Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρα το dvd file που δημιουργησε ειναι σωστο, στην ουσια το dvd file δινει οδηγια στο burner app ως προς το πως να καψει το dvd?

Tελικα το κανα με τον αλλον τροπο αλαλζοντας το layer break sto imgburn.

τρςρα που θελω να καψω καποια dvdakia divx πρεπει να αφαιρεσω αυτο το option kai na to βαλω optimum calc οπεβω ηταν πριν?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια, επειδη εχω κατι χρονια να ασχοληθω με το φλασαρισμα του xbox 360, (το πρωτο xbox μου το ειχα παρει το 2008, και το ειχα φλασαρει μονος μου με εισοδο σε DOS τοτε :P και VIA Sata Chipset ), τωρα να φανταστω φλασαρονται ολα τα drives και μεσω των windows;

Γιατι θελω να παρω καποιο elite bundle και δε θελω να συναντησω παρομοια προβληματα με τα Sata chipsets οπως παλια :P ..

Δημοσ.
αρα το dvd file που δημιουργησε ειναι σωστο, στην ουσια το dvd file δινει οδηγια στο burner app ως προς το πως να καψει το dvd?

Tελικα το κανα με τον αλλον τροπο αλαλζοντας το layer break sto imgburn.

τρςρα που θελω να καψω καποια dvdakia divx πρεπει να αφαιρεσω αυτο το option kai na to βαλω optimum calc οπεβω ηταν πριν?

Όχι άστο όπως είναι, ακόμα και σε dual layer να τα γράψεις δεν παίζει ρόλο.

Δημοσ.

αυτη η οδηγια διλαδι με το νουμερο σε τι χρειαζεται?

επισης το .dvd file σε τι χρειαζεται τι παραπανω εχει που δνε εχει το .iso?

Δημοσ.
αυτη η οδηγια διλαδι με το νουμερο σε τι χρειαζεται?

επισης το .dvd file σε τι χρειαζεται τι παραπανω εχει που δνε εχει το .iso?

Λέει στο πρόγραμμα σε ποιό σημείο της εγγραφής να βάλει το layerbreak, δηλαδή το σημείο στο οποίο θα αλλάζει από το πρώτο layer του dual layer δίσκου στο δεύτερο. Όλα τα παιχνίδια του 360 έχουν ίδιο layerbreak.

Το .dvd αρχείο λέει στο πρόγραμμα εγγραφής αυτό ακριβώς, απλά το ImgBurn έχει και σχετική ρύθμιση που κάνει την ίδια δουλειά.

Δημοσ.

Μαλιστα! Αλλα γιατι να χρειαζετια αυτο το layer breaκ? Δεν ειναι λογικο οταν τελειωσει σε χωρητικοτητα το πρωτο στρωμα τοτε να περασει η εγγραφη στο δευτερο? γιατι κανει την αλλγη νωριτερα?

Δημοσ.

Επειδή μόνο έτσι καταλαβαίνει το 360 πως πρόκειται για παιχνίδι και όχι για κάτι άλλο... συν τοις άλλοις διαφορετικές μάρκες DVD+R Dual Layer έχουν και μικροδιαφορές στην συνολική χωριτικότητα κάθε layer.

Δημοσ.

κατεβασα το dlc του mass effect 2 το οποιο λεει πως να το εγκαταστησουμε στο xbox360

Install to Xbox 360 HDD

Place in folder >> hdd:/partition3/content/0000000000000000/

Then your done. Turn on Xbox and play

με τι τροπο το περναω στο μηχανημα; Γινεται μεσω dvd; Δεν εχω ξαναπερασει κατι απο το xbox live στο 360 μου

Δημοσ.
Λογικά θα το γράψεις σε 2 δισκάκια και μετά ναι πολύ άνετα περνάς το κάθε δισκάκι μέσα στο δίσκο.

εγω αναφερομαι στο dlc που ανεβηκε στο xbox live και οχι στο καθαυτο παιχνιδι

Δημοσ.
Παιδια, επειδη εχω κατι χρονια να ασχοληθω με το φλασαρισμα του xbox 360, (το πρωτο xbox μου το ειχα παρει το 2008, και το ειχα φλασαρει μονος μου με εισοδο σε DOS τοτε :P και VIA Sata Chipset ), τωρα να φανταστω φλασαρονται ολα τα drives και μεσω των windows;

Γιατι θελω να παρω καποιο elite bundle και δε θελω να συναντησω παρομοια προβληματα με τα Sata chipsets οπως παλια :P ..

στα καινουρια xbox δεν αρκει via sata k dosflash. θελει κολλησεις πανω στην πλακετα. εκτος και αν βρεις κονσολα πριν του αυγουστου

Δημοσ.
στα καινουρια xbox δεν αρκει via sata k dosflash. θελει κολλησεις πανω στην πλακετα. εκτος και αν βρεις κονσολα πριν του αυγουστου

Μονο το drive δεν φλασαρουμε τωρα.. ;

Δημοσ.
Μονο το drive δεν φλασαρουμε τωρα.. ;

αναλογα με το τι θελεις να κανεις φλασαρετε και η κονσολα πλεον .

αλλα αν θελεις απλα να παιζεις τα αντιγραφα ασφαλειας σου φλασαρεις μονο το drive

Δημοσ.

Μωρέ κόλπο υπάρχει και είναι και εύκολο. Το δύσκολο είναι να βρεθεί το ίδιο το αρχείο του update, είτε από κάποιον που το εγκατέστησε στην κονσόλα του και μπορεί να μας το ανεβάσει κάπου, είτε να το βρούμε σε κανα τορεντάδικο. Στα τορεντάδικα όμως σχεδόν ποτέ δεν ανεβάζουν game updates μόνο για ένα παιχνίδι, συνήθως βγάζουν 2-3 πακέτα το χρόνο που περιλαμβάνουν αναβαθμίσεις για δεκάδες παιχνίδια.

Κι αυτή η Microsoft να μην ανεβάζει κάπου τα game updates για να μπορούμε να τα βάλουμε στο 360 με usb stick (όπως πχ. κάνει με τα dashboard updates).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...