Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σωστα φιλε μου, το θελω για να παιζω τα copies που θα αντιγραφω απο το καθε original game,

θελω το 360 να ειναι φλασαρισμενο ετοιμο και εαν γινεται (δεν ξερω) να παρω και το drive που λες ετοιμο και αυτο φλασαρισμενο,

εαν γινουν ολα αυτα μετα το να γραφω την καθε κοπια σε dvd ειναι ευκολη διαδικασια?

χμους

Δεν ξερω που θα βρεις flashαρισμενο 360 αλλα μπορεις να παρεις και να το flashαρεις μονος σου.

Για flashαρισμενο samsung δες εδω.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δεν ξερω που θα βρεις flashαρισμενο 360 αλλα μπορεις να παρεις και να το flashαρεις μονος σου.

Για flashαρισμενο samsung δες εδω.

δεν καταλαβαινς τι εννοεις.

πως θα διαβασω και πως θα γραψω την nand εγω ρωτησα.

Δημοσ.
δεν καταλαβαινς τι εννοεις.

πως θα διαβασω και πως θα γραψω την nand εγω ρωτησα.

Τι σχεση εχει αυτο με εσενα εγω στον αλλον απαντουσα για την nand εξηγω πιο πισω.

Δημοσ.

ευχαριστω gost, εαν καποιος αλλος φιλος μπορει να βοηθησει παρακαλω ας επικοινωνησει μεσω pm (θα προτιμουσα να τα αγορασω ολα μαζι πακετο)

απο την στιγμη που θα εχω και το χβοχ και το drive flasharismena θα μπορω να αντιγραφω τις κοπιες σε dvd και να παιζουν? ειναι ευκολη διαδικασια?

sorry εαν ακουγεται λιγο "καπως" το μηνυμα μου αλλα πραγματικα δεν εχω πολυ χρονο και θα το παρω μονο εαν τα βρω πακετο ολα αυτα ετοιμα και εαν η διαδικασια γραψιματος δεν ειναι μπερδεμα με τα φλασαρισματα να αλλαζουν συνεχεια κτλ κτλ

αλλιως βολευομαι και με το ps3 που εχω με τα original games

ευχαριστω

Δημοσ.
Προσπαθεις να γραψεις με greeklish και ξεχασες το πληκτρολογιο στα ελληνικα? :P

Τελος παντων θα χρειαστεις ενα καλωδιο lpt(θα κοψεις το ενα σημειο),μικρα καλωδια(μπορεις να κοψεις ενα καλωδιο utp) και κολητιρι(το πολυ 15W).

Πιο αναλυτικα εδω.

Aμα η διαδικασια θελει κολλησεις και κολλητηρια δεν το διακινδυνευω, μπορει μεχρι και να καψω ττην μετρικη του χβοχ. Εσεις θα το κανατε?

Μια αλλη ερωτηση: Αν απο την πολυ χρηση του dvd rom drive του xbox χαλαει το drive μπορω να το δωσω πισω στο πλαισιο και αυτο να κανονισει την αντικατασταση του? Ρωταω γιατι εγω δεν ξερω που να το στειλω θελω η δουλει αν γινει μεσω του πλαισιου.

Δημοσ.
Aμα η διαδικασια θελει κολλησεις και κολλητηρια δεν το διακινδυνευω, μπορει μεχρι και να καψω ττην μετρικη του χβοχ.

Τι να πω επιλογη σου ειναι.

Εσεις θα το κανατε?

Εγω θα το κανω καποια στιγμη γιατι δεν παλευετε ο θορηβος ειδικα την νυχτα.

Μια αλλη ερωτηση: Αν απο την πολυ χρηση του dvd rom drive του xbox χαλαει το drive μπορω να το δωσω πισω στο πλαισιο και αυτο να κανονισει την αντικατασταση του? Ρωταω γιατι εγω δεν ξερω που να το στειλω θελω η δουλει αν γινει μεσω του πλαισιου.

Ενοειτε πως οχι ρε φιλε.

Αφου μετα απο ban εισαι εκτος εγγυησης.

Αν εχεις το κλειδι απο το drive μπορεις να αλλαξεις το drive αν σε χαλασει.

Δημοσ.

Αν έφαγες ban δεν έχεις εγγύηση οπότε... δεν.

Αλλά μην ανησυχείς, αν χαλάσει και δεν πιάνουν τα δικά σου χέρια υπάρχουν πολλοί τεχνίτες... και μην πας σαν το πρόβατο στο πρώτο. Πάντα υπάρχει κάποιος με λογική τιμή.

Όσον αφορά το σκληρό, αν για σένα έχει μεγάλη σημασία αλλά φοβάσαι, επίσης υπάρχουν παιδιά που την κάνουν την δουλειά.

Δημοσ.

Μα το πλαισιο ομως ρε παιδια δεν θα ξερει αν εγω το εχω φλασαρει και αν εχει φαει ban, οποτε θα το στειλει κανονικα για αντικατασταση στην microsoft και εκει αν σταθω τυχερος μπορει να φτιαξουν/αλλαξουν το χαλασμενο drive και δεν τρεχει τιποτα.

Δεν μπορει να συμβει αυτο?

Δημοσ.
Μα το πλαισιο ομως ρε παιδια δεν θα ξερει αν εγω το εχω φλασαρει και αν εχει φαει ban, οποτε θα το στειλει κανονικα για αντικατασταση στην microsoft και εκει αν σταθω τυχερος μπορει να φτιαξουν/αλλαξουν το χαλασμενο drive και δεν τρεχει τιποτα.

Δεν μπορει να συμβει αυτο?

Δεν το πας στο πλαισιο στην ms περνεις τηλ. αν παθει κατι.

Πολυ δυσκολο να στο φτιαξουν αν ειναι flashαρισμενο/banαρισμενο.

Και γιατι τοση φασαρια αφου δεν σε χαλασε το drive και να σε χαλασει ενα drive κανει περιπου 40€.

Δημοσ.

Απλα αλλαζω drive δηλαδη, ετσι απλα? θα πρεπει να ειναι liteonομως οπως αυτο που εχω?

Δημοσ.
Απλα αλλαζω drive δηλαδη, ετσι απλα? θα πρεπει να ειναι liteonομως οπως αυτο που εχω?

Απλα θα παρεις το κλειδι του lite on και θα το flashαρεις σε ενα αλλο drive(οποιοδηποτε συμβατο με το 360).

Δημοσ.

Μια παρένθεση. Ο Νίκος από πάνω ενδιαφέρεται για την επιλογή που έχουν ΟΛΑ τα 360 που αποθηκεύει ένα παιχνίδι στον δίσκο και το παίζει από τον δίσκο αλλά με το DVD μέσα. Όχι για jtag κ xexloader.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...