Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Final Fantasy XIII X360 FIX-Allstars

Instructions: Place both DVD images in a folder, copy over the contents

of this release, click the .bat.

1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γεια σας παιδες, δεν βλεπω αλλο thread για το 360 αρα ποσταρω εδω και ελπιζω να με help :)

Εχω ενα 360 αλλα τοσα χρονια και τοσες απειρες ωρες (και φλασαρισμενο) που εχει δουλεψει εχει αρχιζει να παραδιδει ψυχη...

Αν και την παλευει ακομα, τωρα τελευταια τα ring of death εχουν γινει κοληταρια :P

Το εχω πλεον μονημα ανοικτο ετσι ωστε να κανω τις απαρετητες ενεργειες για να ερχεται στα συγγαλα του.

ΑΛΛΑ αυτο δεν ειναι το θεμα, βρηκα μια καλη προσφορα και θα ηθελα τους γνωστες του θεματος βλεποντας και την παρακατω φωτο

p8090105.th.jpg

Να μου πουν τι μοντελο rom ειναι αυτο? πρωτη φορα το βλεπω εγω, και επισης και σημαντικοτερο αν φλασαρεται αν ειναι ευκολο οπως τη μεθοδο jaspter, η πιο δυσκολο οπως το δικο μου αρχαιο hitachi.

Ευχαριστω

(και για να ειμαι και στο θεμα των τελευταιων post, και εγω εχω το FF XIII :-D αν και να πω το παραπονο μου, σαν το FF7 δεν εχω ξαναπαιξει rpg...)

Δημοσ.

ρε παιδια το χβοχ update απο που το κατεβαζετε?

και αφοτου το κατεβασουμε εμτα πως το εγκαθοιστουεμ στο xbox me to flasahki?

Δημοσ.
αυτά τα dvd είναι καλά για backups;

http://anonym.to/?http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.MAX1077&u=MAXELL-DVD+R-8,5GB-8X--DOUBLE-LAYER-CAKEBOX-10

τα έχει δοκιμάσει κανείς;

Ναι έχω δοκιμάσει εγώ MAXELL και παίζουν μια χαρά αρκεί να τα γράψεις με 2χ ή 4χ, εγώ προσωπικά με 4χ γράφω όλα τα παιχνίδια και δεν έχω συναντήσει ποτέ κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
Γεια σας παιδες, δεν βλεπω αλλο thread για το 360 αρα ποσταρω εδω και ελπιζω να με help :)

Εχω ενα 360 αλλα τοσα χρονια και τοσες απειρες ωρες (και φλασαρισμενο) που εχει δουλεψει εχει αρχιζει να παραδιδει ψυχη...

Αν και την παλευει ακομα, τωρα τελευταια τα ring of death εχουν γινει κοληταρια :P

Το εχω πλεον μονημα ανοικτο ετσι ωστε να κανω τις απαρετητες ενεργειες για να ερχεται στα συγγαλα του.

ΑΛΛΑ αυτο δεν ειναι το θεμα, βρηκα μια καλη προσφορα και θα ηθελα τους γνωστες του θεματος βλεποντας και την παρακατω φωτο

p8090105.th.jpg

Να μου πουν τι μοντελο rom ειναι αυτο? πρωτη φορα το βλεπω εγω, και επισης και σημαντικοτερο αν φλασαρεται αν ειναι ευκολο οπως τη μεθοδο jaspter, η πιο δυσκολο οπως το δικο μου αρχαιο hitachi.

Ευχαριστω

(και για να ειμαι και στο θεμα των τελευταιων post, και εγω εχω το FF XIII :-D αν και να πω το παραπονο μου, σαν το FF7 δεν εχω ξαναπαιξει rpg...)

δες εδω:

whatdrivebv9.jpg

Εαν ειναι απο τις παλιες συλλεκτικες εκδοσεις που ειχαν κυκλοφορησει σε αυτο το χρωμα δεν θα εχεις προβλημα, μονο τα καινουργια XBOX (απο Αυγουστο 2009 και πανω) με τα τελευταια drives που θελουν κολλησεις εχουν καποιο ζορι. Ρωτα αυτον που το πουλαει ποτε το αγορασε και αν το χρησιμοποιει με τον ενισχυτη ανοιχτο απο κατω μη παρεις κανενα που να ειναι ηδη ψημενο :P .Αν θες περισσοτερες λεπτομερειες μπορεις να ριξεις μια ματια εδω http://www.360-gr.com/forum-f1/ .

Δημοσ.

εγω εχω pioneer εχω γραψει και με 8x και δουλευουν τελεια ... οσο για την κοκκινη κονσολα αν ειναι μαμα και δεν την εχουν βαψει μα κανα spray κοκκινο παρτη με κλειστα ματια ειναι η resident evil limited edition jasper me liteon και πλεον δεν υπαρχει πουθενα ..

---------- Προσθήκη στις 10:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:12 ----------

διωρθωση 12345

εγω εχω pioneer εχω γραψει και με 8x και δουλευουν τελεια ... οσο για την κοκκινη κονσολα αν ειναι μαμα και δεν την εχουν βαψει μα κανα spray κοκκινο παρτη με κλειστα ματια ειναι η resident evil limited edition jasper me liteon και πλεον δεν υπαρχει πουθενα ..
Δημοσ.
Ναι έχω δοκιμάσει εγώ MAXELL και παίζουν μια χαρά αρκεί να τα γράψεις με 2χ ή 4χ, εγώ προσωπικά με 4χ γράφω όλα τα παιχνίδια και δεν έχω συναντήσει ποτέ κανένα πρόβλημα.

thanx, τι drive έχει το xbox σου; εμένα έχει liteon και διαβάζει τα verbatim αλλά κάτι tdk που είχα δοκιμάσει δεν τα διαβάζει δυστυχώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...