Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μπορεί να μου δώσει link καποιος με οδηγειες για να patchαρω το mortal kombat ωστε να παιξει σε iXtreme 1.5? εκανα και το τελευταιο dashboard update με flashaki επειδη εχω φαει ban, αλλα συνεχίζει να το αναγνωρίζει ως DVD movie το mortal kombat!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

φιλε REDODIN7 στα σλιμ ΜΟΝΟ οσοι εχουν 9504 drive μπορουν να το φλασαρουν.οι κατοχοι με 0225 ακομα περιμενουν οπως και εγω...

και για να εισαι σιγουρος πρεπει να το ανοικσεις δυστυχως,διοτι εμενα το drive μου ελεγε 9504 αλλα το jungleflasher το διαβαζε ως 0225.

Τι γυνετε αν τελικα δεν 9504 μπρικαρει η κατι τετοιο ?

Δημοσ.

Ρε παιδια επιδη το ειχα ξεχασει το θεμα και τωρα ειδα αυτο κατα τυχη .

Θελω να ρωτησω το Xbox 360 slim γυνετε πλεον να παιξει αντιγραμμενα παιχνιδια ???

wait

what?

τι ειπες τωρα?

πως επαιζε ο αλλος χωρις cd?

Δημοσ.

BIG news ??!!!!

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=730795&st=0

Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.

Δημοσ.

BIG news ??!!!!

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=730795&st=0

Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.

Μακαρι να ειναι αληθεια να χαρουμε λιγο και εμεις που εχουμε το slim

Δημοσ.

Holy mother of jesus.

Αν όντως ισχύει ναι είναι huge news...

Και το πρώτο που μου περνάει απο το μυαλό...

Είναι άραγε detectable?

Καλή εμπορική κίνηση λίγο πρίν το καινούριο update που λένε οτι θα τσεκέρνει disk type.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Εγώ αγόρασα τα Χριστούγεννα το xbox 360 elite 120 gb, μαζι με το κινεκτ, για να παιζω σπασμενα παιχνίδια, και απο το μαγαζι που το πήρα μου το ειχαν ηδη φλασαρει στο πιο ανανεωμενο firmware, που κυκλοφορούσε τότε. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι πως μπορώ να μάθω με ποιον τρόπο είναι φλασαρισμένο το μηχάνημα μου, γιατι απο το μαγαζί μου ζήτησαν 30 € για να μου το κάνουν αναβάθμιση και εγω τωρα δεν ευκαιρώ...επίσης γνωρίζω πως πρέπει να ξέρω τη μάρκα του dvd rom μου.... Όλα αυτά πως μπορώ να τα μάθω??? γενικότερα είμαι ψαγμένος στα χακαρίσματα, ps3,psp κλπ, αλλά το χακάρισμα του xbox 360, δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω.

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

[G***] c4eva has there been a roadblock on 0225 progress?

[c4eva] no

[c4eva] x360key: something better will be out around the same time :)

[c4eva] 0225 will feature LT 2.0 – support for XGD3 backups!

καλα νεα, να δουμε τι θα ειναι.

Παντως αν αυτο το key χρησιμοποιει Linux για να κανει την εξομοιωση του dvd drive τοτε βλεπω πολυ ευκολο ενα "σπιτικο" key με ενα παλιο pc και την συγκεκριμενη διανομη του linux

Δημοσ.

Γεία σας παιδία!Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει link για κάποιο guide που να μου εξηγεί πως να αντιγράψω τα παιχνίδια που μου έφερε ο 'θείος' και για να τα παίζω και στο xbox live?Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Χμμμ, με φλασάκι δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται. Έχω την εντύπωση πως πρέπει οπωσδήποτε να συνδέσεις το δίσκο σε PC και να περάσεις το update με xplorer360 ή κάτι αντίστοιχο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...