Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λογω εσφαλμενου σχεδιασμου εξ αρχης.. ζεσταινεται υπερβολικα η GPU (καρτα γραφικων) επειδη ειναι κατω απ το Drive (DVD-ROM).

Όμως αν εχεις καινουργια σχετικα,εχει εξαλειφθει ο κινδυνος..don't worry!

Σας θυμίζει τίποτα αυτό?

Κάτι παρόμοιο δεν είχανε και τα πρώτα playstation2.

Είχανε βαλει το dvd-rom drive πάνω από το τροφοδοτικό με αποτέλεσμα μετά από ένα 2ωρο παιξίματος να ζεσταινόταν και να κόλλαγε το σύμπαν και μελλοντικά το έφτιαξαν απλά βάζοντας το τροφοδοτικό από την άλλη μεριά.

Μα καλά όλοι αυτοί που σχεδιάζουν τις κονσόλες δεν ξέρουν στοιχειώδη πράγματα για το ποια εξαρτήματα αναπτύσσουν μεγάλη θερμοκρασία οπως τροφοδοτικό ή κάρτα γραφικών ώστε να μην τα βάλουν μαζί.

Τα νεότερα 360 που δεν έχουν την έξτρα ψήκτρα μήπως έχουν αλλάξει και n.m. κατασκευής της gpu & cpu όπως είχε γίνει αρχικά στις jasper μητρικές και είχανε αλλάξει σε 65nm και κάρτα γραφικών και επεξεργαστή.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ρε παιδιά μια απορία... Πριν 10 μέρες έφαγα ban (yes!), χτες το βράδυ έφαγα 3rrod (yes!!!), σήμερα έφαγα μπάμιες (άσχετο...). Το μηχάνημα είναι εκτός εγγύησης, το βάφω μπλε και το πετάω στη θάλασσα?

xaxa. βασικά αστο απρο για να φενεται για σιμαδούρα.

πήγενε στους grmods. με κανα 80 άρι διαφορά θα πάρεις καινούριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Σας θυμίζει τίποτα αυτό?

Κάτι παρόμοιο δεν είχανε και τα πρώτα playstation2.

Είχανε βαλει το dvd-rom drive πάνω από το τροφοδοτικό με αποτέλεσμα μετά από ένα 2ωρο παιξίματος να ζεσταινόταν και να κόλλαγε το σύμπαν και μελλοντικά το έφτιαξαν απλά βάζοντας το τροφοδοτικό από την άλλη μεριά.

Μα καλά όλοι αυτοί που σχεδιάζουν τις κονσόλες δεν ξέρουν στοιχειώδη πράγματα για το ποια εξαρτήματα αναπτύσσουν μεγάλη θερμοκρασία οπως τροφοδοτικό ή κάρτα γραφικών ώστε να μην τα βάλουν μαζί.

Τα νεότερα 360 που δεν έχουν την έξτρα ψήκτρα μήπως έχουν αλλάξει και n.m. κατασκευής της gpu & cpu όπως είχε γίνει αρχικά στις jasper μητρικές και είχανε αλλάξει σε 65nm και κάρτα γραφικών και επεξεργαστή.

Μην συγκρινεις το ''σκυλι'' ps2 με το xbox 360.Eχω 2 fat ps2 απο τα πρωτα μοντελα, made in japan και παιζουν ακομα.Kαλο χρυσο το xbox,αλλα απο ποιοτητα κατασκευης μαύρο χάλι.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Μα δεν συγκρινα ποτέ το 360 με το ps2.

Απλά ανάφερα το πρόβλημα που είχανε τα πρώτα ps2 και το λόγο που δημιουργήθηκε το εν λόγω πρόβλημα.

Εσύ μπορεί να πέτυχες σε καλά μηχανήματα για ρώτα κι εμένα που είχα πέσει σε 3 ελαττωματικά μεχρι να μου στείλουν το σωστό πίσω.

Δημοσ.

Δεν ειχαν κανενα προβλημα τα πρωτα ps2.Iσα ισα που ηταν καλυτερα σε θεμα ποιοτητας απο τα slim.Να στο πω και διαφορετικα.Μακαρι να ειχε την ποιοτητα κατασκευης του αρχικου (προβληματικου οπως λες) ps2 το xbox.Θα ειμασταν πολυ καλυτερα.

Δημοσ.
λογω εσφαλμενου σχεδιασμου εξ αρχης.. ζεσταινεται υπερβολικα η GPU (καρτα γραφικων) επειδη ειναι κατω απ το Drive (DVD-ROM).

Όμως αν εχεις καινουργια σχετικα,εχει εξαλειφθει ο κινδυνος..don't worry!

Το μονο που φοβαμαι μετα το μπαναρισμα ειναι οτι ΟΛΑ τα απιχνιδια διαβαζονται συνεχως απο το dvd-rom και ανησυχω μηπως υπερθερμανθει καμια ωρα η κεφαλη του και χαλασει.

Η μηπως δεν υπαρχει τετοιος φοβος στις jasper μητρικες?

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση η μητρικη.Σαφως το drive φθειρεται γρηγοροτερα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:35 ----------

Εδώ έχεις λάθος.

Πρώτα βγήκε το παχύ ps2 και μετά το ps2 slim.

Εγω μιλάω για το μεγάλο ps2.

και εγω για το μεγαλο (fat) ps2 μιλαω.

Δημοσ.
Το μονο που φοβαμαι μετα το μπαναρισμα ειναι οτι ΟΛΑ τα απιχνιδια διαβαζονται συνεχως απο το dvd-rom και ανησυχω μηπως υπερθερμανθει καμια ωρα η κεφαλη του και χαλασει.

Η μηπως δεν υπαρχει τετοιος φοβος στις jasper μητρικες?

Νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να ξανακάνεις install παιχνίδια στο σκληρό. Αν θυμάμαι καλά στο site του modguru έλεγε ότι το έκανε με 30 ευρώ.

Δημοσ.
Νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να ξανακάνεις install παιχνίδια στο σκληρό. Αν θυμάμαι καλά στο site του modguru έλεγε ότι το έκανε με 30 ευρώ.

δωσε μου λινκ σε παρακαλω.

Δημοσ.

να το δοκιμασω μονος μου δηλαδη?

θελει και κλολλητηρια και καλδια και εξτρα εξοπλισμο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...