Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mass.Effect.2.XBOX360-GLoBAL

13GB. Κι όπως πολύ εύστοχα λένε στο TL, κάποιος να δώσει το βραβείο Nobel στον uploader :-D

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
και όμως είναι 2007-08 με samsung drive.δεν θυμάμαι ακριβώς.θα το ψάξω λίγο ακόμη το θέμα.άσχετο:πρέπει να έχω σων κ καλά pci sata με το συγκεκρενο chipset?

αυτο δεν το γνωριζω.δες εδω μηπως βρεις κατι http://www.360-gr.com

Δημοσ.

Πάντως πιστεύω ότι δεν μπανάρουν βάσει σκληρού και τί παιχνίδια έχεις παίξει...Δεν είναι σωστό γιατί αν εγώ έχω μια κανονική κονσόλα και μπαίνω live, και φέρει ένας φίλος μου έναν δίσκο για να μου δείξει ένα παιχνίδι, κι αυτός ο δίσκος είναι που έχει παίξει με κόπιες, τότε θα φάω μπαν στην δική μου κονσόλα που είναι καθαρή? Δεν νομίζω...

Δημοσ.
και όμως είναι 2007-08 με samsung drive.δεν θυμάμαι ακριβώς.θα το ψάξω λίγο ακόμη το θέμα.άσχετο:πρέπει να έχω σων κ καλά pci sata με το συγκεκρενο chipset?

na ναι θα χρειαστεις κομπιουτερ με via chipset η καρτα 6421Α gia to samsung

---------- Προσθήκη στις 11:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:58 ----------

Πάντως πιστεύω ότι δεν μπανάρουν βάσει σκληρού και τί παιχνίδια έχεις παίξει...Δεν είναι σωστό γιατί αν εγώ έχω μια κανονική κονσόλα και μπαίνω live, και φέρει ένας φίλος μου έναν δίσκο για να μου δείξει ένα παιχνίδι, κι αυτός ο δίσκος είναι που έχει παίξει με κόπιες, τότε θα φάω μπαν στην δική μου κονσόλα που είναι καθαρή? Δεν νομίζω...

προς το παρον κανεις δεν ξερει πως μπαναρει η μικροσοφτ γιατι αν γνωριζαμε θα βρισκαμε και τροπο να το αποφυγουμε οποτε καλο ειναι να ποφευγουμε τις κακοτοπιες

---------- Προσθήκη στις 11:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:01 ----------

Καθαρά πληροφοριακά, έχω την εντύπωση πως για κάποιο καιρό είχε βγει και τσιπάκι. (πληροφοριακά και μόνο)

ειχε βγει τσιπακι και υπαρχει ακομα αλλα ειναι μονο για τα παλια drive για πριν λιτε ον εποχες

---------- Προσθήκη στις 11:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:02 ----------

Τώρα που πήρα 2η κονσόλα το βγάλανε κι αυτοί?Pffff....

Θα το βάλω βέβαια στην ήδη φλασαρισμένη super elite μου, έτσι για να έχω το τελευταίο firmware...

Ερώτηση:

Πήρα μια super elite και μπήκα Live καθαρός, έκανα όλα τα updates από Live και τα σχετικά. Μετά, άλλαξα όλο το drive liteon και έβαλα samsung και έπαιζα τις κόπιες μου offline χωρίς να μπω ποτέ στο Live. Μετά άλλαξα πάλι το drive και έβαλα ένα Liteon πάλι πάνω. Ακόμα δεν έχω ξαναμπεί Live. Αν βάλω το LT πάνω και μπω Live, παίζει να την φάω άμεσα ή όχι?

αν δεν σε εχει φλαγκαρει η μιkροσοφτ απο πριν δεν εχεις κανενα προβλημα τοyλαχιστον μεχρι το επομενο banwave

Δημοσ.
υπάρχει τρόπος για linux+homebrew+arcade games σε xbox με τελευταίο update ή ακόμα; ...

οχι ακομα εκτως κι αν το ειχες περασει απο πριν την 7371

---------- Προσθήκη στις 17:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:53 ----------

Άντε να βγάλουν και το καινούργιο firmware και για τους άλλους drivers να παίξουμε κανένα multi.

υπομονη αν και ακομα δεν εχει αναφερθει τιποτα ολο και κατι θα βγει

Δημοσ.

υπομονη αν και ακομα δεν εχει αναφερθει τιποτα ολο και κατι θα βγει

Είχα διαβάσει σε ένα ξένο forum ότι αργότερα θα έβγαινε και για τα άλλα drives. Αλλά ναι, μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε μέχρι να βγει.

Δημοσ.

ρε παιδια κατεωασα το sherlock holmes. ηταν wave 4 kai to εκανα wave 3.

το καψα το .iso kai μοθ γραφει mixed media disk οταν παω να το παιξω. γιατι?

πειραζει που δεν ειχε .dvd αρχειακι διπλα απο το ισο?

Δημοσ.

πειραζει που δεν ειχε .dvd αρχειακι διπλα απο το ισο?

Αν στο πρόγραμμα εγγραφής (πχ img burn) έχεις περάσει στις ρυθμίσεις του dual layer το σειριακό κατάλληλο για το driver του xbox (δεν θυμάμαι ποιος είναι... googlare) δεν θα χεις πρόβλημα. Αν όμως δεν το χεις κάνει αυτό, τότε πρέπει να χρησιμοποιείς το .dvd για να το γράψεις. Αν δεν έχει και βαριέσαι να βρεις το σειριακό, πέρνα το από το abgx, στις ρυθμίσεις βάλε του να δημιουργεί .dvd και πέρνα το.

Δημοσ.

Δεν εχω περασει τετοις ρυθμισεις απλα το εκαψα με 2,4χ λες να φταιει που εκαψα το .iso αντι για το .dvd ή δεν ειαι αυτο?

Δημοσ.

Δεν εχεις ορισει το layer Break.To dvd αρχειο το κανει αυτοματα.Η περνας το iso απο το abgx και δημιουργει το dvd αρχειο, η ανοιγεις το imgburn-tools-settings-Write και στο options layer break βαζεις 1913760

Δημοσ.

μαλιστα ετρεξα που λες φιλε το abgx και αμεσως με κιτρινα γραμματα ελει πως δημιοργησε το dvd αλλα στην πορεις εωγαλε διαφορα κοκκινα περι ωιδεο παρτιτιον. ayto mallon eepidh to perimene wave 4 και το βρηκε wave 3 ετσι?

Οποτε μενει να ρωτησω δημιουργησε σωστα το .dvd file παρολο που δεν το βρηκε οπως περιμενε?

Δημοσ.
μαλιστα ετρεξα που λες φιλε το abgx και αμεσως με κιτρινα γραμματα ελει πως δημιοργησε το dvd αλλα στην πορεις εωγαλε διαφορα κοκκινα περι ωιδεο παρτιτιον. ayto mallon eepidh to perimene wave 4 και το βρηκε wave 3 ετσι?

Οποτε μενει να ρωτησω δημιουργησε σωστα το .dvd file παρολο που δεν το βρηκε οπως περιμενε?

Το dvd file δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για να ανησυχείς. Αυτά που σου βγαλε κόκκινα είναι επειδή απέτυχε στο stealth verification που προφανώς εσένα δεν σε απασχολεί

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...