Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδια λογω χρονου δεν μπορω να κανω τη διαδικασια μονος μου.. Οποιος μπορει ας βοηθησει με 2-3 απλες απαντησεις

1) Που να το παω? Καποιο δοκιμασμενο μαγαζι που να κανουν καλη δουλεια? κατα προτιμηση κοντα στο Μαρουσι

2) Ποια ειναι η πιο καλη μεθοδος φλασαρισματος (μπορει να ρωταω και μ@λακια)? Να ξερω δηλαδη μην παω και στην τυφλα

3) online για παιχνιδια δεν θα το βαζω (εχω 2η κονσολα) αλλα updates κτλ θα εγκαθιστανται κανονικα αν το βαλω στο live η θα εχω προβλημα να παω για "μπανια"?

4) Απο εκει και περα πως ακριβως δουλευει? Βαζω εναν μεγαλο σκληρο και εγκαθιστω μεσα τα backups των παιχνιδιων η αναγκαστικα σε dvd? χρειαζομαι ειδικο dvd-rw και ειδικα δισκακια?

Συγνωμη αν κουρασα αλλα εχω μπερδευτει

http://www.360-gr.com

Δημοσ.
Παιδια λογω χρονου δεν μπορω να κανω τη διαδικασια μονος μου.. Οποιος μπορει ας βοηθησει με 2-3 απλες απαντησεις

1) Που να το παω? Καποιο δοκιμασμενο μαγαζι που να κανουν καλη δουλεια? κατα προτιμηση κοντα στο Μαρουσι

2) Ποια ειναι η πιο καλη μεθοδος φλασαρισματος (μπορει να ρωταω και μ@λακια)? Να ξερω δηλαδη μην παω και στην τυφλα

3) online για παιχνιδια δεν θα το βαζω (εχω 2η κονσολα) αλλα updates κτλ θα εγκαθιστανται κανονικα αν το βαλω στο live η θα εχω προβλημα να παω για "μπανια"?

4) Απο εκει και περα πως ακριβως δουλευει? Βαζω εναν μεγαλο σκληρο και εγκαθιστω μεσα τα backups των παιχνιδιων η αναγκαστικα σε dvd? χρειαζομαι ειδικο dvd-rw και ειδικα δισκακια?

Συγνωμη αν κουρασα αλλα εχω μπερδευτει

modguru και απο μένα!!

Δημοσ.
εδώ το διάβασες:

Έγινε αυτό τελικά; Μπορούν πλέον και οι banned να κάνουν install; Βρίσκεις το update στο internet και το περνάς ή πως γίνεται;

Δημοσ.

Ναι έγινε μια χαρά και αν θέλετε το επίσημο ολοκληρωμένο dashboard update με τα avatars κοντά στα 80mb στείλτε μου p.m. να σας πω το λινκ γιατί δεν γνωρίζω αν απαγορεύεται από το σαιτ να λέμε λινκς.

Δημοσ.

Την τρίχα τριχιά κάνετε.

Απλά αποσυμπιέζεις το rar αρχείο σε ένα φλασακι μετονομάζεις το φάκελο σε "$SystemUpdate" το βάζεις στο 360 και διαλέγεις ναι σε ότι ερωτήσεις σου κάνει.

Τόσο απλά.

Δημοσ.
Την τρίχα τριχιά κάνετε.

Απλά αποσυμπιέζεις το rar αρχείο σε ένα φλασακι μετονομάζεις το φάκελο σε "$SystemUpdate" το βάζεις στο 360 και διαλέγεις ναι σε ότι ερωτήσεις σου κάνει.

Τόσο απλά.

δεν ξεκιναει εκανα τα παντα..!τεσπα αστο δεν πειραζει..

Δημοσ.

δες τις οδηγείες εδώ αναλυτικά,έχει και aditional link http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-updates/4045-xbox-360-nxe-dashboard-update-2-0-9199-0-avatars-download.html

αν πάλι δεν σου το αναγνωρίζει δες τι βέρσιον έχεις και δοκίμασε να περάσεις ένα παλιότερο όπως αυτό http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-updates/2747-nxe-update-2-0-8955-0-avatars-download.html

το ίδιο πρόβλημα είχα εγώ παλιότερα και δεν μου αναγνώριζε το full update βρήκα κάπου ένα μικρό σε μέγεθος χωρίς αβαταρς και το αναγνώρισε αμέσως.

άν τώρα έχεις περάσει την μικρή βέρσιον χωρίς τα αβαταρς κάποιοι λένε οτι δεν πρόκειτε να σου διαβάζει το Update με τα αβαταρς επειδή είναι ίδια βέρσιον η κονσόλα(με άλλα λόγια τσέκαρε αν έχεις ήδη 9199.)

Δημοσ.
δες τις οδηγείες εδώ αναλυτικά,έχει και aditional link http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-updates/4045-xbox-360-nxe-dashboard-update-2-0-9199-0-avatars-download.html

αν πάλι δεν σου το αναγνωρίζει δες τι βέρσιον έχεις και δοκίμασε να περάσεις ένα παλιότερο όπως αυτό http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-updates/2747-nxe-update-2-0-8955-0-avatars-download.html

το ίδιο πρόβλημα είχα εγώ παλιότερα και δεν μου αναγνώριζε το full update βρήκα κάπου ένα μικρό σε μέγεθος χωρίς αβαταρς και το αναγνώρισε αμέσως.

άν τώρα έχεις περάσει την μικρή βέρσιον χωρίς τα αβαταρς κάποιοι λένε οτι δεν πρόκειτε να σου διαβάζει το Update με τα αβαταρς επειδή είναι ίδια βέρσιον η κονσόλα(με άλλα λόγια τσέκαρε αν έχεις ήδη 9199.)

ευχαριστω skanjo...!!!!!εχω την εκδοση 2.0.8955.0...μετα παει αυτη που κατεβασα...:-(

Δημοσ.
Παιδια μη λεμε οτι θελουμε δεν γινεται να περασεις παλαιοτερο dash.

παλιότερο απο το τελευταίο,όχι απο αυτό που έχει.γιατί μπορεί να είχε παλιότερο απο το πρότελευταίο

Δημοσ.

Γιατί πνίγεστε σε μια κουτάλια νερό??

Το πράγμα είναι πολύ απλό κατεβάζεις το full dashboard update with avatars από το λινκ που είπα ποιο πάνω και απλά αποσυμπιέζεις όλα μα όλα τα αρχεία του zip σε ένα φάκελο στο φλασακι ώστε μέσα στο φάκελο "$systemupdate" να έχει μόνο αρχεία τίποτα άλλο.

Μετά βάζεις το φλασακι στο 360 και διαλέγεις ναι σε ότι σε ρωτήσει το 360.

Ορίστε και μια φωτογραφία να δείτε τι εννοώ γιατί κάνετε την τρίχα τριχιά.

83283067.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...