Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν γραφεις τα games σε dvd που δεν ειναι καλης ποιοτητας μπορει να χαλασει πιο ευκολα το laser.

Τα παιχνιδια ετσι κι αλλιως τα παιζω παντα απο τον σκληρο γτ βλεπω παντου οτι χαλαει το drive(τι διαολο τοσο ευαισθητα ειναι η ειναι μονο στα αντιγραμενα ειναι ευαισθητα?)τελως παντως πηρα τα intenso απο πλαισιο και παιζουν κανονικοτατα.μια ερωτηση μονο για το forza motorsport 3.ειναι 2 dvd ωραια?τα εχω κανει και τα 2 install στον σκληρο και βαζω το 1ο dvd και αρχιζει κανονικα το παιχνιδι.σε καποιο σημειο στην αρχη μου λεει πρεπει να κανετε Install το 2ο dvd γτ περιεχει αρχεια για να ζησετε ολη την εμπειρια του παιχνιδιου κλπ κλπ ενω εγω το εχω κανει ηδη Install στον σκληρο απο το dashboard....το κανω και απο εκει install Ομως που ζηταει και μολις τελειωνει μου ζηταει να βαλω το 1ο dvd για να συνεχισω.το κανω ομως και δεν το βλεπει καθολου ετσι το 1ο dvd και αναγκαστηκα πρεπει να βγαινω εξω στο dashboard να ανοιγω το πορτακι του drive να το ξανακλεινω μεσα για να το αναγνωρισει.και οταν ξαναξεκιναω το παιχνιδι μου ζηταει παλι το 2o disk.....:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

καμια βοηθεια???

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα το forza 3 δεν θέλει εγκατάσταση το 2 δισκάκι απο το dashboard άλλα μόνο μέσα από το παιχνίδι οπότε αν δεν καταφέρεις να το κάνεις εγκατάσταση μέσα από το παιχνίδι τότε δεν πρόκειται να σου δουλέψουν πότε όλες οι έξτρα πίστες και αμάξια που έχει το 2 δισκάκι του παιχνιδιού.

Θα σου πρότεινα να σβήσεις εντελώς το 2 δισκάκι που έκανες εγκατάσταση από το dashboard του 360.

Δημοσ.
Μα το forza 3 δεν θέλει εγκατάσταση το 2 δισκάκι απο το dashboard άλλα μόνο μέσα από το παιχνίδι οπότε αν δεν καταφέρεις να το κάνεις εγκατάσταση μέσα από το παιχνίδι τότε δεν πρόκειται να σου δουλέψουν πότε όλες οι έξτρα πίστες και αμάξια που έχει το 2 δισκάκι του παιχνιδιού.

Θα σου πρότεινα να σβήσεις εντελώς το 2 δισκάκι που έκανες εγκατάσταση από το dashboard του 360.

ναι οντως αυτο ηταν το προβλημα επρεπε να το κανεις εγκατασταση οταν στο ζητησει αυτο οχι απο μονος σου στο dashboard.:-)

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση πλιζ αν γινεται εδω απο τα τζιμανια του insomnia ... ;)

Λοιπον κατεβασα και εγραψα σε ενα φιλο μου το Τεκεν 6 και το CoD MW2 για το XBOX360 και του τα εγραψα σε δισκακια...

Ενω του εχω γραψει κι αλλα με τον ιδιο τροπο και παιζανε , αυτα τα συγκεκριμενα που αναφερω δεν παιζουν ...:-(

Σημερα μαθαινω πως μαλον χρειαζεται αναβαθμιση για να τα παιξει...

Ειναι πιθανον αυτο.... ?? :rolleyes:

Και επισης πως θα την κανω την αναβαθμιση ... :rolleyes:

Εναν οδηγο δωστε μου οποιος εχει την ευχαριστηση εδω σε αυτο το thread ή και με pm...

Βρηκα στα γρηγορα αυτον εδω...

Δεν ξερω ομως αν ειναι αυτο που χρειαζεται ή ειναι καποιος αλλος... ??

Ευχαριστω εκ των προταιρων ..:-)

Δημοσ.
Παιδια μια ερωτηση πλιζ αν γινεται εδω απο τα τζιμανια του insomnia ... ;)

Λοιπον κατεβασα και εγραψα σε ενα φιλο μου το Τεκεν 6 και το CoD MW2 για το XBOX360 και του τα εγραψα σε δισκακια...

Ενω του εχω γραψει κι αλλα με τον ιδιο τροπο και παιζανε , αυτα τα συγκεκριμενα που αναφερω δεν παιζουν ...:-(

Σημερα μαθαινω πως μαλον χρειαζεται αναβαθμιση για να τα παιξει...

Ειναι πιθανον αυτο.... ?? :rolleyes:

Και επισης πως θα την κανω την αναβαθμιση ... :rolleyes:

Εναν οδηγο δωστε μου οποιος εχει την ευχαριστηση εδω σε αυτο το thread ή και με pm...

Βρηκα στα γρηγορα αυτον εδω...

Δεν ξερω ομως αν ειναι αυτο που χρειαζεται ή ειναι καποιος αλλος... ??

Ευχαριστω εκ των προταιρων ..:-)

Το tekken 6 και το mw2 ειναι wave 4 και δεν παιζουν σε παλια firmware(ixtreme 1.6 και κατω).

Πρεπει να κανεις update στο drive(αναλογα με το drive θα ακολουθησεις τον αντιστιχο οδηγο).

Δες εδω http://www.360-gr.com

Δημοσ.
Το tekken 6 και το mw2 ειναι wave 4 και δεν παιζουν σε παλια firmware(ixtreme 1.6 και κατω).

Πρεπει να κανεις update στο drive(αναλογα με το drive θα ακολουθησεις τον αντιστιχο οδηγο).

Kαι που βλεπω ποιο firmware εχω ... ? :o

Και εκτος απο το να ανοιξω το κουτι πως αλλιως μπορω να δω ποιο drive εχω... ?? :o

Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα δεν το εχω μπροστα μου το Xbox και πρεπει να ειμαι ετοιμος για να κανω την αναβαθμιση τις επομενες μερες... :-D

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα. Μπορεί να βρει ένα πρόγραμμα που κάνει patch προηγούμενο wave ή να χρησιμοποιήσει activation disk

Δημοσ.
Όχι απαραίτητα. Μπορεί να βρει ένα πρόγραμμα που κάνει patch προηγούμενο wave ή να χρησιμοποιήσει activation disk

Aυτο γινεται σε ολα τα drives και τα firmware .. ?

Δημοσ.

Αφου σου απάντησα ήδη... είπα τι να ψάξεις. Anyway... εδώ οι απαντήσεις για το activation disk

http://lmgtfy.com/?q=xbox+activation+disk

και εδώ για το wave patcher

http://lmgtfy.com/?q=xbox+wave+patcher

Βέβαια όλα αυτά μόνο εφόσον παίζεις offline... διαφορετικά παίζει ban (αν και μέχρι να βγει κάποιο ασφαλές νέο flash και πάλι δεν το γλιτώνεις το ban)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αφου σου απάντησα ήδη... είπα τι να ψάξεις. Anyway... εδώ οι απαντήσεις για το activation disk

http://lmgtfy.com/?q=xbox+activation+disk

και εδώ για το wave patcher

http://lmgtfy.com/?q=xbox+wave+patcher

Βέβαια όλα αυτά μόνο εφόσον παίζεις offline... διαφορετικά παίζει ban (αν και μέχρι να βγει κάποιο ασφαλές νέο flash και πάλι δεν το γλιτώνεις το ban)

Σε ευχαριστω για την απαντηση

Και εγω ρωτησα αν μπορεις σε ολα τα drive και σε ολα τα firmawares να κανεις το update μεσω του disk ή του patch...

Δλδ με λιγα λογια δε θα χρειαστω κατι παραπανω απο ενα dvd ή ενα Usb και ενα κατεβασμα απο το ιντερνετ καποιων αρχειων.. :rolleyes:

Οπως π.χ να ανοιξω το xbox και να κανω καποια δουλεια hardware.

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ.
Σε ευχαριστω για την απαντηση

Και εγω ρωτησα αν μπορεις σε ολα τα drive και σε ολα τα firmawares να κανεις το update μεσω του disk ή του patch...

Δλδ με λιγα λογια δε θα χρειαστω κατι παραπανω απο ενα dvd ή ενα Usb και ενα κατεβασμα απο το ιντερνετ καποιων αρχειων.. :rolleyes:

Οπως π.χ να ανοιξω το xbox και να κανω καποια δουλεια ηαρδςαρε..

Αχ μου βαριέσαι λίγο και δεν διαβάζεις . Anyway άντε επειδή είναι γιορτινές μέρες να σου δώσω ένα πολύ γρήγορο info :-) Πάντως ναι δεν χρειάζεται να το ανοίξεις το xbox (αν θυμάσαι το πρότεινα ως εναλλακτική λύση)

Το activation disk το γράφεις μια φορά και το βάζεις κάθε φορά πριν φορτώσεις το wave 4 (και πάνω) παιχνίδι. Φυσικά σου χρειάζεται μόνο για τα παιχνίδια που ΔΕΝ μπορείς να παίξεις. Αφού φορτώσει μετά βάζεις το game... αλλα χρειάζεται κάθε φορα που παιζεις. Ας το πούμε λίγο μπακαλέ, ξεγελάς κάθε φορά το drive. Έχω όμως μια μικρή αμφιβολία αν κάνει σε όλα τα ixtremes ή μόνο στο 1.6 (ώστε να γλιτώσεις το 1.61)

Η άλλη λύση (την οποία και σου προτείνω να ακολουθήσεις) πριν γράψεις το iso το περνάς απο το wave patcher και του επιλέγεις κάποιο wave που μπορεί να παίξει η κονσόλα σου. Δηλαδή αν σου παίζουν μόνο τα παιχνίδια μέχρι wave 3, τότε στα wave 4-5 για να παίξουν τα κάνεις patch με wave 3.

Για περισσότερο info googlare. Αλλά προσωπικά νομίζω ότι η δεύτερη λύση είναι η ιδανική.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω...

Αν και μου την ειπες λιγακι πριν εν ολιγεις... :P

Εχω διαβασει πως γινεται περιπου η διαδικασια...

Το θεμα ειναι οτι ηθελα να επιβαιβαιωσω αν γινεται για ολα τα firmware και ολα τα drives...

Και οπως λες κι εσυ γινεται μια χαρα...

Θα χρησιμοποιησω και τις δυο λυσεις που προτεινεις...

Θα γραψω το δισκακι που λες για να μπορει ο φιλος μου να παιξει το Tekken και το CoD MW2 που εχει ηδη γραμμενα..

Και απο εδω και μπρος τα επομενα παιχνιδια θα τα γραφω με το πατς που λες...

Σε υπερευχαριστω

Δημοσ.
Σε ευχαριστω...

Αν και μου την ειπες λιγακι πριν εν ολιγεις... :P

Εχω διαβασει πως γινεται περιπου η διαδικασια...

Το θεμα ειναι οτι ηθελα να επιβαιβαιωσω αν γινεται για ολα τα firmware και ολα τα drives...

Και οπως λες κι εσυ γινεται μια χαρα...

Θα χρησιμοποιησω και τις δυο λυσεις που προτεινεις...

Θα γραψω το δισκακι που λες για να μπορει ο φιλος μου να παιξει το Tekken και το CoD MW2 που εχει ηδη γραμμενα..

Και απο εδω και μπρος τα επομενα παιχνιδια θα τα γραφω με το πατς που λες...

Σε υπερευχαριστω

Ε σου την είπα λιγο γιατί είπες ότι κανένας δεν σου απαντά και κανες και διπλό post. Πρέπει να παραδεχτείς όμως ότι το κανα με στυλ :P:lol: . Καλη πρωτοχρονιά και καλό λιώσιμο. ;)

Α για το activation disk σου πα ότι έχω μια αμφιβολία... αν έχει πολύ παλιό ixtreme πιθανότατα να μην δουλεύει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...