Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει fits με επεισες, κανε οτι θες..Μην παραπονιεσαι για τα ban μονο.

Rezonanz και μενα τωρα επεσε στα χερια μου το ms25 και μαλλον τα μασουλαει καλυτερα τα verbatim backup.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά μια σύντομη ερωτησούλα για εσάς που χρησιμοποιείται το imgburn

ξέρουμε πως το αρχείο .dvd στα xbox360 παιχνίδια ορίζει το

layerbrake, οπότε στα settings ---> write---> Layer Brake (For DL Media) έχετε τσεκάρει την επιλογή calculate optimal ??

το user specified το ορίζουμε μόνο όταν δεν έχουμε το αρχείο .dvd

Είμαι κάπου λάθος ??

Δημοσ.

Giati den grafeis to dvd me to programma xbox backup creator 2.6?? Mporeis kai mesw aytoy toy programmatos na dilwseis oti theleis na to grapsei me to nero h' me to imgburn 2.3.2.0

dialegeis kai perneis.

Egw pantws protimo to xbox backup creator 2.60 poy exei ftiaxtei kai gi' ayto to logo kai kanonizei kai mono toy to layer break xwris to arxeio .dvd

Δημοσ.

Να σου πω κάτι χρησιμοποιούσα το xbox backup creator και μου είχε πει ο timekeeper για αυτήν την ιδιότητα που έχει στο layerbrake απλά οι επιλεγόμενες ταχύτητες εγγραφής ήταν του τύπου..

1x

2x

3x

4x

ενώ με το imgburn έχει και την 2.4x

ξέρω παίζει ρόλο το δισκάκι εγώ όμως μιλάω πως το ίδιο έβαζα και έβγαζε άλλες ταχύτητες στο ένα πρόγραμμα και άλλες στο άλλο.

Δημοσ.

Nai ayto me tis taxytites egrafis allithevei vgazei diaforetikes kathe programma. Esy dialexe apla tin poio argi giati oso poio arga toso kalitera grafete to diskaki. An mporeis dialexe kai tin 1x vevaia tha kanei konta stin 1 me 1misi wra gia to ena diskaki alla tha graftei poly kaliteri ap' oti an dialexeis 4x kai 8x. Mono me dokimes tha deis ti einai kalitero gia ti konsola soy kai to drive soy.

Δημοσ.
Nai ayto me tis taxytites egrafis allithevei vgazei diaforetikes kathe programma. Esy dialexe apla tin poio argi giati oso poio arga toso kalitera grafete to diskaki. An mporeis dialexe kai tin 1x vevaia tha kanei konta stin 1 me 1misi wra gia to ena diskaki alla tha graftei poly kaliteri ap' oti an dialexeis 4x kai 8x. Mono me dokimes tha deis ti einai kalitero gia ti konsola soy kai to drive soy.

Ok δεν έχω πρόβλημα με το πόσο θα αργήσει να τελειώσει η εγγραφή απλά πίστευα πως για κάθε δισκάκι υπάρχουν και οι ανάλογες ταχύτητες που θα το κάνουν να γραφτεί σωστά.

Δεν εννοώ μεγαλύτερες γιατί ξέρω είναι λογικό να πάει κάτι στραβά μιλάω για χαμηλότερες.

Θα έχω κάποιο πρόβλημα ή στις χαμηλότερες δεν ισχύει κάτι τέτοιο ??

Δημοσ.

Oxi ti provlima na exeis? To mono provlima poy mporei na exeis einai an tin wra poy grafeis to diskaki pesi to revma. Pera apo ayto ti allo provlima ennoeis oti mporeis na exeis? Telos tha soy proteina anepifilakta ta verbatim giati parolo poy einai panakriva einai ta KORIFI diskakia gi' ayti ti doyleia(To leei kai o mpampis o soygias ;)).

Δημοσ.

Αυτο που ελεγα να συνδεσεις απλο φλασακι στο memory unit με 5ν απο τις usb του 360 το κανα..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Έχασα επεισόδια μάλλον... Τι έκανες φίλε jim;

Δημοσ.
Έχασα επεισόδια μάλλον... Τι έκανες φίλε jim;

Λοιπον..Πηρα ρευμα 5ν απο τις usb του 360 και το data+ και data- της memory unit γιατι αυτη δεινει 3.3v.:-).Συνδεσα το φλασακι αλλα η μ@λ@κ@α το αναγνωρισε σαν απλη συσκευη..Οχι σαν storage device.:-(..Ενω εγω το ειχα συνδεμενο στο data της καρτας μνημης....:rolleyes:

Μετα απο ψαξιμο βρηκα στο internet οτι η μονο διαφορα που εχουν οι καρτες μνημης του 360 απο τα κοινα φλασακια ειναι στο φορματ.;).Με το πρωτοκολο της usb δουλευουν αλλα με αλλο φορματ οι ατιμες..:-(:-(:mrgreen:

Δημοσ.
Siga min se afine i microsoft na kaneis tetoia patenta kai na xasei leyta ap' to na pas na agoraseis karta mnimis.

Εντάξει δεν ξέρω για το 360 πάντως στο ένα γίνετε χαλαρά.:mrgreen:

Δημοσ.
Εντάξει δεν ξέρω για το 360 πάντως στο ένα γίνετε χαλαρά.:mrgreen:

Το εχω κανει στο 1..Γι αυτο μου ηρθε κι η ιδεα..:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...