Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατι ομως? το firmware πως του επιτρπει να παιζει παιχνιδια?

Σε συνδυασμο με το κλειδι παιζει παιχνιδια.Και το original firmware να περασεις στο drive,αν δεν υπαρχει το κλειδι παιχνιδια δεν παιζει.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μα το original firmware δεν ειναι αυτο που περιεχει τον απαραιτητο κωδικα για να παιξει παιχνιδια?

το κλειδι τι ακριβως ειναι? σε τι βοηθαει?

Δημοσ.

Το κλειδι ειναι ενας μοναδικος κωδικος που εχει καθε μητρικη(και μεσα στο drive).

Το 360 οταν ξεκιναει διαβαζει το κλειδι(στο drive) και αν δεν ειναι σωστο δεν να διαβαζει παιχνιδια.

Μια παρένθεση. Ο Νίκος από πάνω ενδιαφέρεται για την επιλογή που έχουν ΟΛΑ τα 360 που αποθηκεύει ένα παιχνίδι στον δίσκο και το παίζει από τον δίσκο αλλά με το DVD μέσα. Όχι για jtag κ xexloader.

Κατι δεν καταλαβες.

Αν καποιος ειναι banned χανει την δυνατοτητα του hdd install και ο μονος τροπος επαναφορας ειναι το hack με το lpt καλωδιο.

Δημοσ.

Το xbox πως ξερει αν το κλειδι στο drive ειναι η δεν ειναι σωστο?

αφου ενας κωδικοσ ειναι καια αυτος αποθηκευμενος στο drive

Δημοσ.
Το xbox πως ξερει αν το κλειδι στο drive ειναι η δεν ειναι σωστο?

αφου ενας κωδικοσ ειναι καια αυτος αποθηκευμενος στο drive

Σου απαντησε ο ghostgr_a_n.

Το κλειδι βρισκεται στην μητρικη και στο drive.Aν δεν ταιριαζουν τα κλειδια δεν παιζουν τα παιχνιδια.

Δημοσ.
Σου απαντησε ο ghostgr_a_n.

Το κλειδι βρισκεται στην μητρικη και στο drive.Aν δεν ταιριαζουν τα κλειδια δεν παιζουν τα παιχνιδια.

Συνγωμη δεν το καταλαβα οταν ειπε και μεσα στο srive, νομιζα εννοουσε πως ειναι ενα κλειδι της μητρικης που αποθηκευεταισ στο drive

To κλειδι αυτο ειναι ενας σειριακος αριθμος στην ουσια ή ενα string?

Οταν ενα xbox τρωει ban αυτο που λαμβανβει χωρα στην πραξη ειναι το xbox μας να στειλει αυτο το κλειδι(σειριακο αριθμο) στην βαση δεδομενων της ms ετσι ωστε οταν το χβοχ επιχειρει να μπει στο live h ms να το αναγνωριζει ως banned και να μην το αφηνει? Ετσι λειτουργουν τα bans?

Kαι αν ειναι οντω ετσι το σεναριο αφου ειμαστε σε θεση να διαβαζουμε/γραφουμε το NAND chip γιατι να μην γραψουμε ενα νεο κλειδι μεσω καλωδιου και στην μητρικη αλλα και το ιδιο στο drive ετσι ωστε να μην μας αναγνωριζει η ms ως banned? Αυτο που θα βλεπει θα ειναι ενα νεο κλειδι. Δεν γινεται αυτο?

Δημοσ.

Αυτό το "νέο" κλειδί όμως τι θα είναι?ένα όποιοδήποτε κλειδί?εαν δεν είναι περασμένο στην db της m$ δεν γίνεται...άσε που απ'ότι ξέρω δεν μπορείς να το αλλάξεις μέσω της nand,εμεις οι θνητοί τουλάχιστον,παρα μόνο να επαναφέρεις το install σε banned χ-μποξ :)

Δημοσ.

Τα χριστούγεννα ήρθε στα χέρια μου ένα 360elite μαύρο...\

δεν έχω ιδέα από τι χρειάζεται, να και πως φλασάρεται , ποιες είναι οι τελευταίες εκδόσεις κτλ...

μπορείτε να με βοηθήσετε με links κτλ;

επίσης δεν γίνεται να συνδεδώ με Ethernet στο PC και με το wifi του laptop στο ιντερνετ σε bridge mode; Ότι και αν δοκίμασα απενεργοποιείται το wifi controller ....

Δημοσ.
Τα χριστούγεννα ήρθε στα χέρια μου ένα 360elite μαύρο...\

δεν έχω ιδέα από τι χρειάζεται, να και πως φλασάρεται , ποιες είναι οι τελευταίες εκδόσεις κτλ...

μπορείτε να με βοηθήσετε με links κτλ;

επίσης δεν γίνεται να συνδεδώ με Ethernet στο PC και με το wifi του laptop στο ιντερνετ σε bridge mode; Ότι και αν δοκίμασα απενεργοποιείται το wifi controller ....

http://www.360-gr.com

Ξεκινα να διαβαζεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Σήμερα μου έδωσε ο ξάδερφος ένα απο τα 2 banαρισμένα xbox του να παίζω κάνα game που δεν πρόκειται να αγοράσω για το PS3 που έχω...

Μου είπε οτι θέλει flashάρισμα στην τελευταία έκδοση για να παίζει όλα τα games... Έ το άνοιξα, το σύνδεσα στον υπολογιστή και το flashαρα με το ixtreme 1.61 (toshiba drive έχει). Δοκίμασα το Pro'10 (στο συγκεκριμένο xbox δεν έπαιζε ενω στο άλλο που έχει είναι πιο ενημερωμένο και έπαιζε τότε) και το φόρτωσε κανονικότατα οπότε φαντάζομαι θα είμαι ΟΚ.

Δεν μου λέτε, κανένα site με rips απο games με links σε rapidshare;

Δημοσ.
Καλησπέρα...

Σήμερα μου έδωσε ο ξάδερφος ένα απο τα 2 banαρισμένα xbox του να παίζω κάνα game που δεν πρόκειται να αγοράσω για το PS3 που έχω...

Μου είπε οτι θέλει flashάρισμα στην τελευταία έκδοση για να παίζει όλα τα games... Έ το άνοιξα, το σύνδεσα στον υπολογιστή και το flashαρα με το ixtreme 1.61 (toshiba drive έχει). Δοκίμασα το Pro'10 (στο συγκεκριμένο xbox δεν έπαιζε ενω στο άλλο που έχει είναι πιο ενημερωμένο και έπαιζε τότε) και το φόρτωσε κανονικότατα οπότε φαντάζομαι θα είμαι ΟΚ.

Δεν μου λέτε, κανένα site με rips απο games με links σε rapidshare;

Πρώτο πρώτο post μετά απο 3 χρόνια εγγραφής σου και ρωτάς για link με πειρατικά;

Όσον αφορά το flasharisma... βάλε καλύτερα κάποιο non stealth.

Δημοσ.
Πρώτο πρώτο post μετά απο 3 χρόνια εγγραφής σου και ρωτάς για link με πειρατικά;

Πως περνάνε τα χρόνια...

Τι να κάνω, μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η συζήτηση.

Όσον αφορά το flasharisma... βάλε καλύτερα κάποιο non stealth.

Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά τους... Τι κερδίζω αν το βάλω / τι χάνω αν κρατήσω το iXtreme 1.61;

Δημοσ.
Πως περνάνε τα χρόνια...

Τι να κάνω, μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η συζήτηση.

Απλά βάσει κανόνων δεν επιτρέπονται links με πειρατικό υλικό.

Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά τους... Τι κερδίζω αν το βάλω / τι χάνω αν κρατήσω το iXtreme 1.61;

Πιο παλιά (αυτή τη στιγμή γίνεται ένας χαμός) υποτίθεται ότι με ixtreme κέρδιζες μεγαλύτερη προστασία στο online gaming. Όμως κάθε φορά που έβγαινε καινούργιο σύστημα ασφαλείας στα παιχνίδια, έπρεπε να αλλάζεις ixtreme με νεότερη έκδοση για να παίζουν.

Τα σκέτα xtreme, τα μη stealth firmware, προσφέρουν μειωμένη προστασία στο online gaming από ban αλλά δεν χρειάζεται να αλλάζεις firmware κάθε φορά που βγαίνει νέο σύστημα ασφαλείας.

Άρα, επειδή μιλάμε για banarismeni κονσόλα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το σκέφτεσαι. Αφου μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου, βάλε το μη stealth xtreme να μην ξανασχοληθείς.

Δημοσ.
Απλά βάσει κανόνων δεν επιτρέπονται links με πειρατικό υλικό.

Δεν το ήξερα, ευχαριστώ για την διευκρίνηση,

Πιο παλιά (αυτή τη στιγμή γίνεται ένας χαμός) υποτίθεται ότι με ixtreme κέρδιζες μεγαλύτερη προστασία στο online gaming. Όμως κάθε φορά που έβγαινε καινούργιο σύστημα ασφαλείας στα παιχνίδια, έπρεπε να αλλάζεις ixtreme με νεότερη έκδοση για να παίζουν.

Τα σκέτα xtreme, τα μη stealth firmware, προσφέρουν μειωμένη προστασία στο online gaming από ban αλλά δεν χρειάζεται να αλλάζεις firmware κάθε φορά που βγαίνει νέο σύστημα ασφαλείας.

Άρα, επειδή μιλάμε για banarismeni κονσόλα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το σκέφτεσαι. Αφου μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου, βάλε το μη stealth xtreme να μην ξανασχοληθείς.

Κανένα link για αυτό;

Αν είναι θα το κάνω την επόμενη φορά που θα χρειαστεί... να τελειώνει η υπόθεση.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει και σε άλλα με PM, είναι ευπρόσδεκτος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...