Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα κι από μένα στο τρελό κόσμο του 360!

Εννοείται ότι είμαι noob και γενικά έχω διαβάσει άπειρα πράματα σε forum κλπ για το hack του 360, αλλά παραμένω noob.

Μια βδομάδα πριν.. Το περασμένο Σαββατο αγόρασα την κονσόλα μου απο αλυσίδα σουπερ μαρκετ(!!!) που είχε την κονσόλα σε προσφορά. Μιλάμε για την core έκδοση που δίνανε είτε μ το Call Of Duty 3 , είτε με το Pro Evolution Soccer 6. Τιμή: 180 Ε.

Αφού είδα την τιμή το πήρα στα καπάκια.... Μαζί το πήρε και ένας φίλος μου. Έχουμε και λέμε τώρα:

1)Κανονικά σου δίνει 1 μήνα Xbox Live Gold συνδρομή. Όταν γραφτηκε ο φίλος μου έγινε κατευθείαν Gold. Εγώ αρχ@@. Γιατί έτσι; Και τώρα είμαι Silver. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να παίζει; Πάντως η κονσόλα ήταν μεσα σε ζελατίνες κλειστές.

2)Απ'ότι κατάλαβα μάλλον έχω από τις πρώτες εκδόσεις 360. Κοίταξα το drive και έχω το Hitachi. Για να δω ποιο ακριβώς μοντέλο πρέπει να ανοίξω την κονσόλα;Δεν υπάρχει άλλος τρόπος;Θέλω να το hackάρω. Ένας τρόπος υπάρχει;(Επειδή έχω κάπους οδηγους,αλλά φοβάμαι ότι είναι δεν είναι up-to-date) Αν όχι,τι λύση προτείνετε; Παρεπιπτόντως έχω NEC 3500 για να γράφω DL δισκάκια. Επειδή είναι από τα πρώτα DL Writers που είχαν βγει, πιστεύετε να αντιμετωπισω κάποιο πρόβλημα;

Τέλος να αναφερω ότι οι δουλειές που θα θέλω να κάνω ειναι: να αντιγράφω original σε backup, backup σε backup και όλα αυτά τα δισκάκια να μπορούν να παίξουν στη hackαρισμένη κονσόλα μου.Επίσης να μπορώ να παίξω στο XboxLive με όλα αυτά. Διάβασα για τα stealth και για το iXtreme και απότι κατάλαβα γίνεται (με ρίσκο πάντα). Ολα μεχρι εδώ σωστά; Με το autumn update τι θα αλλάξει; Θα χρειαστεί νεα έκδοση του iXtreme;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και χαρηκα για τη γνωριμια.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

File den tha exeis kanena prob me to nec dvdrw apla sistinete to pioneer 112d san dvdrw kai ta verbatim san double layer dvd discs wste na exeis to kalytero dinato apotelesma(Poy ayto simainei na min exeis to fenomeno "dirty disc...").

Oso gia toys odigoys poy les oti exeis logika tha exeis ton odigo "hacking xbox for nubbies" swsta?

An nai min se anisixi oi tropoi poy leei einai swstotatoi kai dokimasmenoi alwste i diki soy konsola(An kai den nomizw exei hdmi exodo?) opws ki esy eipes einai palia ara den nomizw na exeis kanena prob.

File pistepse me ki egw stin arxi fovomoyna na to flasharw min kanw kamia patatia alla diavazontas ena karo odigoys kai zalizontas(Ews kai nevriazontas) sxedon olo to sigegrimeno topik ta katafera kai mexri stigmis exw flasharei eidi 4 kosnoles oi opoies eixan kai samsung kai hitachi drives(Twras exei sinexeia mia me benq drive gia na exw mia oloklirwmeni apopsi peri hack the xbox360).

An exeis kapoia idea peri firmware update sta dvdrw kai dvdrom toy ypologisti tote den tha diskolefteis kai idiaitera kathoti einai mia paremfereis diadikasia.

Telos an xerei kaneis(Me apodixeis) an yparxei periptwsi na vgalei h microsoft core ekdoseis xbox360 me thn hdmi thira kai ti nea psiktra & cpu poy exeis stis ekdosis premium kai elite tote as mas to pei.

Δημοσ.

Telos an xerei kaneis(Me apodixeis) an yparxei periptwsi na vgalei h microsoft core ekdoseis xbox360 me thn hdmi thira kai ti nea psiktra & cpu poy exeis stis ekdosis premium kai elite tote as mas to pei.

Από Wikipedia:

The "Core" is expected to be replaced by the "Xbox 360 Arcade" , and is no longer listed in Microsoft's latest SKU comparisons. Και να αναφέρω ότι εγώ δεν έχω δει να πουλάνε core έκδοση στην Ελλάδα.Εγώ τελικά δεν πήρα core, πήρα premium.

και επίσης :

The Premium package, which does include the HDMI output, does not come with the HDMI cables.The console's packaging displays the HDMI logo to reflect this addition.However, it appears that Microsoft has created some Xbox 360 Premiums without the HDMI port, even when they have been manufactured in late September.

Starting at the end of September, the newest systems were shipped with the new 65-nm CPUs, making them quieter and cooler than the older systems

Δημοσ.

Re file to thema einai omws oti an afti i "Xbox 360 Arcade" ekdosi tha exei h' oxi hdmi exodo kai an tha exei ton neo 65-nm CPU. Telos aneta mporeis na vreis core ekdoseis edw stin ellada. Apodixi aytoy poy lew einai edw. Ara prin agoraseis tin premium ekdosi den to epsaxes arketa.

Δημοσ.

LOLOL! Λάθος φίλε μου. Δεν το έψαξα καθόλου. Γενικά μέχρι πριν μια βδομάδα, δεν είχα σκεφτεί καν να αγοράσω x360. Δεν ξέρω αν διάβασες την τιμή: 180 Ευρώ. Γι'αυτό την αγόρασα. Άρα δεν υπήρχε τπτ να ψάξω.Τη στιγμή που κονσόλες προηγούμενης γενιάς εχουν περίπου την ίδια τιμή.

1)Μήπως μπορείς να μου πεις ακριβώς πoio firmware θα βάλω στο hitachi? iXtreme?Αν ναι, ποιο ακριβώς και πού θα το βρω? Επίσης μια βασική ερώτηση:

Ξερει κανεις αν: 2)αφου βάλω το hacked fw, μετά ξαναγυρίσω στο αρχικό fw που θα έχω κάνει backup, υπάρχει φόβος για ban-άρισμα;

Δημοσ.

Loipon ennoeite oti tha valeis to ixtreme 1.2c poy einai kai to poio neo kai ap' oti lene se prostatevei apo ban an paizeis stealth antigrafa. Twra otan les an giriseis sto original fw ennoeite oti efoson exeis valei to original fw den tha mporei na katalavei h microsoft oti peiraxtike i konsola ektos an ti stileis pisw kai loipei to aytokolito poy apodikniei oti anoixtike h konsola. Twra apo ekei kai pera pesmoy ti allo theleis private gia na soy steilw oti arxeia xreiazesai gia to flasharisma.

Δημοσ.

Βλέπω εποικοδομητικά τα σχόλιά σας, ε;

υγ. Αυτήν την πα@@ριά με τοn fits στα πόσα posts λέτε να την κόψετε; Λίγο μονότονο, δε βρίσκετε;

:P:p:p:p:p:p:p:p

Δημοσ.

παιδια πριν αρχισετε τις κατηγοριες περι fits ριχτε και μια ματια στην ημερομηνια εγγραφης,συνηθως οι fits γραφωνται προσφατα και οχι το 2006 οπως στην περιπτωση του storm

Δημοσ.
Βλέπω εποικοδομητικά τα σχόλιά σας, ε;

υγ. Αυτήν την πα@@ριά με τοn fits στα πόσα posts λέτε να την κόψετε; Λίγο μονότονο, δε βρίσκετε;

:P:p:p:p:p:p:p:p

Sory filaraki.Grapse lathos...

Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια..Πολυ νεος πληθυσμος στο hacking...Κανας φουρνος γκρεμιστηκε ή κανας fits εγκατασταθηκε????

Δημοσ.
Loipon ennoeite oti tha valeis to ixtreme 1.2c.

:rolleyes:..Το ixtreme 1.2c ειναι για samsung....)

Edit:Αργησε αλλα επεσε....Banned..

Anyway...Το τελειωσα το θηκονι..Leds+Samsung θηκη.:mrgreen::mrgreen:....Enjoy:

post-54089-129062954141_thumb.jpg

post-54089-129062954151_thumb.jpg

post-54089-129062954154_thumb.jpg

:mrgreen:

Δημοσ.

Παιδιά έχει βγει καμιά μόντα (αντάπτορας) για να παίξοθν τα χειριστήρια του παλιού xbox στο καινούργιο; ΑΝ όχι, ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να έχει εκτός από τα Original της MS και άλλα συμβατά με την κονσόλα, άλλου κατασκευαστή;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...