Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ela re megiste magka pou 8ixtikes kiolas... to hitachi den allazei keys mias kai to firmware tou aplws patsarete se sygkekrimena kommatia gi ayto allwste einai kai stealth oso afora to crc en anti8esh sto samsung pernas 3anagrameno olo firmware opote mporeis na alal3eis kai to key. Diabaze loipon kalytera prin grapseis kati gia na thn peis ston allo:devil:

Το Hitachi αλλάζει κανονικά κλειδιά. Αυτό που λες πάντως για patch αντι ολόκληρου firmware σε αντίθεση με το Samsung ισχύει.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Χεχε..Καλο?:-D

[ATTACH]9132[/ATTACH]

[ATTACH]9133[/ATTACH]

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το πήρες πολύ ζεστά το θέμα... Εγώ ακόμη ανοιχτό το έχω. Πολύ καλή δουλειά!

Δημοσ.
παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα... δεν μπορώ να φλασάρω ένα hitachi 0047jd.

Θα το αλλάξω με το benq αντικαθιστώντας το κλειδί.

Το είχα παραγγείλει 50?, μου ήρθε σήμερα αλλά μοιάζει να είναι μεταχειρισμένο!

πολλά σημάδια και γρατζουνιές. Κατασκευασμένο το Μάρτιο του 2006.

Δεν με πειράζει αυτό, αρκεί να παίζει!

Έχω δοκιμάσει:

1. blaster 360

2. slax boot cd

ΔΕΝ λέει να μπεί σε mode b !!

Το μόνο που καταφέρνω είναι να ανοιγοκλείνω το πορτάκι του drive.

Όταν το συνδέω κανονικά στο xbox δεν διαβάζει κανένα δίσκο (mp3, dvd-video)

ούτε καν ακούγεται οτι μπαίνει στον κόπο να το διαβάσει!(θόρυβος drive)

Υπάρχει τρόπος να δω οτι λειτουργεί κανονικά ή να το στείλω πίσω;;;

Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να δούν τα windows το συγκεκριμένο drive....

Τα sata μου είναι intel.

Please help!!

Το ότι δεν κάνει boot όταν το συνδέεις στο 360 είναι πολύ λογικό αφού δεν έχει ακόμα το κλειδί της κονσόλας... Αν δεν βαριέσαι στείλτο μου να στο φλασάρω εγώ.

Δημοσ.

Φίλοι και φίλες της ελληνικής κοινότητας Xbox 360, καλημέρα σας.

Είμαι περήφανος κάτοχος ενός φλασαρισμένου Hitachi 0078k. Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που είχα κάποια ιδέα (flashάρισμα σε PSP, update σε firmware συσκευής) περί τίνος πρόκειται και αφού είχα διαβάσει οδηγούς και fora, μου τύχανε αρκετά προβλήματα που δεν είχα δει να τα αναφέρουν. Σε κάθε στάδιο κόλλαγα. Σήμερα όμως πήρα το αίμα μου πίσω. Τώρα με το Live να δούμε τι θα κάνουμε που είναι κόλλημα το μπ#%!*ελο.

Υγ. Ευχαριστώ τα δυο παλληκάρια που με βοήθησαν και αυτό το forum που είναι το πιο ενημερωμένο για 360.

Δημοσ.
Clive_Barkers_Jericho_USA_XBOX360

Region Free

Πάντως αν ήμουν η Microsoft κάπου-κάπου θα πετούσα κι ένα nuked release... Έτσι βρε αδερφέ, να ξεχωρίσω τα καλά απο τα κακά παιδιά... Προσοχή τι κατεβάζετε και πόσο νωρίς το παίζετε.

Δημοσ.

Pro.Evolution.Soccer.2008.PAL.XBOX360-GAC

This is a retail backup from the PAL version of the game. Its iXtreme compatible

with all necessary patches included. The previous Nuked versions was webrips.

Δημοσ.
http://infectus.biz/news.php?news=2007-10-23%2014.10.36

το πρωτο βημα ειναι γεγονος.

Πολυ καλο αυτο που καταφεραν οι μαγκες..Πολυ καλη δουλεια..

Thnx για το σχολιο timekeeper...Τωρα που 'χω 2 κονσολες δεν κωλωνω....Γιατι αμα εκανα καμια πατατα με το case και δεν ειχα αλλο θα το 'χα μετα τηψεις.:P..

Υ.Γ. Το μονο πραγμα που με κραταει απο το να το βαψω ειναι ο πατερας μου..:-(:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...