Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σιγουρα αλλα θα κοστισουν ομως ολα αυτα να τα αγορασω, ποσο να κανουν? Εσεις θα το επιχειρουσατε?

Δημοσ.
Σιγουρα αλλα θα κοστισουν ομως ολα αυτα να τα αγορασω, ποσο να κανουν?

Αν δεν εχεις κολητηρι περιπου 20€(περιπου δεν ξερω ποσο κανουν ακριβος τα υλικα για το κυκλομα).

Εσεις θα το επιχειρουσατε?

Ναι.

Δημοσ.

Αποφασισα και εγω να αγορασω το xbox360 αν και εχω ηδη το playstation3,απλα και μονο γτ δεν γιεται να δινω καθε φορα 65-70ευρω για καθε καινουριο παιχνιδι.επειδη το αρθρο ειναι πολυ μεγαλο μπορειτε να μου πειτε 2-3 πραγματα?

1)εχει σχεση ποια εκδοση αγορασεις(arcade,60gb,elite)στο αν θα μπορεις να το hackareis?

2)ακολουθω τις οδηγιες της πρωτης σελιδας γτ ειναι λιγο παλιες?επισης στις 2-3 πρωτες σελιδες ειδα κατι για λαμπακια,υπερθερμανσεις,κολληματα κλπ κλπ.αυτα ισχυουν ακομα?

3)διαβασα οτι καποια δωσανε λεφτα 30 αν δεν κανω λαθος για να κανουν κατι,δεν καταλαβα τι ακριβως,αλλα προφανως μπορεις να το δωσεις σε καποιο μαγαζι να στο "ετοιμασουν" ωστε να παιζει αντιγραμμενα?

4)το παιχνιδι το κατεβαζεις το βαζεις στον σκληρο του και παιζει η το γραφεις σε ενα κανονικο(μονο η διπλης επιστρωσης dvd)και παιζεις???

5)καποιοι αναφεραν οτι του βαζεις παλιο firmware και παιζει τα παντα.εχει σχεση τι firmware εχει?οσο πιο καινουριο μαλλον τοσο πιο δυσκολο να "σπασει"?

ζηταω συγνωμη αν κανω ερωτησεις που μαλλον εχουν ξαναειπωθει εδω μεσα αλλα 600+σελιδες ειναι πολλες για να διαβασεις.οποιος μπορει ας βοηθησει...

επισης το xboxlive αν και δεν εχω μπει ποτε να δω πως ειναι,δεν με πολυενδιαφερει,εγω απλα να παιζω θελω...

Ευχαριστω

Δημοσ.

1.οχι απλα ειτε δεν θες τιποτα ειτε θες ενα connectivity kit ή pci sata card.

2.δεν ξερω .μπες 360-gr.com .Για καψιματα κτλ λενε οτι ξεπεραστηκαν..

3.απο τσαμπα εως 50ε

4.περνας στο σκληρο αλλα στην αρχη θελει dvd για loading.

5.=1

μαλλον θα πρεπει να περιμενεις το ixtreme Lt lite που αν εχω καταλαβει καλα θα ναι το καλυτερο firmware

Δημοσ.
Αποφασισα και εγω να αγορασω το xbox360 αν και εχω ηδη το playstation3,απλα και μονο γτ δεν γιεται να δινω καθε φορα 65-70ευρω για καθε καινουριο παιχνιδι.επειδη το αρθρο ειναι πολυ μεγαλο μπορειτε να μου πειτε 2-3 πραγματα?

1)εχει σχεση ποια εκδοση αγορασεις(arcade,60gb,elite)στο αν θα μπορεις να το hackareis?

- Όχι καθότι τώρα ποια όλες φλασαρονται αλλά ακόμα δεν έχει βγει φλασαρισμα - τσιπαρισμα για τις εκδόσεις που είναι μετά τον Αύγουστο 09 οπότε καλό είναι να βρεις ένα 360 με mfr date πριν τον Αύγουστο 09.

2)ακολουθω τις οδηγιες της πρωτης σελιδας γτ ειναι λιγο παλιες?επισης στις 2-3 πρωτες σελιδες ειδα κατι για λαμπακια,υπερθερμανσεις,κολληματα κλπ κλπ.αυτα ισχυουν ακομα?

- Τώρα ποια όχι αυτο δεν ισχυει με τις νέες μητρικές jasper και τη νέα τεχνολογία gpu&cpu που είναι στα 65nm

3)διαβασα οτι καποια δωσανε λεφτα 30 αν δεν κανω λαθος για να κανουν κατι,δεν καταλαβα τι ακριβως,αλλα προφανως μπορεις να το δωσεις σε καποιο μαγαζι να στο "ετοιμασουν" ωστε να παιζει αντιγραμμενα?

4)το παιχνιδι το κατεβαζεις το βαζεις στον σκληρο του και παιζει η το γραφεις σε ενα κανονικο(μονο η διπλης επιστρωσης dvd)και παιζεις???

- Να το βάλεις στο σκληρό δίσκο του 360 δεν μπορείς γιατί ούτω σι άλλος πρέπει το δισκάκι να είναι πάντα μέσα στο drive για να παίξει το παιχνίδι ακόμα και αν το έχεις εγκαταστήσει(Που είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό όπως στο ps3) στο σκληρό δίσκο.

5)καποιοι αναφεραν οτι του βαζεις παλιο firmware και παιζει τα παντα.εχει σχεση τι firmware εχει?οσο πιο καινουριο μαλλον τοσο πιο δυσκολο να "σπασει"?

- Εδώ είναι λίγο ποιο περίπλοκα τα πράγματα καθότι αν πάρεις νέο 360 με liteon drive τότε δεν υπάρχει παλιό firmware ώστε να παιζει τα πάντα αλλά μόνο καινούργιο fw που προς το παρόν παιζει μόνο τα παιχνίδια που είναι μεχρι wave3 χωρίς activation disk(Φαντάσου ότι είναι κάτι σαν boot disk που είχε παλιοτερα το ps2).

ζηταω συγνωμη αν κανω ερωτησεις που μαλλον εχουν ξαναειπωθει εδω μεσα αλλα 600+σελιδες ειναι πολλες για να διαβασεις.οποιος μπορει ας βοηθησει...

επισης το xboxlive αν και δεν εχω μπει ποτε να δω πως ειναι,δεν με πολυενδιαφερει,εγω απλα να παιζω θελω...

Ευχαριστω

Πιστεύω σε κάλυψα.

Δημοσ.

Χωρίς το activasion disk το lite on παίζει wave 3.Με το activasion disk παίζει και wave 4 αλλα και το μοναδικό wave 5 left4dead. Υπάρχει προγραμματάκι που τα μετατρέπεις σε οτι wave θέλεις...αλλά δεν πάιζεις online...γαι ευνόητους λόγους...

Δημοσ.

kage και just_gamer ευχαριστω για τις απαντησεις σας.θα περασω απο κανα μαγαζι μολις σχολασω να δω τι παιζει.

μια τελευαταια ερωτηση,τα wave 3-4 τι ειναι ακριβως???σορυ αλλα δεν εχω ξαναασχολειθει με xbox Ποτε και δεν γνωριζω και πολλα....

Δημοσ.
για την 5 απαντηση με τα wave ...

δεν υπαρχει προγραμμα που κανει τα wave 4 σε 3?

Χωρίς το activasion disk το lite on παίζει wave 3.Με το activasion disk παίζει και wave 4 αλλα και το μοναδικό wave 5 left4dead. Υπάρχει προγραμματάκι που τα μετατρέπεις σε οτι wave θέλεις...αλλά δεν πάιζεις online...γαι ευνόητους λόγους...

Φυσικά και υπάρχει αλλά αν μετατρέψεις ένα wave4(Ή μεγαλύτερο) σε μικρότερο wave(Ώστε να παιζει και στα 360 με παλιότερο firmware στο drive τους) τότε θα συμβούν δυο πράγματα:

1. Δεν θα μπορείς να κάνεις dashboard update από το παιχνίδι όταν στο ζητάει αλλά μόνο κατεβάζοντας το από το επίσημο σάϊτ της Microsoft

και

2. Είναι πολύ ρίσκο να παίζεις με τέτοιου ειδους παιχνίδια στο xbox live(Ακόμα και ofline) γιατί έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να μπαναριστεις απ' ότι αν έχεις απλά μια φλασαρισμενη κονσόλα.

kage και just_gamer ευχαριστω για τις απαντησεις σας.θα περασω απο κανα μαγαζι μολις σχολασω να δω τι παιζει.

μια τελευαταια ερωτηση,τα wave 3-4 τι ειναι ακριβως???σορυ αλλα δεν εχω ξαναασχολειθει με xbox Ποτε και δεν γνωριζω και πολλα....

Φαντάσου το σαν μια διαφορετική δομή του παιχνιδιού(Στην ουσια στο video partition του κάθε παιχνιδιού βάζουν και το τελευταίο κατά καιρούς dashboard update(Πολύ χοντρικά το μενού του 360) γι' αυτο και αν το μετατρεψεις σε παλιοτερο wave δεν μπορείς να κάνεις dashboard update από ένα πειραγμένο σε μικρότερο wave παιχνίδι)

Δημοσ.

οκ thanks μαλλον θα παω να το τσιμπισω απο Multirama το εχουν στα 169 το arcade,ελπιζω να ειναι πριν τον αυγουστο και να μην αρχισω να ψαχνω τα καταστηματα 1-1.....................

Δημοσ.

Το Left 4 dead 2 που κατεβασα εγω ητανε wave 4(γιατι λετε οτι ειναι 5?) και το εκανα με το wave patcher wave 3 και τη σωστη διαδικασια καψιματος.

Οταν ομως το βαζω στο 360 μεσα το διαβαζει αλλα γραφει Mixed Media Disk και δεν το ξεκιναει ουτε δειχνει contents πουθενα για βιντεο. Το ιδιο πραγμα οταν εκανα με το Indiana Jones lego 2 επαιξε κανονικα.

Γιατι ρε γμτ, τι συμβαινει?

Δημοσ.
Το Left 4 dead 2 που κατεβασα εγω ητανε wave 4(γιατι λετε οτι ειναι 5?) και το εκανα με το wave patcher wave 3 και τη σωστη διαδικασια καψιματος.

Οταν ομως το βαζω στο 360 μεσα το διαβαζει αλλα γραφει Mixed Media Disk και δεν το ξεκιναει ουτε δειχνει contents πουθενα για βιντεο. Το ιδιο πραγμα οταν εκανα με το Indiana Jones lego 2 επαιξε κανονικα.

Γιατι ρε γμτ, τι συμβαινει?

Είναι απλό κάνεις στάνταρ κάτι λάθος είτε στη μετατροπή wave είτε στην εγγραφή του παιχνιδιού....

Το τι κάνεις λάθος δεν στο λέω ψάξε το μόνος σου μην στα δώσουμε όλα στο πιάτο.

Και το left4dead2 είναι wave5 γιατί έχει μέσα και avatar awards(Αν ξέρεις τι είναι αυτό.)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...