Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει κάποιο DVD-ROM που να γράφει σωστά τα κατεβασμένα παιχνίδια και να μη χρειαστεί να το ανοίξεις και να το πειράξεις; Γιατί εγώ έχω ένα Matshita, χρησιμοποιώ Verbatim και δε μου γράφει καν τα ISO. Λέει συνέχεια failed. Κοιτάζω συνέχεια οδηγούς και δεν έχω βρει άκρη. Πολλοί λένε να ανοίξεις το drive και να το πειράξεις. Γίνεται έτοιμη δουλειά για: 1) εγγραφή των παιχνιδιών και 2) δημιουργία backup;

Για να γράψεις τα iso σε dvd, τα recorders της Nec δουλεύουν μια χαρά. Τώρα για να κάνεις back up από το original game, δεν γνωρίζω.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Υπαρχει καποιος εδω μεσα που παρολο που εφαγε ban το xbox 360 του na το φλασαρε για να μπορει να αποθηκευειε παιχνδιια σοτν σκληρο δισκο για να μην χαλαει το dvd?

Ενοεις το hack με το καλωδιο που κολας στην μητρικη?

Δημοσ.

μπορεις σε παρακαλω να μου περιγραψεις την διαδικασια? αυτο που θελω ειναι να μπορω να κανω copy τα παιχνιδια στον σκληρο δισκο, πραγμα που απενεργοποιηθηκε μετα το ban.

Δημοσ.
μπορεις σε παρακαλω να μου περιγραψεις την διαδικασια? αυτο που θελω ειναι να μπορω να κανω copy τα παιχνιδια στον σκληρο δισκο, πραγμα που απενεργοποιηθηκε μετα το ban.

Δεν ειναι και πολυ ευκολο.

Πρεπει να κανεις 3-4 read την nand(πρεπει να κανεις κολησεις στην μητρικη),να τα συγκρινεις μεταξυ τους για να δεις αν ειναι σωστα,μετα πειραζες το αρχειο της nand με hex editor(νομιζω οτι υπαρχει προγραμα που το κανει αυτοματα) και γραφεις το αρχειο στην nand.

Αυτα ειναι περιπου τα βηματα δεν βρισκω το link με τις οδηγιες.

Δημοσ.

την νανδ pvn thn diavazei kanei>?

κολλησεις για να χρειαστουν? απλα θα διβασουμε την νανδ και μετα θα την κανουμε ρεςριτε με τον αλλαγαμενο(hexed) κωδικα.

τι μεργαλεια τηα χρειαστουν? με ποιον τροπο διαβαζεται η νανδ? κολλησει δεν μπορω να σκεφτω που τηα χρειαστουν.

Δημοσ.

κολλησεις για να χρειαστουν? απλα θα διβασουμε την νανδ και μετα θα την κανουμε ρεςριτε με τον αλλαγαμενο(hexed) κωδικα.

τι μεργαλεια τηα χρειαστουν? με ποιον τροπο διαβαζεται η νανδ? κολλησει δεν μπορω να σκεφτω που τηα χρειαστουν.

typos.jpg

Δημοσ.

Προσπαθεις να γραψεις με greeklish και ξεχασες το πληκτρολογιο στα ελληνικα? :P

Τελος παντων θα χρειαστεις ενα καλωδιο lpt(θα κοψεις το ενα σημειο),μικρα καλωδια(μπορεις να κοψεις ενα καλωδιο utp) και κολητιρι(το πολυ 15W).

Πιο αναλυτικα εδω.

Δημοσ.
Για να γράψεις τα iso σε dvd, τα recorders της Nec δουλεύουν μια χαρά. Τώρα για να κάνεις back up από το original game, δεν γνωρίζω.

pioneer αν θες να ειναι συμβατο σιγουρα

Δηλαδή στην εγγραφή των παιχνιδιών, φταίει η μάρκα, σωστά; Πάει πολύς καιρός που έχω καταφέρει να γράψω επιτυχώς ένα παιχνίδι. Απλώς δοκίμασα και σε άλλον υπολογιστή (επίσης laptop) και δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Το θέμα είναι ότι έτυχε και αυτού του υπολογιστή το αντιγραφικό να είναι Matshita :rolleyes:

Άρα η μάρκες των αντιγραφικών που αναφέρατε είναι κατάλληλες για εγγραφή παιχνιδιών DL του Xbox360; Υπάρχει πιθανότητα να φταίνε και τα Verbatim;

Αν μπορεί κάποιος να μου πει και ποιο κάνει τη δουλειά του backup στα παιχνίδια. Γιατί ξέρω ότι χρειάζονται συγκεκριμένα firmware μοντέλα...

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
Για εγραφη δεν θελει συγκεκριμενα firmware για rip χρειαζοντε.

Ασχολείσαι γενικά με κάτι τέτοιο; Εγγραφή παιχνιδιών σε άδεια δισκάκια και backup των original παιχνιδιών στο PC σου;

Θα μου πρότεινες την καλύτερη λύση DVD-ROM για αυτές τις δουλειές;

Δημοσ.
Ασχολείσαι γενικά με κάτι τέτοιο; Εγγραφή παιχνιδιών σε άδεια δισκάκια και backup των original παιχνιδιών στο PC σου;

Θα μου πρότεινες την καλύτερη λύση DVD-ROM για αυτές τις δουλειές;

Δεν χρειάζεσαι συγκεκριμένο recorder αλλά συγκεκριμένα μοντέλο dvd drive (το πρόβλημά μας είναι η ανάγνωση, όχι η εγγραφή). Googlare να βρεις μοντέλα.

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους τους φιλους, ειμαι ο γιωργος 35 χρ απο αθηνα,

προσπαθησα να διαβασω το νημα αλλα επειδη ειναι αρκετα μεγαλο θα ζητησω την βοηθεια σας απο εδω,

ενδιαφερομαι για αγορα ενος χβοχ 360 με hdmi το οποιο να ειναι της τελευταιας γενια ωστε να αποφυγω οσο γινεται να χαλασει το οποιο να ειναι τσιπαρισμενο (δεν με ενδιαφερει καθολου το online).

η ερωτηση ειναι εαν καποιος φιλος μπορει να βοηθησει μεσω pm και επισης θα ηθελα να ξερω ποσο ευκολο ειναι να αντιγραψω σε dvd το copy που θα εχω απο καθε παιχνιδι

ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια

χμους/γιωργος

Δημοσ.
καλησπερα σε ολους τους φιλους, ειμαι ο γιωργος 35 χρ απο αθηνα,

προσπαθησα να διαβασω το νημα αλλα επειδη ειναι αρκετα μεγαλο θα ζητησω την βοηθεια σας απο εδω,

ενδιαφερομαι για αγορα ενος χβοχ 360 με hdmi το οποιο να ειναι της τελευταιας γενια ωστε να αποφυγω οσο γινεται να χαλασει το οποιο να ειναι τσιπαρισμενο (δεν με ενδιαφερει καθολου το online).

η ερωτηση ειναι εαν καποιος φιλος μπορει να βοηθησει μεσω pm και επισης θα ηθελα να ξερω ποσο ευκολο ειναι να αντιγραψω σε dvd το copy που θα εχω απο καθε παιχνιδι

ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια

χμους/γιωργος

ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ!!!!!!!

Περα απο αυτο για να καταλαβω ενδιαφερεσε να παρεις 360 και να παιζεις αντιγραμενα που θα αντιγραφεις απο original?

Θα πρεπει να παρεις καποιο drive(π.χ. Samsung SH-D162C και καποια αλλα ειναι συμβατα) και να το flashαρεις με firmware που διαβαζει τα original games.

Και φυσικα πρεπει να flashαρεις το 360.

Δημοσ.
ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ!!!!!!!

Περα απο αυτο για να καταλαβω ενδιαφερεσε να παρεις 360 και να παιζεις αντιγραμενα που θα αντιγραφεις απο original?

Θα πρεπει να παρεις καποιο drive(π.χ. Samsung SH-D162C και καποια αλλα ειναι συμβατα) και να το flashαρεις με firmware που διαβαζει τα original games.

Και φυσικα πρεπει να flashαρεις το 360.

σωστα φιλε μου, το θελω για να παιζω τα copies που θα αντιγραφω απο το καθε original game,

θελω το 360 να ειναι φλασαρισμενο ετοιμο και εαν γινεται (δεν ξερω) να παρω και το drive που λες ετοιμο και αυτο φλασαρισμενο,

εαν γινουν ολα αυτα μετα το να γραφω την καθε κοπια σε dvd ειναι ευκολη διαδικασια?

χμους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...