Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μηπως ξεριε κανει κατι σχετικα με το ποτε θα κυκλοφορησει το χβοχ 720?

Δεν υπάρχει τίποτα σχετικά γνωστό.

Υποθέτω πως θα περάσουν τουλάχιστον κανα 2 χρόνια ακόμα μέχρι να αρχίσουμε να συζητάμε για αυτό.

Δημοσ.

εχω ενα xbox 360 με το χερι του θειου... δοκιμασα να παιξω το bioshock 2 και δεν τα καταφερνει. διαβασα οτι θελει 1.6 firmware. επειδη δεν ξερω πιο firmware εχω, απο που το βλεπω αυτο; το dvd ειναι samsung. τι διαδικασια εχει για να το κανω 1.6 αν χρειαστει; και πως ξερω τι wave παιζει; ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια το κανουργιο LiteTouch v1.7 φιρμςαρε το εβαλε κανεις?

Και αν ναι τι λεει?

Εχει φαει κανεις ban με αυτο ή οντως ειναι undetectable απο την ms?

Δημοσ.
εχω ενα xbox 360 με το χερι του θειου... δοκιμασα να παιξω το bioshock 2 και δεν τα καταφερνει. διαβασα οτι θελει 1.6 firmware. επειδη δεν ξερω πιο firmware εχω, απο που το βλεπω αυτο; το dvd ειναι samsung. τι διαδικασια εχει για να το κανω 1.6 αν χρειαστει; και πως ξερω τι wave παιζει; ευχαριστω

η διαδικασια ειναι απλη

αν δεν σε πειραζει το λιβε πατσαρισε τα παιχνιδια και παιζε τα ετσι

---------- Προσθήκη στις 22:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:56 ----------

Και αν ναι τι λεει?

ακομα ειναι μη ανιχνευσιμο αλλα θελει προσοχη με τις κοπιες να ειναι τσεκαρισμενες

Δημοσ.

Ναι το πρόγραμμα abgx360 1.0.2

---------- Προσθήκη στις 21:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:37 ----------

Και αν ναι τι λεει?

Το λες που το λες μάθε να το λες και σωστά γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια και το διαιωνίζεις λάθος.

Ixtreme lt(LiteTouch) λέγεται οχι litetouch 1.7

Δημοσ.

ακομα ειναι μη ανιχνευσιμο αλλα θελει προσοχη με τις κοπιες να ειναι τσεκαρισμενες

Δηλαδη καποια στιγμη θα το παρει και αυτο χαμπαρι η ms? Eιναι να παρω καινουργιο xbox και δεν θελω να φαω ban και με αυτο.

Δημοσ.

για να μην στο παιζει αρα εχει παλιοτερο firmware, η διαδικασια συνοπτικα ειναι ανοιγμα της κονσολας, βγαλσιμο του drive, συνδεση στο Pc, μετα διαδικασια διαβασματος του προηγουμενου κλειδιου και περασμα του καινουριου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καταρχήν καλησπέρα κάποιες γρήγορες ερωτησούλες:

Πήρα ένα xbox360 από ένα φίλο μήπως κατεβάσουμε κανα παιχνίδι κτλ. Το είχε δώσει σε μαγαζί για τσιπάρισμα(και αγορά τότε) μάλλον αρχές 2008(αν δεν αληθεύει αυτό θα σας το πω). Κατέβασα το fifa 10 με γνωστή διαδικασία με imgburn κτλ και το έγραψα σε ένα DL dvd(δεν έκανε σωστά το verify έλεγε medium not correct νομίζω, αλλά δεν είχα τελευταίο firmware στο drive, verbatim πάντως OK) τέσπα το βάζω στο xbox και μου δείχνει κανονικά fifa 10, αλλά όταν πατάω να μπω θέλει να κάνει update λέει.

-To update από το dvd? Ούτε θέλω xbox live, ούτε είναι συνδεδεμένο.

-Εάν δεν γίνεται το update, να το πάμε σε μαγαζί μπορούν να το ξανατσιπάρουν για να παίζει και τα νέα games? Η κονσόλα έπαιζε κανονικά το pes2009/fallout 3/fable 2(αυθεντικά), και DMCRY 4 αντιγραφή.

-Αυτό που θέλω είναι να κατεβάζουμε τα παιχνίδια από τα γνωστά sites και να παίζουμε.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Διαφορετικο ειναι το update που ζηταει το παιχνιδι με το update στο firmware του drive που πρεπει να κανεις για να παιζεις τα καινουργια παιχνιδια.

Αν τα καταφερνεις απο υπολογιστες μπορεις και μονος σου να φλασαρεις το drive με νεοτερο firmware.Αναλυτικους οδηγους θα βρεις εδω http://www.360-gr.com/forum.htm

Δημοσ.
Διαφορετικο ειναι το update που ζηταει το παιχνιδι με το update στο firmware του drive που πρεπει να κανεις για να παιζεις τα καινουργια παιχνιδια.

Αν τα καταφερνεις απο υπολογιστες μπορεις και μονος σου να φλασαρεις το drive με νεοτερο firmware.Αναλυτικους οδηγους θα βρεις εδω http://www.360-gr.com/forum.htm

φίλε ευχαριστώ πολύ για το λινκ θα το κοιτάξω σίγουρα, αλλά δεν κατάλαβα αν απάντησες βασικά: τελικά μπορώ να του πω να προχωρήσει από το update και (πιθανόν) να παίξει , ή απαγορεύεται λόγω mod chip? Να ξέρω άμα είναι να πατήσω yes να δοκιμάσω τη τύχη μου, ή όχι αν είναι να μου χάλασει το xbox... Υπενθυμίζω δεν είναι συνδεδεμένο με live(υποθέτω ότι το update το κάνει από το dvd), και τελικά το xbox είναι αγορασμένο και τσιπαρισμένο εντός 2009

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...