Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Διάβασα σε ένα φόρουμ το παρακάτω

"its not worth buying one anymore, all of the jtags wont work after april 6th patch"

Τι εννοεί ο ποιητής?

Δημοσ.
Διάβασα σε ένα φόρουμ το παρακάτω

"its not worth buying one anymore, all of the jtags wont work after april 6th patch"

Τι εννοεί ο ποιητής?

κατ εμε λεει @@ριες σε ποιο φορουμ το διαβασες ?

προφανος καποιος ασχετος με τον χορο θα το ποσταρε ...

Δημοσ.
Εδώ το διάβασα

http://www.game-tuts.com/community/showthread.php/25750-Help-with-xenon-jtag

Υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό που λέει?

προφανος λεει κοτσανες μιας και δεν αιτιολογει αυτο που γραφει .

για να σου πω λοιπον μια μικρη αναφορα το πως εχουν τα πραγματα .

το update στις 6 απριλιου απ οτι λενε ειναι για να μπορεσουμε να συνδεσουμε flasakia μεχρι και 16 GB στις usb θυρες . για καποιον που εχει jtag κονσολα το τελευταιο που τον ενδιαφερει ειναι κατι τετοιο , πολυ απλα γιατι ολοι εχουμε usb εξωτερικους δισκους ανω του 1 τερα . οποτε πολυ απλα προσπερναει το update , αφαιροντας μεσα απο το image τον φακελο $SystemUpdate που υπαρχει σε ολα τα παιχνιδια. μεχρι να βγαλουν οι crackers καποιο ψευδες update, οπως γινετε αυτη την στιγμη ... για περισοτερες λεπτομερειες υπαρχουν και στο φορουμ που ειναι στην υπογραφη μου

Δημοσ.

Καπου διαβασα οτι με το νεο update μπορεις παλι να εγκαταστησεις παιχνιδια στον σκληρο μπαναρισμενης κονσολας. Ξερετε τιποτε γι'αυτο? Επισης θα εχει καμια επιπτωση αν το κανω στο gamertag ή στα saves μου?

Δημοσ.

εδώ το διάβασες:

Όσοι έχουν μπαναρισμένα 360 που δεν μπορουν ποια να να εγκαταστήσουν παιχνίδια στο δίσκο του 360 ας κάνουν το νέο dashboard update που σας ξαναδίνει αυτή τη δυνατότητα ακόμα και στις μπαναρισμένες κονσόλες.

Εννοείτε ότι παραμένουν μπαναρισμένες αλλά είναι το μόνο μείον αφού όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν μια χαρά τώρα ποια.

Δημοσ.

Παιδια λογω χρονου δεν μπορω να κανω τη διαδικασια μονος μου.. Οποιος μπορει ας βοηθησει με 2-3 απλες απαντησεις

1) Που να το παω? Καποιο δοκιμασμενο μαγαζι που να κανουν καλη δουλεια? κατα προτιμηση κοντα στο Μαρουσι

2) Ποια ειναι η πιο καλη μεθοδος φλασαρισματος (μπορει να ρωταω και μ@λακια)? Να ξερω δηλαδη μην παω και στην τυφλα

3) online για παιχνιδια δεν θα το βαζω (εχω 2η κονσολα) αλλα updates κτλ θα εγκαθιστανται κανονικα αν το βαλω στο live η θα εχω προβλημα να παω για "μπανια"?

4) Απο εκει και περα πως ακριβως δουλευει? Βαζω εναν μεγαλο σκληρο και εγκαθιστω μεσα τα backups των παιχνιδιων η αναγκαστικα σε dvd? χρειαζομαι ειδικο dvd-rw και ειδικα δισκακια?

Συγνωμη αν κουρασα αλλα εχω μπερδευτει

Δημοσ.
Παιδια λογω χρονου δεν μπορω να κανω τη διαδικασια μονος μου.. Οποιος μπορει ας βοηθησει με 2-3 απλες απαντησεις

1) Που να το παω? Καποιο δοκιμασμενο μαγαζι που να κανουν καλη δουλεια? κατα προτιμηση κοντα στο Μαρουσι

2) Ποια ειναι η πιο καλη μεθοδος φλασαρισματος (μπορει να ρωταω και μ@λακια)? Να ξερω δηλαδη μην παω και στην τυφλα

3) online για παιχνιδια δεν θα το βαζω (εχω 2η κονσολα) αλλα updates κτλ θα εγκαθιστανται κανονικα αν το βαλω στο live η θα εχω προβλημα να παω για "μπανια"?

4) Απο εκει και περα πως ακριβως δουλευει? Βαζω εναν μεγαλο σκληρο και εγκαθιστω μεσα τα backups των παιχνιδιων η αναγκαστικα σε dvd? χρειαζομαι ειδικο dvd-rw και ειδικα δισκακια?

Συγνωμη αν κουρασα αλλα εχω μπερδευτει

ριξε μια ματια στο φορουμ που εχω στην υπογραφη μου κι αν δεν βρεις ακρη ελα να στο φτιαξω ειμαι στο χαλανδρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ηξερε κανεις απο εδω οτι γινεται να παρεις το dlc ενος φιλου σου δωρεαν?να γραψω τον οδηγο?

φιλε μου το dlc μπορεις να το παρεις αλλα αν η κονσολα δεν ειναι jtag δεν μπορει να το δει οποτε ειναι δωρο αδωρο .. για περισοτερες πληροφοριες στο φορουμ στην υπογραφη μου.

εκτος κι αν ξερεις κατι ακομα που εμεις δεν ξερουμε ...

Επεξ/σία από modguru
Δημοσ.

οχι,δν χρειαζεται jtag γτ γινεται μεσω της ιστοσελιδας του xboxlive και του lisence transfer.κανεις recover το gamertag ενος φιλου σου στο χbox,πας στην ιστοσελιδα του xboxlive και κανεις αναζητηση για lisence transfer.πατας το πρωτο αποτελεσμα που θα βγει,και ακολουθεις τις οδηγιες στην οθονη.μετα,στο xbox πας και κατεβαζεις το dlc που θες.

και εδω ο οδηγος στα αγγλικα (απο xbox360iso) :

requirements:

xbox live (duh)

an account that has the wanted dlc

access to xbox live and a computer at the same time

1) send a message to all your friends asking if you can borrow their account for a day or so (nothing bad will happen to it).

2) if they agree, Them them that you have to recover their account. (assuming that they say yes).

3) recover their account.

4) go to Xbox.com | Xbox.com Home and sign in using their account. then in the search bar type in ( license transfer ).

5) click the first suggestion.

6) start the license transfer process and follow all steps.

7) Once your done, sign in to xbl using their account.

8) Go to download history, and download what ever you wish!

9) let them recover their account back and play your new dlc with them

NOTE* You can use as many accounts to transfer licenses to your xbox as you wish. But you can transfer licenses from that account only one a year.

2nd NOTE* This will not affect their dlc in any way.

Δημοσ.

θεωριτικα γινετε πρακτικα θα ηθελα να σε δω να το κανεις .. ο λογαριασμος του χβοχ ειναι πολυ προσωπικος δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας που θα στον εδινε εκτος κι αν ειναι πολυ κολητος η αδερφος σου , κι εκει παιζετε ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...