Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που μπορει να σου πει 100% τι γινεται.

Αλλα αν ο δισκος ειναι original , τοτε δεν νομιζω οτι ειναι δυνατον να σε μπαναρει για saves που εχεις στον σκληρο.

εγω παντως ενα μονταρισμενο δισκο που εχω δεν τον βαζω πανω στην καθαρη κοσνολα που μπαινω λαιβ, για τον φοβο των ιουδαιων

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδια αν τα παιχνιδια δεν τα γραφουμε σε verbatim αλλα σε αλλη μαρκα υπαρχει προβλημα?ειναι πανακριβα τα συγκεκριμενα.

Αν γραφεις τα games σε dvd που δεν ειναι καλης ποιοτητας μπορει να χαλασει πιο ευκολα το laser.

Δημοσ.
Παιδια αν τα παιχνιδια δεν τα γραφουμε σε verbatim αλλα σε αλλη μαρκα υπαρχει προβλημα?ειναι πανακριβα τα συγκεκριμενα.

Αγορασε δισκακια Intenso DL+R κανει 9,5€ η δεκαδα!

Και ποιοτικα και φτηνα! Εγω τετοια παιρνω, τα Verbatim ειναι ακριβα πολυ!

Δημοσ.

παιδια καλησπέρα...μολις σημερα παρέλαβα το 360 το ειχα στειλει για αναβάθμιση firmware και μ ηρθε το πρωι.εχω το ασσασσινς κριντ 2 το οποιο το εκαψα μια φορα σε wave 2 και την αλλη σε wave 4.οταν βαζω το wave 4 μ λεει play dvd και απλως μου δειχνει μια εικονα χβοχ 360 με το σημα.οταν βαζω το wave 2 μ λεει βαλτε το δισκο σε μια κονσολα 360... εχω δοκιμασει το ιδιο κ με βενετικα...μπορει να με βοηθήσει καποιος?????κανω κατι λαθος ή απλως θελει καποιο update άλλο????

Δημοσ.

C4EVA.And.TeamJungle.LiteOn.iXtreme.v1.61

Καινουργιο φρουτο ειναι αυτο?

Fake είναι. Δεν έχει βγει ακόμα . Υποτίθεται ότι με αυτό παίζεις live με ασφάλεια... αλλά προσωπικά αμφιβάλω.

Δημοσ.

fake ΔΕΝ ειναι !

απλά έλειπε αυτό από τα liteon. αν το βάλεις παίζεις wave4/5 χωρίς activation disc

ΥΓ αντε να δούμε πότε θα βγει το ixtreme LT

Δημοσ.
Fake είναι. Δεν έχει βγει ακόμα . Υποτίθεται ότι με αυτό παίζεις live με ασφάλεια... αλλά προσωπικά αμφιβάλω.

Μια χαρά είναι. Απλά προσέξτε γιατί βγήκε και fixed έκδοση σήμερα για κάτι minor bugs που είχε. Ασφαλές για το live ΔΕΝ είναι.. Αυτά..

Δημοσ.
Μια χαρά είναι. Απλά προσέξτε γιατί βγήκε και fixed έκδοση σήμερα για κάτι minor bugs που είχε. Ασφαλές για το live ΔΕΝ είναι.. Αυτά..

Κάτσε γιατί σας έχασα. Τελικά είναι το πολυαναμενόμενο LT firmware που υποτίθεται* είναι ασφαλές για το live; Η απλά μια προσαρμογή του 1.61 για το Lite on driver ; (στη αρχή δεν πρόσεξα το 1.61 :o και νόμιζα ότι ήταν το LT.. για αυτό είπα ότι είναι fake)

*άλλο το κατά πόσο είναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...