Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβαλα το fw 1.61 lite on και κατεβασα το modern warfare 2. οταν το εβαλα να φορτωσει δεν το αναγνωρισε και μου εβγαζε "play dvd". Αν γνωριζει κανεις ας βοηθησει.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
εβαλα το fw 1.61 lite on και κατεβασα το modern warfare 2. οταν το εβαλα να φορτωσει δεν το αναγνωρισε και μου εβγαζε "play dvd". Αν γνωριζει κανεις ας βοηθησει.

Σιγουρα εβαλες το 1.61?

Μηπος το κατεβασες patchαρισμενη εκδοση(απο wave 4 σε 3) του mw2?

Γιατι νομιζω οτι το 1.61 δεν παιζει patchαρισμενα games(δεν ειμαι σιγουρος).

Δημοσ.

παιδια πειτε μου σας παρακαλω παρα πολυ.

το left 4 dead 2 ειναι wave 4 h wave 5?

Συνεχως σαν wave 4 το βρισκω και χρησιμοποιω το pacther na to aknw wave 3 αλλα δεν παιζει μετα με τιποτα.

Δημοσ.
Σιγουρα εβαλες το 1.61?

Μηπος το κατεβασες patchαρισμενη εκδοση(απο wave 4 σε 3) του mw2?

Γιατι νομιζω οτι το 1.61 δεν παιζει patchαρισμενα games(δεν ειμαι σιγουρος).

To 1.61 εχω. Θα το ψαξω μηπως κατεβασα καμια πατσαρισμενη εκδοση. Σε ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.
παιδια πειτε μου σας παρακαλω παρα πολυ.

το left 4 dead 2 ειναι wave 4 h wave 5?

Συνεχως σαν wave 4 το βρισκω και χρησιμοποιω το pacther na to aknw wave 3 αλλα δεν παιζει μετα με τιποτα.

Wave 5 είναι. Μήπως έχεις παλιά έκδοση wave patcher; Ή μήπως έχει κάποιο bug και στα βγάζει όλα έναν νούμερο μπροστά (δηλαδή το άλλαξες από wave 5 σε wave 4). Αν έχεις να πετάξεις ένα ακόμα dvd δοκίμασε να το κανεις patch σε wave 2.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:02 ----------

Όπα, μόλις θυμήθηκα ότι δεν έχεις μπει ποτέ online (αν δεν σε μπερδεύω με άλλον) και είπες ότι δεν δούλευε ούτε το activation disk... μήπως έχεις παλιό dashboard;

Δημοσ.

360 Waves Patcher 1.2.2 by SoulHeaven εχω και 2 διαφορεικα L4D2 που κατεβασα wv wave 4 μου τα δειχνει env sta foroym lene oti einai wave 5.

Επισηςεδω και 2 μηνες εχω φαει ban απο κει και περα δεν εχς κανει αλλο dashboard update .

Τι να συμβαινει?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:15 ----------

Τι τροπο υπαρει να μου δω στα σιγουρα τι νουμερο wave ειναι?

Δημοσ.
360 Waves Patcher 1.2.2 by SoulHeaven εχω και 2 διαφορεικα L4D2 που κατεβασα wv wave 4 μου τα δειχνει env sta foroym lene oti einai wave 5.

Επισηςεδω και 2 μηνες εχω φαει ban απο κει και περα δεν εχς κανει αλλο dashboard update .

Τι να συμβαινει?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:15 ----------

Τι τροπο υπαρει να μου δω στα σιγουρα τι νουμερο wave ειναι?

Σου είπα ότι είναι wave 5 και ότι μήπως για κάποιο περίεργο λόγο εμφανίζει ένα νούμερο μικρότερο σε wave. Αν δεν σου ναι μεγάλο κόστος ένα dvd ακόμα, δοκίμασε να το μετατρέψεις σε wave 2. Ίσως δουλέψει. Επίσης καλό είναι να ψάξεις το προβλημα σου στο google, γιατί όπως καταλαβαίνεις εδώ μέσα δεν το χει βγάλει σε άλλον (αν βρεις κάποια λύση postare την για τυχόν μελλοντικούς χρήστες που συναντήσουν το ίδιο πρόβλημα)

Δημοσ.

Δηλαδη σε ολους εσας το 360 Waves Patcher 1.2.2 σας λεει οτι ειναι wave 5 και μονο σε εμενα λεει συνεχως οτι ειναι wave 4?

Τι θα κερισω αν επιχειρισω να το κανω wave2?

Δημοσ.

Οταν κανεις ελεγχο του παιχνιδου με το abgx360 gui και σου βγαλει με κιτρινα γραμματα οτι δεν εχει ελεγχει ακομα και δεν μπορει να φτιαξει τα stealth files μπορεις να το γραψεις σε αυτη την περιπτωση το παιχνιδι και απλα δεν ειναι ασφαλες για το live η δεν θα παιζει καθολου???ρωταω γτ το bayonetta βγαζει αυτο το notice και επειδη εμενα δεν με ενδιαφερει το live.

Δημοσ.
Οταν κανεις ελεγχο του παιχνιδου με το abgx360 gui και σου βγαλει με κιτρινα γραμματα οτι δεν εχει ελεγχει ακομα και δεν μπορει να φτιαξει τα stealth files μπορεις να το γραψεις σε αυτη την περιπτωση το παιχνιδι και απλα δεν ειναι ασφαλες για το live η δεν θα παιζει καθολου???ρωταω γτ το bayonetta βγαζει αυτο το notice και επειδη εμενα δεν με ενδιαφερει το live.

Αν γενικά δεν σε ενδιαφέρει το live, δεν χρειάζεται καν να το περάσεις απο το πρόγραμμα. Γράφτο και παίχτο.

Δηλαδη σε ολους εσας το 360 Waves Patcher 1.2.2 σας λεει οτι ειναι wave 5 και μονο σε εμενα λεει συνεχως οτι ειναι wave 4?

Τι θα κερισω αν επιχειρισω να το κανω wave2?

Σου είπα το λόγο. Ότι μήπως για κάποιο λόγο να χει κάποιο bug και να σου δείχνει ένα νούμερο παρακάτω το οτιδήποτε... δηλαδή να σου γράφει κείμενο wave 4 ενώ στη πραγματικότητα είναι wave 5. Να επιλέγεις wave 3 ενώ στη πραγματικότητα να έχεις επιλέξει wave 4. Δηλαδή για κάποιο περίεργο λόγο να έχει γίνει κάποιο mismatch στο πρόγραμμα.

Φυσικά είναι πολύ απίστευτο σενάριο, αλλά αφού λες ότι τα κάνεις όλα σωστά και δοκίμασες και δεύτερο iso, δεν μου χει μείνει τίποτα άλλο να σκεφτώ. Αν δεν σου είναι τεράστιο κόστος ένα ακόμα dvd θα σου λεγα να το δοκιμάσεις.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:21 ----------

Δοθέντος φυσικά ότι χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση (δεν ξέρω αν αυτή είναι γιατί δεν μου χει χρειαστεί) . Αν χρησιμοποιείς παλιά, τότε ;)

Δημοσ.

καλα εστ πως τα μετατρεπςις απο wavex => wave 3?

i exei perasei to to firmware ουδ εν κοιταει τα waves?

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο DVD-ROM που να γράφει σωστά τα κατεβασμένα παιχνίδια και να μη χρειαστεί να το ανοίξεις και να το πειράξεις; Γιατί εγώ έχω ένα Matshita, χρησιμοποιώ Verbatim και δε μου γράφει καν τα ISO. Λέει συνέχεια failed. Κοιτάζω συνέχεια οδηγούς και δεν έχω βρει άκρη. Πολλοί λένε να ανοίξεις το drive και να το πειράξεις. Γίνεται έτοιμη δουλειά για: 1) εγγραφή των παιχνιδιών και 2) δημιουργία backup;

Δημοσ.
Υπάρχει κάποιο DVD-ROM που να γράφει σωστά τα κατεβασμένα παιχνίδια και να μη χρειαστεί να το ανοίξεις και να το πειράξεις; Γιατί εγώ έχω ένα Matshita, χρησιμοποιώ Verbatim και δε μου γράφει καν τα ISO. Λέει συνέχεια failed. Κοιτάζω συνέχεια οδηγούς και δεν έχω βρει άκρη. Πολλοί λένε να ανοίξεις το drive και να το πειράξεις. Γίνεται έτοιμη δουλειά για: 1) εγγραφή των παιχνιδιών και 2) δημιουργία backup;

pioneer αν θες να ειναι συμβατο σιγουρα

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος εδω μεσα που παρολο που εφαγε ban το xbox 360 του na το φλασαρε για να μπορει να αποθηκευειε παιχνδιια σοτν σκληρο δισκο για να μην χαλαει το dvd?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...