Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια να κανω μια ερωτηση;μπορει το slim μοντελο να hackaristei??

Ευχαριστω..

Μπορεί αλλά θα σου πάει πολλά γιατί στην ουσία παίρνεις το αυθεντικό firmware που έχει και το μοναδικό κλειδί από το liteon drive που έχει το slim και επειδη προς το παρόν δεν μπορείς να του περάσεις το πειραγμένο το περνάς σε ένα liteon παλιότερου 360 και του κάνεις κάποιες τροποποιήσεις(Όπως του κόβεις τα πλαστικά ποδαράκια και κάτι άλλα) για να χωρέσει στο slim κουτί και να παίζεις τα αντίγραφα σου αλλά αυτός ο τρόπος είναι τρομερά επικίνδυνος μην πω σίγουρος για μπαν από το xbox live.

Θα σου πρότεινα να περιμένεις μεχρι τα Χριστούγεννα που αναμένετε να βγει και ο τρόπος που θα φλασαρετε το μαμησιο drive του slim 360.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

just gamer

μπορείς να στείλεις κανενα link για το πως μπορούμε να χρησιμοποιείσουμε stickακι για σκληρό δίσκο?

ΥΓ. Μες την βδομάδα σου 'ρχομαι...

Επεξ/σία από tsagod
Δημοσ.

Είναι πολύ απλό αφού εχεις περάσει το dashboard 2.0.9199 ή νεότερο βάζεις ένα οποιοδηποτε στικακι στο 360 και πας στο μενού memory και διαλέγεις το στικακι και πατάς το πλήκτρο A σου βγαζει δυο επιλογές: "customize & configure now" η διαφορά τους είναι ότι στη configure now κάνει όλο το χώρο του στικ σαν κάρτα μνήμης του 360 εννοείτε αν είναι παραπάνω από 16gb τότε θα κάνει μόνο τα 16gb γιατί τετοιο περιορισμό έχει βάλει η ms αν διαλεξεις το customize διαλέγεις εσύ πόσο χώρο θα καταλάβει στο στικακι το θέμα να το κάνει κάρτα μνήμης του 360.

Καλό είναι το στικακι να είναι φορμαρισμένο σε fat32 γιατι σε ntfs υπάρχει περίπτωση να μην το αναγνωρίσει καν το 360.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου φαίνεται ούτε exFAT διαβάζει το ρημάδι. Μόνο FAT32.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

κ εγω με φατ 32 το ειχα κανει πριν το κανω jtag κ το στικακι μου το διαβαζε μια χαρα το χβοχ επαιζα κ demos κατευθειαν απο το στικ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί αλλά θα σου πάει πολλά γιατί στην ουσία παίρνεις το αυθεντικό firmware που έχει και το μοναδικό κλειδί από το liteon drive που έχει το slim και επειδη προς το παρόν δεν μπορείς να του περάσεις το πειραγμένο το περνάς σε ένα liteon παλιότερου 360 και του κάνεις κάποιες τροποποιήσεις(Όπως του κόβεις τα πλαστικά ποδαράκια και κάτι άλλα) για να χωρέσει στο slim κουτί και να παίζεις τα αντίγραφα σου αλλά αυτός ο τρόπος είναι τρομερά επικίνδυνος μην πω σίγουρος για μπαν από το xbox live.

Θα σου πρότεινα να περιμένεις μεχρι τα Χριστούγεννα που αναμένετε να βγει και ο τρόπος που θα φλασαρετε το μαμησιο drive του slim 360.

Καλημέρα, έρχονται γιορτές και έλεγα να κάνω ένα δωράκι στον ευατό μου...ένα ΧΒΟΧ360 δηλαδή... από ότι κατάλαβα το slim μοντέλο είναι δύσκολο να χακαριστεί, τί παίζει με τα παλιά; θυμάμαι παλιά κοιτούσες την ημερομηνία παραγωγής για να δεις αν χακάρεται ή οχι...ισχύει ακόμα το ίδιο για τα παλιότερα μοντέλα ή σπάνε όλα;

Επεξ/σία από smyrali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι τώρα πλέον φλασαρονται/τσιπαρονται όλα τα fat xbox360 απλά τα νεότερα θέλουν λίγο περισσότερη δουλειά απ' ότι τα παλιότερα(Με mfr date Αύγουστο 2009 και πριν)

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Εγω πάντως δεν εχω καταλάβει ακόμα τι είναι το σπουφ...Στο JungleFlasher μου βγάζει αυτό,το drive είναι Benq,τι μπορώ να κάνω για να παίξω τα καινούρια?

Drive key @ 0xE030 1898E8AFB2D04423CADF08212E36E9A8

Firmware Osig: [PBDS VAD6038-64930C ]

Spoofed As: [PLDS DG-16D2S 7485]

Δημοσ.

Να του περάσεις το νεότερο ixtreme lt+ αλλιώς πολύ απλά δεν μπορείς να παίξεις τα νέα παιχνιδια.

Κανονικα επειδη αρχικα το 360 σου ειχε liteon 74850c και μετα για καποιο λογο του εβαλες το benq θα πρεπει να του βαλεις παλι το κλασικό liteon 74850c που είχε αρχικά το 360 ειδικά αν θες να μπεις στο xbox live και να μην σε μπαναρουν.

Τώρα αν για οποιοδηποτε λόγο δεν εχεις ή δεν δουλεύει το liteon 74850c μπορείς να φλασαρεις το benq με το νέο ixtreme lt+ και να το κάνεις spoof(Να φαίνεται δηλαδη ότι είναι liteon 74850c ενώ στη πραγματικότητα δεν είναι)

Δημοσ.

Καλημέρα, έρχονται γιορτές και έλεγα να κάνω ένα δωράκι στον ευατό μου...ένα ΧΒΟΧ360 δηλαδή... από ότι κατάλαβα το slim μοντέλο είναι δύσκολο να χακαριστεί, τί παίζει με τα παλιά; θυμάμαι παλιά κοιτούσες την ημερομηνία παραγωγής για να δεις αν χακάρεται ή οχι...ισχύει ακόμα το ίδιο για τα παλιότερα μοντέλα ή σπάνε όλα;

Ολα σπανε τα φατ, απλα στα τελευταια τελευταια χρειαζονται κολλησεις πανω στην πλακετα (κανει μπαμ αν το στειλεις πισω στην ms),ενω στα προηγουμενα γινεται μονο φλασαρισμα ως (ποτε δεν φαινονται πειραγμενα). δοκιμασε αν καταφερεις να βρεις ημερομηνιες τελη αυγουστου 2009 και πισω που εχουν σειρα 8 και οχι 9 που εχουν τα πιο καινουρια.

Δημοσ.

παιδες εχω ενα απο τα πρωτα που βγηκαν φλασαρισμενο και θελω να το κανω jtag θα κατεβω σαλονικη για την εξεταστικη σε κανα μηνα ,ξερετε κανα καταστηματακι που να ασχολειται και να μην ζητα και μια περιουσια το εχω 3 χρονια φλασαρισμενο με την 1.5 αλλα δεν εχω τις γνωσεις να το κανω jtag οποτε οποιος ξερει κατι ας φωτισει και μενα :)

Δημοσ.

Αν εχεις περάσει το ποιο καινούργιο μενού που είναι 3d τότε το ξεχνάς το jtag.

μπα το φλασαρα και απο τοτε αντε να παιζα κανα παιχνιδακι μεσα μεσα βασικα θα το κανω jtag για την νεα γενια παιχνιδιων fable 3 και φυσικα homebrew

Δημοσ.

Άλλο το φλασαρισμα άλλο το jtag μην τα μπερδεύεις αν εχεις dashboard μετά την έκδοση 7371 και 360 κατασκευασμένο μετά της 18 Ιουνίου 2009 το ξεχνάς το jtag γιατί πολύ απλά δεν γίνετε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...