνο κλειδιά;

Να σβήσω και να του περάσω μια νέα έκδοση; και ποιά;

όλη μέρα με αυτό ασχολούμαι.. έχω αρρωστήσει....

Δημοσ.
κυκλοφορεί και το virtual fighter εντυπώσεις κανείς?

πολυ καλο παιχνιδι!με το που το εστειλε ο θειος επαιζα ασταματητα για κανα 3ωρο και ουτε καν το καταλαβα:-D

Δημοσ.
τελικά άλλαξα το χαλασμένο hitachi με ένα samsung.

Γράφει πάνω οτι είναι το ms25 αλλά λέει οτι του έχει αλλάξει firmware

και το βλέπει σαν ms28. Είναι λέει ήδη flasharισμένο απλά θέλει drive key και spoofing.

Τι μπορώ να κάνω άραγε τώρα;

Μπορώ να αλλάξω μόνο κλειδιά;

Να σβήσω και να του περάσω μια νέα έκδοση; και ποιά;

όλη μέρα με αυτό ασχολούμαι.. έχω αρρωστήσει....

Στο Hitachi, όταν λέμε ότι το φλασάρουμε εννοούμε μάλλον το patch-άρουμε, αφού αλλάζουμε μόνο συγκεκριμένα sectors και όχι όλο το firmware. Αντίθετα στο Samsung ξαναπερνάμε ολόκληρο firmware. Συνεπώς πας για iXtreme1.2c. Σου προτείνω την όλη διαδικασία με το κλειδί και το spoofing (μην το ξεχάσεις, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις να φαίνεται σαν αυτό που είχε αρχικά η κονσόλα) να την κάνεις με το Maximus FirmwareToolKit και στην συνέχεια να το περάσεις στο drive με το γνωστό τρόπο...

Δημοσ.

λοιπον το jericho ειναι μουφα..με μια λεξη φτηνιαρικο.

κριμα για τον clive barker.

απαισιο gameplay,μετρια γραφικα,voice acting της πλακας κλπ.

και φυσικα δεν εχει ιχνος τρομου,η ατμοσφαιρας..νροπη

"niko mastorakis jericho" καλυτερα

Δημοσ.
Στο Hitachi, όταν λέμε ότι το φλασάρουμε εννοούμε μάλλον το patch-άρουμε, αφού αλλάζουμε μόνο συγκεκριμένα sectors και όχι όλο το firmware. Αντίθετα στο Samsung ξαναπερνάμε ολόκληρο firmware. Συνεπώς πας για iXtreme1.2c. Σου προτείνω την όλη διαδικασία με το κλειδί και το spoofing (μην το ξεχάσεις, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις να φαίνεται σαν αυτό που είχε αρχικά η κονσόλα) να την κάνεις με το Maximus FirmwareToolKit και στην συνέχεια να το περάσεις στο drive με το γνωστό τρόπο...

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. :-)

Επειδή είναι ms25 αλλά ήδη έχει πατσαριστεί σαν ms28 (ο πειρατής μου το είπε.)

πρέπει να το βάλω να διαβάσει το 0800.iso;;έχει κάποιου ίδους κλείδωμα;

και μετά σαν τι να το φλασάρω; σαν ms28 ή ms25;;;

Δεν βλέπω να καταφέρνω κάτι αν και στο bios το βλέπει κανονικά... :cry:

έχω intel chipset, Και προσπαθώ να διαβάσω το firmware με bootdisk που

έχει περασμένο το mtkflash. τπτ....

Δημοσ.

Παιδια πρεπει να εχει φερει ο θειος το The Bigs σε PAL ,arcade baseball της 2ksports. To εχει παιξει κανεις ητε σε ντεμο ,να πει εντυπωσεις?

Δημοσ.

jimaros korifi to ekanes to koyti.

1. Me ti ekopses toto kala tin plasiki thiki?

2. kai poy edwses revma sto anemistiraki?

Se opoion xerei.

1. Vgike ixtreme 1.2c hacked firmware gia ta benq drives toy 360 h' akoma?

kai

2. An exeis ena intel ich5 sata chipset controller mporeis na kaneis read/write ta benq drives me to dosflash 1.3 beta h' prepei aparaitita na exeis tin pci sata card me chipset via6421? An nai apo poio elliniko katastima mporoyme na tin agorasoyme?

A lot of thangs oloys.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...