Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε τότε μήπως σου είχαν αλλάξει το drive που είχε αρχικά η κονσόλα σου με κάποιο άλλο?

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς γιατί σε ένα 360 με hitachi f58 ixtreme lt+ 2.0 παίζει τα πάντα και του έχω περάσει και το "Dashboard 2.0.14696 beta"

Δημοσ.

@JUST-GAMER

Και εμένα διαβάζει τα πάντα (LiteOn), αυτό που είπα εγώ είναι πως με το 3.0 κανένα drive δεν θα διαβάζει όσα γράφτηκαν με overburn.

Το firmware υποτίθεται είναι για να είσαι ασφαλές και στο online, όχι μόνο offline.

@ksessalonikios

Μάλλον δεν θα γράφτηκαν σωστά, είναι αλλόκοτο να μην τα έπαιζε.

Δημοσ.

παιδιά μην το κουραζουμε, ουτε αλλαξα drive ουτε τιποτα, αμα διαβασετε τα σχόλια εδώ http://c4evaspeaks.com/c4eva-2011-11-26-fw/#comments θα δειτε οτι παρα πολλοί με 47αρια δεν μας επαιζαν οι κοπιες απο τα κλασσικά αντιγραφικά, η λυση ηταν το liteon. Δεν ξερω αν εντωμεταξύ βρεθηκε καποια αλλη λυση αλλα μεχρι τη Δευτερα που εψαχνα το θεμα η λυση ηταν αυτή

Δημοσ.

Ε γι' αυτό σου λέμε μην τυχόν και σου έχουν αλλάξει το drive ρε φίλε από το αρχικό που είχε η κονσόλα σου.

Αυτό που λες δεν είναι λογικό.

Τι να σου πω αν όπως λες και είσαι σίγουρος ότι ούτε στο xbox live έχεις μπει αλλά ούτε σου έχουν αλλάξει το drive με αυτό που είχε αρχικά η κονσόλα σου δεν ξέρω για ποιο λόγο αφού είσαι με hitachi drive δεν σου παίζουν τα νέα παιχνίδια xgd3.

Δημοσ.

τα φλασαρισματα τα κανω εγώ και το xbox δεν εχει παει ποτε σε χερια 3ου, τεσπα κατεθεσα τη δική μου εμπειρια που ηταν παρομοια με αλλων και πώς την έλυσα, αν βρεθει κανεις αλλος με παρομοιο προβλημα στο φορουμ το ξανασυζητάμε.

Δημοσ.

Ξέχασα να πώ κάτι άλλο, JUST-GAMER, είσαι flagged (σύμφωνα με όσα διαβάζω σε forums).

Περιέχει το νέο dae.bin και σε κάνει offline flag.

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι το 360 με hitachi drive είναι δικό μου όπως επίσης ποιος σου είπε ότι το συγκεκριμένο 360 πρόκειται να μπει ποτέ στο xbox live?

Δημοσ.

Έστω και παιδιού να είναι, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να είναι flagged.

Δεν είναι ανάγκη να μπεί Live, κονσόλα + προφίλ είναι flagαρισμένα (corrupt save/gamertag).

Δημοσ.

Εδώ είσαι παντελώς λάθος.

Μπορεί ναι να γίνει flagged μια κονσόλα αλλά από τη στιγμή που δεν μπει ο δίσκος σε άλλη κονσόλα και μετά τον ξαναβάλεις στην αρχική ή δεν μπει ποτέ στο xbox live η κονσόλα δεν πρόκειται ποτέ να γίνει corrupted το gamertag.

Δημοσ.

Για το gamertag τώρα που το λές όντως, πρέπει να έχω άδικο, πάντως τα save γίνονται.

υγ : ανέφερα και το gamertag γιατί είχα βρεί οδηγό με tool για να τα κάνεις uncorrupt και ανέφερε αν είσαι flagged

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και για τα saves το ίδιο ακριβώς ισχύει φίλε μου.

Αν δεν μπαναριστει η κονσόλα ή αν δεν βάλεις το δίσκο σε ένα μπαναρισμενο 360 και μετά πάλι στο αρχικό τότε δεν γίνεται corrupted τίποτα.

Διόρθωση σε δικά μου προηγούμενα ποστ.

Τελικα ολα τα 360 με htachi 32, 36, 40, 46, 47, 58, 59 και samsung ms25, ms28 μπορούν να παίξουν παιχνίδια ακομα και ας μην έχουν ap25 sector και αυτό γιατί τα παραπάνω xbox360 drives δεν υποστηρίζουν αυτό το ap25 sector.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Οσοι εχουν FAT xbox και θελουν να κανουν καποια στιγμη το RGH, αυριο να ΜΗΝ κανουνε το update μεχρι να εχουμε νεοτερες πληροφοριες

Δημοσ.

παιδιά λίγο την βοήθεια σας έχω βάλει το LT+2 αλλά δεν παίζει τα παιχνίδια τα βλέπει σαν games στην αρχή αλλά μετά Δεν φορτώνουν .. ΔΕΝ τα έχω πέραση με το abgx 1.5... τα έχω κάψει σωστά -imgburn overburn- μήπως φταίει το silent update η κάτι άλλο ? βοηθάτε !!- δεν έχω χρόνο πια να διαβάζω όλα τα φόρα- FAT XBOX liteon

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...