Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά τί ακούτε για το νέο dashboard που έρχεται? Λένε ότι δεν θα παίζουν τα παιχνίδια που έχουμε γράψει με overburn. Ισχύει?

Δημοσ.

υπαρχει κανενα site που να μπορουμε να δουμε το media id του καθε παιχνιδιου και της εκδοσης που εχουμε κατεβασει; παλια το εβρισκα με το abgx αλλα τωρα τα xgd3 δεν τα καταλαβαινει.

παραδειγμα εχω βρει 4 game updates του skyrim και εγω εχω κατεβασει την εκδοση της strange scene. ποια απο τις τεσσερις ειναι; Εκτος αν τις βαλω και τις 4 στο partition3/cashe και ξεμπερδευω

Δημοσ.

Καλησπέρα!!Εχω δύο ερωτήσεις για σας....

1.έχει βγει το LT+2.0 για το BenQ driver???

και

2.αξίζει να το αναβαθμίσω(σε LT+2.0) αυτην την εποχή η να περιμένω??

Δημοσ.

Γεια σας παίδες!

Επειδή έχω μείνει κάτι χρονάκια πίσω και παράτησα το xbox έχω μια αποριούλα... Παλιά είχα ένα 360 με hitachi και το πούλησα αλλά κατέληξα πάλι με ένα άλλο το οποίο δεν άνοιξα ακόμα.

Μπορεί κάποιος να μου πει εν συντομία τι υπάρχει/παίζει πλέον με τα φλασαρίσματα εν ολίγοις σε 2-3 γραμμές? ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να φλασάρει κάποιος σήμερα? με το που το ανοίξω αυτές τις μέρες θα σας ενημερώσω και για το τι drive έχει.

Ευχαριστώ για τον χρόνο και την υπομονή σας εκ των προτέρων :)

Δημοσ.

Καλύτερα αποφύγετε να μπείτε live μέχρι νεωτέρας. Κάτι έκανε σκατά η microsoft με ένα silent update. Περιμένετε μέχρι να υπάρξουν νέα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οκ ημουν συνδεδεμενος στο intranet ενω επαιζα το fm4 βαρε8ηκα κλεινω ανοιγω σημερα και ολα τα xd3 δε μου τα διαβαζει disc is not supported...googlara και ναι λογικα ειμαι flagged...και τωρα το ερωτημα.

ΤΙ ΚΑΝΩ απο το αγχος μου εκανα φορματ το φλασακι (σκληρο μου) εχασα saves και τα λοιπα και εχω ξενερωσει μεχρι τα νυχια....!!!!!!!!!!

Δημοσ.

οκ για οσους το επαθαν και την επαθαν....

http://www.xbuc.net/?searchString=forza+motorsport+4

κατεβαστε το τελαυταιο λινκ φορτωστε το στο horizon (προγραμμα googlarete το) αφου κανετε φορματ το φλασακι σας.. (εχασα ολα τα save και ειμαι να πεθανω)

στην καρτελα tools του horizon πατιστε open φορτωστε το αρχειο μετα save to device πανω δεξια διαλεξτε μετα την συσκευη αποθηκευσης και βουαλα!!

ευχομαι να βοηθησα!

Δημοσ.

Γιατί ακριβώς έκανες φορμάτ τον σκληρό..?

Το flag είναι στη κονσόλα, ότι και να κάνεις, δεν το αποφεύγεις (ούτε το ban το αποφεύγεις, εκτός αν δεν ξαναμπείς online).

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός και αν η Μ$ πάρει πίσω τα flag γιατί και legit users έχουν θέμα.

Δημοσ.

ναι το ξερω και λογικα αυτο 8α κανει....

ενα tutorial ελεγε για να ξαναπαιξει να κανω φορματ και τα παραπανω πραματα και μλκιστικα και το εκανα..

τουλαχιστον παιζει αλλα πως σκατα να ξαναφτασω batman fm4 εκει που τα ειχα χαχαχ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...