Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για "καθαρά" μιλάω.

π.χ η προσφορούλα που έχουν πλαίσιο / e-shop xbox360 elite +2 παιχνίδια + ασύρματο controller + 120gb σκληρός στα 225 ευρώ είναι πολύ καλή. Άμα είναι και με liteOn drives τότε είναι super.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Για "καθαρά" μιλάω.

π.χ η προσφορούλα που έχουν πλαίσιο / e-shop xbox360 elite +2 παιχνίδια + ασύρματο controller + 120gb σκληρός στα 225 ευρώ είναι πολύ καλή. Άμα είναι και με liteOn drives τότε είναι super.

to thema einai oti ama einai poly kainourgies paizei apo 50 eyro kai panw gia flasharisma .... opote telikh einai 275 ... 300 dinw egw flasharismenh super elite

ΤΟ θεμα ειναι οτι αμα πεσεις σε πολυ καινουργιο μοντελο θελεισ πανω απο 50 ευρο για φλασαρισμα οποτε τελικη 275 με 300 πουλαω εγω super elite με 250 αρι δισκο δυο χειρηστηρια και το φορζα 3 μεσα

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι διαφορετικό στο φλασάρισμα των νέων κονσολών; (υποθέτοντας ότι έχουν liteon drive πάντα).

Δημοσ.

απαιτουν κολλησεις στην πλακετα του drive και μετα φλασαρισμα. ενω τα προηγουμενα φλασαρονται κατευθειαν χωρις extra κολλησεις

Δημοσ.

thanks Phantolino

Αλλα ενα το οτι βλεπω οτι πρεπει να ψαχνω για "gadget-ιες" για να το συνδεσω με PC, και αλλο ενα το post που λεει για 225 απο e-shop. Αρχιζω να το σκευτομαι...

Εγω ζητησα βεβαια φωτο, απο την στιγμη παντως που ειναι ενα απο τα δυο θα χρειαστω σιγουρα το μαραφετι για την συνδεση με το PC ε ?

Δημοσ.

Ειναι 50-50 αν θες την γνωμη μου, αν ειναι οντως η συλλεκτικη εκδοση με παλιο drive και ευκολοφλασαριστο ισως εισαι τυχερος και αναγνωριζεται απλα απο το sata controller του πισι σου. Αν οχι το πολυ πολυ να χρειαστεις μια VIA pci καρτα για να το συνδεσεις και να δουλεψει σωστα αλλα βαλε αλλα 20euro παραπανω για κατι που θα χρησιμιποιησεις μια φορα μονο.

Ειναι επιλογη σου και το ρισκο δισκο σου, μπορεις επισης να το παρεις καινουργιο απο τον modguru.gr (η καποιο αναλογο αλλο site) και προφλασαρισμενο να γλυτωσεις κοπο και χρηματα.

Δημοσ.

Ακομα περιμενω απαντηση, αλλα οπως ειπα, πιθανοτατα να παμε για καινουριο αφου η τιμη ειναι σχεδον ιδια με ενα καινουριο.

Κατι αλλο, εγω εχω εναν 20αρη σκληρο δισκο. και σκευτομαι να παω σε 120αρη.

Αλλα τελευταια φορα που μετεφερα απο memory card στον 20αρη τα πραγματατα μου μερικα δεν μεταφερθηκαν (αυτο που θυμαμαι σιγουρα ηταν καποια αμαξια στο test drive unlimited)

Ειδα στο site σου modguru διο προιοντα για μεταφορα απο δισκο σε pc

1ον Μπορω να κανω το αντιθετο?

2ον Μπορω να μεταφερω απο τον 20αρη στο pc και μετα παλι ολα τον 120αρη χωρις να χασω τιποτα?

3ον Κατα διαστηματα κατευαζω μερικα xbox live παιχνιδακια και add ons, θα μπορσεσω με ενα απο αυτα τα διο να κανω μεταφορα και σε αυτα?

Ευχαριστω.

Ειδα επισης καποιες μεταχειρισμενες κονσολες με 80 και 100 ευρω, τι εγγυηση υπαρχει σε αυτα (οχι εργοστασιακη, μιλαω για man-to-man λογια :-) να μου πεις οτι ξερεις κατι, εγω ειμαι εδω αν σου κανει λαδιες)

Και τελος, (καθαρα περιεργεια) γιατι η special version του resident evil κανει τοσα πολλα? :o

Δημοσ.

γιατι περιλαμβανει 250 αρι δισκο ειναι homebrew εχει γινει jtag ειναι συλεκτικη . περιλαμβανει 1.5 τερα δισκο με περασμενα 2500 παιχνιδια

Δημοσ.

Είναι σίγουρο ότι έχει βγει και νεότερο update? Γιατί μόλις προχθές αναβάθμισα το banned 360 μου για να παίξω το FFXIII (που βγήκε την περασμένη βδομάδα και ζητούσε update για να παίξει). Και το update του official site της Microsoft δούλεψε μια χαρά.

Επιπλέον τόσο στη wikipedia, όσο και σε μερικά sites που ανεβάζουν dashboard update collections, το πλέον πρόσφατο ήταν το 8955.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...