Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα απο μένα και να ζητήσω συγνώμη προκαταβολικά αλλά με τόσες σελίδες χάθηκα και είδα και στην 1η μήπως υπάρχουνε πιο ανανεωμένες πληροφορίες!!!

Εχω ενα xbox360 το οποίο είναι αγορασμένο πριν 2-3 χρόνια και κάποια στιγμή πριν περίπου ενα χρόνο και κάτι το είχα πάει σε ενα κατάστημα και μου είχανε flasharei το drive..

απο τότε γενικά πρόσεχα οσο μπορούσα δεν εμπαίνα και πολύ online και δεν έφαγα ban..

Για να παίξω τώρα κάποια καινούρια παιχνίδια υποθέτω θα χρειαστώ το καινούριο firmware ;;;

υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος πλέον που να μην θέλει το drive μου να συνδεθεί με pc κλπ κλπ ;;;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο που θα δώσετε για της απαντήσεις σας !!!

Δημοσ.

Υπάρχει είτε να το φλασαρεις με ένα πολύ παλιό xtreme firmware ώστε να σου παιζει τα πάντα χωρίς activation disc ή να μετατρέπεις το κάθε παιχνίδι σε παλιότερο wave ώστε να παίζουν κανονικά στο 360 σου αλλά να σου τονίσω ότι αν παίζεις πειραγμένα(πατσάρισμενα) παιχνίδια στο 360 σου είτε online είτε ofline πολλοί λένε ότι είναι λόγος για ban από το xbox live.

Εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις ένα παλιό firmware στο 360 σου και να παίζεις τα πάντα χωρίς αλλαγές και ιστορίες.

Δημοσ.

Υπάρχουν σχετικοί οδηγοί.. Κολλήσεις.. Τράβηγμα nand.. Ξαναμαναcompile και φλασάρισμα.

Γενικα αφήνει σημάδια.

Τα 30 που χρεώνει νομίζω οτι είναι καλά πάντως. Έχει αρκετή δουλίτσα σε σχέση με το φλασάρισμα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια απορία... Πριν 10 μέρες έφαγα ban (yes!), χτες το βράδυ έφαγα 3rrod (yes!!!), σήμερα έφαγα μπάμιες (άσχετο...). Το μηχάνημα είναι εκτός εγγύησης, το βάφω μπλε και το πετάω στη θάλασσα?

Δημοσ.

λογω εσφαλμενου σχεδιασμου εξ αρχης.. ζεσταινεται υπερβολικα η GPU (καρτα γραφικων) επειδη ειναι κατω απ το Drive (DVD-ROM).

Όμως αν εχεις καινουργια σχετικα,εχει εξαλειφθει ο κινδυνος..don't worry!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...