Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είναι λίγο δύσκολο κάποιος να διαβάσει όλα όσα έχετε γράψει για το Xbox 360 μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορώ να chiπάρω το Xbox και από πού μπορώ να αγοράσω το chipακι??

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδιά επειδή είναι λίγο δύσκολο κάποιος να διαβάσει όλα όσα έχετε γράψει για το Xbox 360 μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορώ να chiπάρω το Xbox και από πού μπορώ να αγοράσω το chipακι??

Δεν υπαρχει chipακι.

Αν θες να παιζεις αντιγραφα πρεπει να flashαρεις το drive σου.

Δες εδω http://www.360-gr.com αναλογα με το drive που εχεις θα ακολουθησεις τον αντιστιχο οδηγο.

Δημοσ.
Δεν υπαρχει chipακι.

Καθαρά πληροφοριακά, έχω την εντύπωση πως για κάποιο καιρό είχε βγει και τσιπάκι. (πληροφοριακά και μόνο)

Δημοσ.
Καθαρά πληροφοριακά, έχω την εντύπωση πως για κάποιο καιρό είχε βγει και τσιπάκι. (πληροφοριακά και μόνο)

Υπαρχουν chipακια οπος το cygnos360 αλλα δεν ειναι για να παιζεις backups(ειναι για να κανεις dump την nand κτλ) και καποια αλλα chipακια που τα εβαζαν στο drive.

Δημοσ.
δλδ αυτο το hack ισχυει και για την τελευταια αναβαθμιση του xbox 360 η οχι?

Με το τελευτεο update δεν υσχυει κανενα hack οπος το jtag,homebrew κτλ.

Ομος ενοειτε οτι μπορεις να flashαρεις το drive σου για να παιζεις backups(δεν εχει σχεση με το update).

Δημοσ.

LiteOn iXtreme LT *OFFICIAL*

C4E's iXtreme Lite Touch (LT) in association with Team Jungle & Team Xecuter

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

After a long development and testing process we give you the first official release of the iXtreme LT

- Supports all Liteon Drives (74850, 83850V1, 83850V2, 93450)

- Totally re-written code optimised for minimal patching

- Whole banks of firware now untouched

- New Drive response timing engine accurately mimics original drive timings

- Full disc stealth used by default

- Waveless booting , disc images are assumed to be correct!

- Split-Vid used as default

###### WARNING ######

Warning! Ensure all disc images are checked with abgx as LT assumes all stealth/ss/pfi/dmi is correct. Disc images must also be splitvid and preferred SS v2

Warning! Lt will not save you from being banned if console is already flagged by using a previous firmware or non-stealth discs

It is also advisable to apply all system updates before flashing with LT. All future console system updates (not game updates) must be applied with caution

###### WARNING ######

Thanks go to Team Jungle for their hard work and efforts in the development process.

Thanks also go to Team Xecuter for their generous support to this project.

Με αυτο παιζουμε παλι στο live δηλαδη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που πήρα 2η κονσόλα το βγάλανε κι αυτοί?Pffff....

Θα το βάλω βέβαια στην ήδη φλασαρισμένη super elite μου, έτσι για να έχω το τελευταίο firmware...

Ερώτηση:

Πήρα μια super elite και μπήκα Live καθαρός, έκανα όλα τα updates από Live και τα σχετικά. Μετά, άλλαξα όλο το drive liteon και έβαλα samsung και έπαιζα τις κόπιες μου offline χωρίς να μπω ποτέ στο Live. Μετά άλλαξα πάλι το drive και έβαλα ένα Liteon πάλι πάνω. Ακόμα δεν έχω ξαναμπεί Live. Αν βάλω το LT πάνω και μπω Live, παίζει να την φάω άμεσα ή όχι?

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.

Πήρα μια super elite και μπήκα Live καθαρός, έκανα όλα τα updates από Live και τα σχετικά. Μετά, άλλαξα όλο το drive liteon και έβαλα samsung και έπαιζα τις κόπιες μου offline χωρίς να μπω ποτέ στο Live. Μετά άλλαξα πάλι το drive και έβαλα ένα Liteon πάλι πάνω. Ακόμα δεν έχω ξαναμπεί Live. Αν βάλω το LT πάνω και μπω Live, παίζει να την φάω άμεσα ή όχι?

Με οτι firmware και να μπεις παλι υπαρχει κινδυνος ban.

Το lite on που εβαλες ειναι το drive που ειχε οταν το πηρες?

Γιατι αν αλλαξεις το drive εχεις μεγαλητερες πιθανοτητες για ban.

Δημοσ.

Γεια σας παιδες,επειδη διαβασα στην αρχη του τοπικ για benq Και δεν μου μεινε κουραγιο να συνεχισω και μετα απο 13-14 σελιδες....ποιος ειναι ο καλυτερος οδηγος για flash σε samsung drive?συγνωμη αν σας αναγκαζω να επαναλαβετε κατι αλλα δεν μπορεσα να κανω αναζητηση οπως εγω θελω στο συγκεκριμενο τοπικ και ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμε με flashing σε xbox.απο iphone psp κτλ οτι θελετε..αλλα εδω ειμαι noobas :)

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Νικος

Δημοσ.
Γεια σας παιδες,επειδη διαβασα στην αρχη του τοπικ για benq Και δεν μου μεινε κουραγιο να συνεχισω και μετα απο 13-14 σελιδες....ποιος ειναι ο καλυτερος οδηγος για flash σε samsung drive?συγνωμη αν σας αναγκαζω να επαναλαβετε κατι αλλα δεν μπορεσα να κανω αναζητηση οπως εγω θελω στο συγκεκριμενο τοπικ και ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμε με flashing σε xbox.απο iphone psp κτλ οτι θελετε..αλλα εδω ειμαι noobas :)

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Νικος

benq εχεις η samsung?

Δες τους οδηγους εδω.

Δημοσ.

αγαπητε δεν το τσιπαρεις οπως το ps2 για πχ απλα βαζεις καινουριο firmware sto dvd drive toy xbox360 ετσι ωστε να παιζει αντιγραμμενα.κατα τη γνωμη μου μην το κανεις μονος αν δεν ξερεις εμενα μου κοστισε 15 ευρω να μου το κανουν,πηρε γυρω στα 10 λεπτα η ολη διαδικασια.επισης πρεπει να ξερεις τι ημερομηνιας ειναι το χβοχ360 σου.νομιζω οτι πρεπει να ειναι πριν τον αυγουστο του 2009.δεν ξερω αν ισχυει ακομα αυτο ομως.

Δημοσ.
αγαπητε δεν το τσιπαρεις οπως το ps2 για πχ απλα βαζεις καινουριο firmware sto dvd drive toy xbox360 ετσι ωστε να παιζει αντιγραμμενα.κατα τη γνωμη μου μην το κανεις μονος αν δεν ξερεις εμενα μου κοστισε 15 ευρω να μου το κανουν,πηρε γυρω στα 10 λεπτα η ολη διαδικασια.επισης πρεπει να ξερεις τι ημερομηνιας ειναι το χβοχ360 σου.νομιζω οτι πρεπει να ειναι πριν τον αυγουστο του 2009.δεν ξερω αν ισχυει ακομα αυτο ομως.

και όμως είναι 2007-08 με samsung drive.δεν θυμάμαι ακριβώς.θα το ψάξω λίγο ακόμη το θέμα.άσχετο:πρέπει να έχω σων κ καλά pci sata με το συγκεκρενο chipset?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...