Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αναλογα με το τι θελεις να κανεις φλασαρετε και η κονσολα πλεον .

αλλα αν θελεις απλα να παιζεις τα αντιγραφα ασφαλειας σου φλασαρεις μονο το drive

Ναι βασικα για αντιγραφα ασφαλειας εννοουσα.. Οποτε κλασικα μονο το drive μαλιστα..

Σ'ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ...:-)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια για να καταλαβω αν ειμαι flagγed υπαρχει τροπος???

μεσω του site στο Internet μου δειχνει οτι εχω κανονικα ακομα εγγυηση...(εχω να μπω στο live απο τοτε με τα bans...)

Δημοσ.
παιδια για να καταλαβω αν ειμαι flagγed υπαρχει τροπος???

μεσω του site στο Internet μου δειχνει οτι εχω κανονικα ακομα εγγυηση...(εχω να μπω στο live απο τοτε με τα bans...)

Ο μονος σιγουρος τροπος ειναι να παρεις τηλ. στην ms και να τους πεις οτι θες να αγωρασεις ενα 360 απο καποιον και θες να σε πουν αν ειναι στην εγγυηση.

Αν πουν οτι δεν ειναι εφαγες ban.

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος ονλινε να δουμε πληροφορις σχετικα με τοπ ban μας?

Επισης τωρα που δνε μπορουμε να κανουμε dashboard updates παρχει προβλημα με τα παιχινδια που παιζουμε η πρεπει να κανουμε τα updates πο στικακια?>

Δημοσ.

Αγορασα ενα XB360_HD Adaptor v 1.3 της team xecuter για να μεταφερω αρχεια απο τον υπολογιστη στο xbox και αντιστροφα. Ο υπολογιστης εβρισκε το δισκο του 360 απο το administrative tools αλλα δεν το εβλεπε στο my computer.

Ο δισκος ειναι fujitsu 60gb. οποιος ξερει ας βοηθησει

Δημοσ.
Αγορασα ενα XB360_HD Adaptor v 1.3 της team xecuter για να μεταφερω αρχεια απο τον υπολογιστη στο xbox και αντιστροφα. Ο υπολογιστης εβρισκε το δισκο του 360 απο το administrative tools αλλα δεν το εβλεπε στο my computer.

Ο δισκος ειναι fujitsu 60gb. οποιος ξερει ας βοηθησει

κανε αναζητηση και βρες το προγραμμα xport 360 με αυτο το προγραμμα ο υπολογιστης σου μπορει να δει τα περιεχομενα του δισκου του χβοχ 360 ..

Δημοσ.
κανε αναζητηση και βρες το προγραμμα xport 360 με αυτο το προγραμμα ο υπολογιστης σου μπορει να δει τα περιεχομενα του δισκου του χβοχ 360 ..

σε ευχαριστω. θα το δοκιμασω

Δημοσ.

Παιδιά 1 ερωτησούλα (καθαρά εγκυκλοπαιδικά :P )

Υπάρχει τρόπος να αποθηκευτούν (μέσω ftp από το pc φαντάζομαι) και να φορτωθούν backups από τον σκληρό του xbox αλλά full. Χωρίς να χρειάζεται το dvd;

Έχω δει τον xexloader κτλ. Αλλά αναρωτιέμαι αν μπορεί να γίνει μόνο με το ixtreme και κάποιον τρόπο...

Δημοσ.
Παιδιά 1 ερωτησούλα (καθαρά εγκυκλοπαιδικά :P )

Υπάρχει τρόπος να αποθηκευτούν (μέσω ftp από το pc φαντάζομαι) και να φορτωθούν backups από τον σκληρό του xbox αλλά full. Χωρίς να χρειάζεται το dvd;

Έχω δει τον xexloader κτλ. Αλλά αναρωτιέμαι αν μπορεί να γίνει μόνο με το ixtreme και κάποιον τρόπο...

υπαρχει τροπος αλλα οχι απο ιχτρεμε πρεπει να γραψεις την ναντ του 360 καποιο ειδικο βοοτ μετα παιρνεις ενα τερα σκληρο τον φωρτωνεις παιχνιδια και παιζεισ ασταματητα χωρισ να αλαζεισ δισκακια κλπ εγω ετσι παιζω .... και εχω και κονσολα ετοιμη για πουλημα αν ενδιαφερεσαι ...

Δημοσ.

Μήπως μπορείς να μου δώσεις μερικά keywords να googlάρω για περισσότερες πληροφορίες;

Επίσης υποθέτω άμα γραφτεί η nand τότε banαρισμένο xbox μπορεί να γράψει / διαβάσει κανονικά από τον σκληρό;

Δημοσ.
υπαρχει τροπος αλλα οχι απο ιχτρεμε πρεπει να γραψεις την ναντ του 360 καποιο ειδικο βοοτ μετα παιρνεις ενα τερα σκληρο τον φωρτωνεις παιχνιδια και παιζεισ ασταματητα χωρισ να αλαζεισ δισκακια κλπ εγω ετσι παιζω .... και εχω και κονσολα ετοιμη για πουλημα αν ενδιαφερεσαι ...

Τελικα ειχε αλλες elite απο τις καλες?;)

Δημοσ.
Μήπως μπορείς να μου δώσεις μερικά keywords να googlάρω για περισσότερες πληροφορίες;

Επίσης υποθέτω άμα γραφτεί η nand τότε banαρισμένο xbox μπορεί να γράψει / διαβάσει κανονικά από τον σκληρό;

δεν ειναι σιγουρο για τον δισκο αλλα μπορει αλλα για να το κανεισ προυποθετει οτι εχεισ κονσολα με ημερομηνια κατασκευης πριν τον 5 2009 και με κερνελ μικροτερο απο 7371 .. αν εχεισ φαει τωρα βαν λογικα εχεισ 8955 οποτε δεν γινετε ...

---------- Προσθήκη στις 13:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:28 ----------

Τελικα ειχε αλλες elite απο τις καλες?;)

ειχε δυο και ισα που τις προλαβα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...