Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τα κατευαζεισ απο την μικροσοφτ τα περνας σε φλασακι και τα κανεις η βαζεις ενα καινουργιο παιχνιδι χωρις να το πατσαρεις και σου ζηταει update και το κανεις

Ξερεις τι επαθα φιλε μου?

χτες απο αφηρημαδα καετβασα ενα game και επειδη ηταν wave 4 το μετετρεψα σε wave 3.

Το καψα και παω να παιξω ολα καλα μεχρι εδω αλλλα ζηταει ακτευθαιν να γινει το update. Οσες φορες και να επιλεξω να το κανει συνεχεια με ξαναρωταει το ιδιο. Ειναι λογω της ματατροπης απο 4 σε 3 γιαυτο δνε επρνειται το update?

Γιατι ομως? Θελω να πω επηρεαζεται και το ιδιο το system update απο μια λλαγη wave? Νομιζα μονο το ιδιο το παιχνιδι.

Και τωρα τι γινεται? πως θα βαλω το update? Αν δεν το μετετρεπα σε 3 δεν θα μπορυσα καν να ανγνωριστει το dvd apo to xbox giati exv to iXtreme v1.61

Τωρα τι κανουμε? Πρεπει να κατεβασω το update apo ms αι καψιμο σε φλασακι? μονο ετσι? λινκ για αυτο?

---------- Προσθήκη στις 13:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:02 ----------

και αν το κανω αυτο θα παιξει εμτα το παιχνιδι αφου δεν θα χρειαζεται το update πλεον? θα ξεκινησει απευθειας?

---------- Προσθήκη στις 14:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:02 ----------

Παιδια λιγη βοηθεια...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι κατευασε το σε φλασακι .. ο πιο αποδεδειγμενα ασφαλεις τροπορ βεβαια και για να μην ταλαιπορηθεις ειναι να πας σε ενα βιντεο κλαμπ τισ γειτονιας σου να νοικιασεις ενα wave 4 game να το βαλεις στην κονσολα σου και να κανεις το update και εισαι κυριος

Δημοσ.

Λινκ για να το κατεβασω?

Μα και σε βιντεο κλαμπ να παω και να απρω παχνιδι αμα ειναι wave 4 δεν θα μου το παιξει το xbox μου αφου εχει το iXtreme μεσα και παιζει μονο εως wave 3 παιχνιδια?

Αληθεια τωρα μπορει να μου εξηγησει τι το πειραζει που το μετετρεψα απο 4 σε 3 και γιατι δεν παιζει? Τ χαλαει το update κατα την μετατροπη?

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ φλασάκι για τα update.5 λεπτά υπόθεση είναι.Στο site της Microsoft που μπορείς να κατεβάσεις το update λέει πως να το περάσεις σε φλασάκι κτλ.

Δημοσ.
Λινκ για να το κατεβασω?

Μα και σε βιντεο κλαμπ να παω και να απρω παχνιδι αμα ειναι wave 4 δεν θα μου το παιξει το xbox μου αφου εχει το iXtreme μεσα και παιζει μονο εως wave 3 παιχνιδια?

Αληθεια τωρα μπορει να μου εξηγησει τι το πειραζει που το μετετρεψα απο 4 σε 3 και γιατι δεν παιζει? Τ χαλαει το update κατα την μετατροπη?

αυτο που λες απλα δεν ισχυει....

παρτο αυθεντικο απο βιντεο κλαμπ και θα σου κανει το update κανονικα

αμα ειναι να κατσουμε να σου εξηγησουμε πως δουλευει ολη η κονσολα για να κανεισ ενα update δεν αξιζει .. φερτη απο εδω να στο κανω εγω δωρεαν

Δημοσ.

Μα και σε βιντεο κλαμπ να παω και να παρω παχνιδι αμα ειναι wave 4 δεν θα μου το παιξει το xbox μου αφου εχει το iXtreme 1.6 μεσα και παιζει μονο εως wave 3 παιχνιδια.

Δημοσ.

Δηλάδη τα οριτζιναλ τα παιζει και ας ειναι wave 4 ή και 5 ακομα?

Ο λογος ρε παιδια που δεν μου παιξε το inferno ηταν ποιος? Επειδη ειχε update μεσα? Μα γιατι δεν το εκανε κανονικα apply?

Δημοσ.

Εχω κανει και ανεξαρτητο θεμα με την παρακατω ερωτηση αλλα χωρις να βοηθησει ιδιαιτερα. Θελω να βαλω στο 360 το οποιο δεν ειναι ουτε τσιπαρισμενο ουτε πειραγμενο το λειτουργικο του η οτιδηποτε αλλο, ενα super nes emulator. Αν και εψαξα και μεσω του site που μου ειχε προτεινει το παιδι στο αλλο μου θεμα, αλλα και γενικα μεσω google, δεν εχω βρει πουθενα καποιο tutorial για το πως γινεται. Αν ξερεται κατι θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα. Οπως επισης και κατι που πρεπει να ξερω. Για να γινει αυτο που ζηταω πρεπει οπωςδηποτε να κανω homebrew η να αλλαξω firmware κτλ?? Η μπορει με καποιο τροπο να γινει και χωρις να πειραχτει τπτ απ την κονσολα. Γιατι θα θελα να κανω ολα τα παραπανω αλλα δυστηχως χρονος δεν υπαρχει στο ελαχιστο.

Δημοσ.

thnx. Κοιταξα τι ειναι το jtag και δυστηχως εκει που κατελληξα ειναι οτι emulator μονο στο pc μου τουλαχιστον για αρκετο καιρο ακομα...δυστηχως:cry:

Δημοσ.
thnx. Κοιταξα τι ειναι το jtag και δυστηχως εκει που κατελληξα ειναι οτι emulator μονο στο pc μου τουλαχιστον για αρκετο καιρο ακομα...δυστηχως:cry:

κατ αρχην ριξε μια ματια αν η κονσολα σου ειναι συμβατη για jtag - homebrew δηλαδη αν εχεισ ημερομηνια κατασκευης πριν απο τις 16 / 6 / 2009 και αν τα dasboard update δεν εχουν ξεπερασει τα νουμερα 7371 αυτη την στιγμη υπαρχει 8955 .. αν εχεις ολα τα παραπανω και χρημα στειλε μου μυνημα ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...