Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το rapidshare δεν ειναι δικο μου, ειναι απο τα παιδια στο 360gr που εχουν κανει μια αξιολογη προσπαθεια σε οτι εχει σχεσει με fw update στο XBOX με ελληνικους οδηγους και ειναι στη διαθεση να σου απαντησουν καθε απορια με λεπτομερια. Ο μονος λογος που στο εδωσα ηταν επειδη βοηθηθηκα και γω απο εκει.

Ευχαριστω λενε γενικα σε οποιονδηποτε μπει στο κοπο να σου απαντησει στην ερωτηση σου, εσυ περιμενες δηλαδη ναρθει καποιος να σε παρει απο το χερακι να σου γραψει και τα DVD και να σου πει και ευχαριστω; Οχι απλα δεν εχεις ιδεα αλλα εχεις και θρασος απο πανω και προσπαθεις να μου την πεις. Το μονο που σε σωζει ειναι να εισαι 15 χρονων που τοτε παω πασο.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασε φιλε εμενα δεν με σωζει τιποτα καλυτερα κανε Call h Raise... Σας μισω ολους εσας τους κονσολαδες.

2jetgm1.jpg

Επεξ/σία από Massiv0r
Δημοσ.
Εχεις δικιο, μερικες φορες ειμαι αγενης.. ευχαριστω που σου εδωσα εναν ποντο στο Rapidshare τσαμπα για κατι που οχι μονο δεν χρησιμοποιησα αλλα με εκανε να φοβαμαι το Flasharisma και με εβαλε σε σκεψεις να το πουλησω για να γλυτωσω το Firmware Update καθε τρεις και λιγο. :-)

Ευχαριστω επισης αυτους που δεν μου ειπανε οτι μετραει το Wave στο αν διαβαζει τα DVD και χαλασα 2 Verbatim DVD+R DL :-)

θελω να ευχαριστησω και τους πολιτικους που κανουνε αυτον τον τοπο ενα καλυτερο μερος να ζησεις, για την προσπαθεια που καταλαβαλουνε καθε μερα για το συμφερον μας.

Ευχαριστω και σενα θεε μου,που δημιουργησες τον κοσμο για να παιζουμε εμεις Games να δουλευουμε ολη μερα χωρις κανενα αλλο λογο περα της επιβιωσης και εσυ να μας κοιτας και να μας κρινεις. :-)

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάθε τρεις και λίγο flasharisma στο 360 σου ειδικά αν δεν σε ενδιαφέρει το xbox live τότε πέρνα του ένα ixtreme no stealth και είσαι άρχοντας θα σου παιζει τα πάντα ότι wave και να είναι είτε πατσαρισμενα ή όχι και δεν θα χρειαστεί να το ξαναφλασαρεις.

Δημοσ.
Ακριβώς. Ειδικά για όσους έχουν μπαναρισμένες κονσόλες (ή δεν μπαίνουν ποτέ στο XBL) είναι η απλούστερη λύση. Έτσι "δουλεύω" εδώ και κανα χρόνο.

αν ηταν αμπαναριστες θα επαιζε αυτη η μεθοδος?

Επισης μπορεις να με βοηθησεις στο γιατι δεν μπορω να κανω update απο το φλασακι ενω εχω ριξει τα αρχεια μεσα? Δεν ξεκιναει η διαδικασια.

Δημοσ.
Εχεις δικιο, μερικες φορες ειμαι αγενης.. ευχαριστω που σου εδωσα εναν ποντο στο Rapidshare τσαμπα για κατι που οχι μονο δεν χρησιμοποιησα αλλα με εκανε να φοβαμαι το Flasharisma και με εβαλε σε σκεψεις να το πουλησω για να γλυτωσω το Firmware Update καθε τρεις και λιγο. :-)

Ευχαριστω επισης αυτους που δεν μου ειπανε οτι μετραει το Wave στο αν διαβαζει τα DVD και χαλασα 2 Verbatim DVD+R DL :-)

θελω να ευχαριστησω και τους πολιτικους που κανουνε αυτον τον τοπο ενα καλυτερο μερος να ζησεις, για την προσπαθεια που καταλαβαλουνε καθε μερα για το συμφερον μας.

Ευχαριστω και σενα θεε μου,που δημιουργησες τον κοσμο για να παιζουμε εμεις Games να δουλευουμε ολη μερα χωρις κανενα αλλο λογο περα της επιβιωσης και εσυ να μας κοιτας και να μας κρινεις. :-)

Φίλε είσαι αγενής και κάτι τέτοιοι έχουν ως αποτέλεσμα άλλα παιδια να μην πέρνουν απάντηση μιας και ξενερώνουν όσοι βοηθάνε

@Phantolino μη χαλιέσαι.

Δημοσ.

Ερώτηση:

Έχω μια κονσόλα καθαρη για live με original και μια για offline με κόπιες. Αν κατεβάσω κάποια τραγούδια για το Lips απο το marketplace και τα σώσω στον δίσκο της καθαρής κονσόλας, μπορώ να πάρω τον δίσκο και να παίξω στην offline flashed αμπανάριστη και αφλαγκάριστη κονσόλα μου τα τραγούδια αυτά offline? Ή μόνο όταν είσαι Online θα κάνει load το downloadable content?

Δημοσ.
Ερώτηση:

Έχω μια κονσόλα καθαρη για live με original και μια για offline με κόπιες. Αν κατεβάσω κάποια τραγούδια για το Lips απο το marketplace και τα σώσω στον δίσκο της καθαρής κονσόλας, μπορώ να πάρω τον δίσκο και να παίξω στην offline flashed αμπανάριστη και αφλαγκάριστη κονσόλα μου τα τραγούδια αυτά offline? Ή μόνο όταν είσαι Online θα κάνει load το downloadable content?

Πρέπει να κάνει εξακρίβωση ότι το τάδε προφιλ όντως έχει κάνει log in στην τάδε κονσόλα. Οπότε ναι θες σύνδεση.

Δημοσ.
Ερώτηση:

αν στην μια κονσολα μπορεις να τα παιξεις οφλινε τοτε καλιστα θα μπορεις και στην αλλη ....

Δημοσ.

Παιδια σε μενα δεν ξεκιανει το update tou latest dashboard απο το στικακι ενω ακολουθησα πιστα τον οδηγο.

Καμια ιδεα? κατι να δοκιμασω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα games σιγουρα δεν γίνονται. Για τα τραγούδια διατηρώ της επιφυλάξεις μου. Αλλά πιστεύω πως όπως και στα games έτσι και στα τραγούδια θα θέλει να κάνεις επιβεβαίωση του προφιλ.

Αν στην ίδια κονσόλα με διαφορετικό προφιλ σου παίζουνε τότε ίσως να σου παίζουν και στην άλλη κονσόλα

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Στα DLC τραγούδια του Rockband πάντως σίγουρα χρειάζεται να είσαι logged-in για να παίξουν. Αλλιώς ντεν έκει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...