Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι απλό κάνεις στάνταρ κάτι λάθος είτε στη μετατροπή wave είτε στην εγγραφή του παιχνιδιού....

Το τι κάνεις λάθος δεν στο λέω ψάξε το μόνος σου μην στα δώσουμε όλα στο πιάτο.

Και το left4dead2 είναι wave5 γιατί έχει μέσα και avatar awards(Αν ξέρεις τι είναι αυτό.)

Εσυ καλα θα κανεις να σταματησεις να ειρωνευεσαι και επιησς να σταματησεις να πιανεις μεσω prive msgs κοσμο για να σου στειλουν τα φρεσκοαγορασμενα τους xbox 360 για pactharisma γιατι απο οτι φαινεται αν αντιδρασουν και δεν δεχτουν γραφεις μετα αυτα που γραφεις τωρα.

Δευτερον οπςω ανεφερε και την μετατροπη wav 4=>3 την εκανα σωστα και την διαδικασια καψιματος γιατι αν διαβαζες καλυτερα το post μου θα εβλεπες οτι το αλλο παιχνιδι(indy lego) επισης σε wave 4 μου επαιξε σωστα πραγμα το οποιο σημαινει οτι και το μετετρεψα και το εκαψα σωστα.

Οποτε κρατα τις "βοηθειες" και τις θεωριες σου για τον εαυτο σου και ασε κανεναν που ξερει και θελει πραγματικα να βοηθησει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:27 ----------

Το Left 4 dead 2 ειναι wave 5.Αυτο που κατεβασες θα ηταν τροποποιημενο σε wave 4.

Υπαρχει διαμαχη και σε αλλο φορουμ σχετικα με το παιχνιδι αυτο αν ειναι wave 4 ή 5. Οι μισοι λενε 5 και οι αλλοι μισοι 4.

Τελιακ τι συμβαινει?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πήρα κονσόλα. Μπήκα καθαρός στο live έκανα τα updates και τα σχετικά. Μετά βγήκα από live. Μετά έβγαλα όλο το dvdrom και έβαλα ένα άλλο samsung. Έκανα spoof το samsung σε liteon και παίζω κόπιες offline. Αν βάλω το original drive πάνω τώρα και μπω πάλι καθαρός, κινδυνεύω για ban ή όχι?

Δημοσ.

εννοεις με πειραγμενο fw ή του περασες και το original fw?

πραγματικα κανεις δεν ξερει πως τους banaroun.ακουγετε το μια εκδοση fw που θα βγει καπου τωρα θα φαινετε σαν την original στα live

Δημοσ.
εννοεις με πειραγμενο fw ή του περασες και το original fw?

πραγματικα κανεις δεν ξερει πως τους banaroun.ακουγετε το μια εκδοση fw που θα βγει καπου τωρα θα φαινετε σαν την original στα live

υπάρχουν κάπου πληροφορίες ή απλά φήμες?

Δημοσ.
Πήρα κονσόλα. Μπήκα καθαρός στο live έκανα τα updates και τα σχετικά. Μετά βγήκα από live. Μετά έβγαλα όλο το dvdrom και έβαλα ένα άλλο samsung. Έκανα spoof το samsung σε liteon και παίζω κόπιες offline. Αν βάλω το original drive πάνω τώρα και μπω πάλι καθαρός, κινδυνεύω για ban ή όχι?

Αν αλλάζεις και μέσο αποθήκευσης πιστεύω ότι θα σαι ok. Μιλάμε για jasper ή vasper ;

Δημοσ.

Μια βοήθεια....

Αγόρασα έτοιμο(στη θήκη του) 250gb σκληρό αλλά δεν το το βλέπει το 360.

Το έκανα ένα φορματ στο pc με το tranfer kit(μάλλον πατάτα έκανα) αλλά τι πρέπει να κάνω για να το δει το 360?

Ευχαριστώ!

Και όλα αυτα για να μεταφέρω τα αρχεία απο το 20gb στο 250gb....

Δημοσ.

Xριστουγεννιατικο rrod και launch μηχανημα :(

Αν ξερει καποιος καμια τρεχουσα προσφορα σε Elite αλλα και Αrcade, ας πει.Εκτος Πλαισιου κλπ που τα εχω κοιταξει ηδη online. Kαπου ειχε παρει το ματι μου Κωτσοβολο για Arcade νομιζω, αλλα στο site ειναι κανονικες τιμες.

Δημοσ.
Xριστουγεννιατικο rrod και launch μηχανημα :(

Αν ξερει καποιος καμια τρεχουσα προσφορα σε Elite αλλα και Αrcade, ας πει.Εκτος Πλαισιου κλπ που τα εχω κοιταξει ηδη online. Kαπου ειχε παρει το ματι μου Κωτσοβολο για Arcade νομιζω, αλλα στο site ειναι κανονικες τιμες.

Μηπως να χτυπησεις απο carefour arcade με 160?

Δημοσ.

Τέλος, έγινε η δουλειά...

1.6 non stealth firmware στην μία κονσόλα και παίζω όλες τις κόπιες offline άνετα και μια arcade κονσόλα καθαρή για live όπου λιώνω το fifa10 online! Ούτως ή άλλως δεν παίζω άλλο παιχνίδι live πλέον! A, έχω και το dj hero renegade original για live...Μια χαρά κομπλέ είμαι λέμε...Άντε και του χρόνου με original fifa11 για live!!!!

Δημοσ.

Έχω μια κονσόλα φλασαρισμένη όπου παίζω κόπιες φουλ. Δεν έχω μπει live όμως ποτέ για να μην φάω ban. Ο δίσκος ο 250αρης που χρησιμοποιώ, αν τον βάλω σε μια νέα καθαρή κονσόλα για να παίξω φιφα10 οριτζιναλ για να έχω τα save μου κλπ, κινδυνεύει η κονσόλα για ban? Ή από τον δίσκο δεν σε μπανάρουν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...