Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mia erwtisi sta grigora ,an kserei kapoios.

Ap'oti eida vgike ena tool gia flashing tou BenQ ( vevaia den yparxei akomi to katallilo FW ).

DosFlash and DosFlash32 V1.3 Beta

An me auto to tool , kanw extract to key tou benq drive , mporw na to perasw ( to key ) sto FW tou hitachi as poume kai na valw to Hitachi drive stin thesi tou BenQ?

de prolavainw twra na katsw na to kanw praktika , alla ithela na kserw an ginetai giati exw idi ena flashed hitachi pou paei gia petama opws einai twra...

Δημοσ.
Mia erwtisi sta grigora ,an kserei kapoios.

Ap'oti eida vgike ena tool gia flashing tou BenQ ( vevaia den yparxei akomi to katallilo FW ).

DosFlash and DosFlash32 V1.3 Beta

An me auto to tool , kanw extract to key tou benq drive , mporw na to perasw ( to key ) sto FW tou hitachi as poume kai na valw to Hitachi drive stin thesi tou BenQ?

de prolavainw twra na katsw na to kanw praktika , alla ithela na kserw an ginetai giati exw idi ena flashed hitachi pou paei gia petama opws einai twra...

oxi mono an eixes samsung anti hitachi file mou
Δημοσ.

Lord thanx για ολα και κυρίως για την εμψύχωση αλλα.... δυστυχώς τα πραγματα πήγαν σκ@τ@. Σε κάθε βήμα όλο κάτι γινόταν. Τελικά έχω Hitachi 0078k. Υπάρχει κανείς που να έχει flashάρει το συγκεκριμένο; Αφού κατάφερα να το βάλω σε modeB και το βρήκα μια χαρα στα windows και διαβαζε κιόλας, πήγα να κάνω το flashing μέσω του toolbox 4.5 (δοκίμασα και το 4). Με το που παω να κάνω dump σε RAW (και σε classic το ίδιο), αφού πάω να το σώσω ως .bin αρχείο και πατάω save, το μήνυμα: "cannot read disc" μου πετάγεται στα μούτρα μαζί μ'ένα σπαστικό "ντινγκ" των windows. (Υπ'όψιν δοκίμασα με το Gears Of War (αυθεντικό) και δοκίμασα και ταινία (Matrix Revolutions (αυθεντικό) που έχει και στο video tutorial)

Motherboard έχω την Asus KN8-E Deluxe. Έχει συνολικά 6 SATA. Τα 4 απ'αυτά είναι silicon (SIL). Το αναφέρω γιατί διάβασα σ'ένα άλλο forum ότι δεν γίνεται με SIL. Με τα άλλα δύο SATA (που δεν είναι SIL) μου κάνει restart με το που εντοπίζει το BIOS μου ότι έχω πάνω τη συσκευή.

Μήπως ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται; Δεν αντέχω άλλο.... Τι θα μπορούσα να κάνω; Οποιαδήποτε πληροφορία ευπροσδεκτη, μπας και ξεδιαλύνει λίγο ο τόπος...

Ευχαριστώ πολύ...

Δημοσ.

καλημερα θελω να κανω κοπιες games xbox και εχω ειδη στο P.C μου dvd rom Plextor

kai dvd-rw plextor πρεπει να αγορασω αλλa device για να κανω την δουλεια που θελω η ηπαρχη καποια λιστα που λεει πια κανουνε εστω με καποιο firmeware update:rolleyes:

Δημοσ.
καλημερα θελω να κανω κοπιες games xbox και εχω ειδη στο P.C μου dvd rom Plextor

kai dvd-rw plextor πρεπει να αγορασω αλλa device για να κανω την δουλεια που θελω η ηπαρχη καποια λιστα που λεει πια κανουνε εστω με καποιο firmeware update:rolleyes:

8eleis to Samsung SH-D162C DVD-ROM, TO Kreon's v0.80 firmware KAI TO Xbox Backup Creator.TON TROPO 8a ton brhs eykola.

Δημοσ.

Motherboard έχω την Asus KN8-E Deluxe. Έχει συνολικά 6 SATA. Τα 4 απ'αυτά είναι silicon (SIL). Το αναφέρω γιατί διάβασα σ'ένα άλλο forum ότι δεν γίνεται με SIL. Με τα άλλα δύο SATA (που δεν είναι SIL) μου κάνει restart με το που εντοπίζει το BIOS μου ότι έχω πάνω τη συσκευή.

Μήπως ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται; Δεν αντέχω άλλο.... Τι θα μπορούσα να κάνω; Οποιαδήποτε πληροφορία ευπροσδεκτη, μπας και ξεδιαλύνει λίγο ο τόπος...

Ευχαριστώ πολύ...

καταρχην το SiL ειναι οτι χειροτερο θα μπορουσες να εχεις...Σου προτεινω να μην ξαναδοκιμασεις να φλασαρεις το drive σου με το SiL γιατι κανει corrupt το data και μπορει να καταληξεις με ενα bricked drive...:-(

Θα σου προτεινα να το πας σε ενα φιλο σου που εχει μητρικη με nforce4 SATA controller...Ακομα και τα via chipsets δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα δουλεψουν...Γενικα το SiL ειναι οτι χειροτερο για να φλασαρεις το 360 και δεν ενδεικνυται για κανενα drive...

Δημοσ.

Κοιταμε την πρωτη σελιδα του topic και μετα ρωταμε:-(..Δεν παμε στην τελευταια κατευθειαν... ;) :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...