Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αμα ειναι κατι ποθ μπορει να γινει αν το δωσω και να πληρωσω αν χρειατει για να το κανουνε.

Εισασι σιγουρος οτι αναστρεφεται η διαδικασια του μπαναρισματος?

ΔΕΝ αντιστρέφεις το μπάνιο: περνώντας νέο serial number η κονσόλα σου φαίνεται σαν καινούργια. Αλλά όπως σου είπα είναι καθαρά hackerίστικη δουλειά. Αμφιβάλω αν μπορεί να την κάνει κάποιος στην Ελλάδα. Προϋποθέτει να έχεις και αμπανάριστο serial αλλά και ειδικό chip. Καλύτερα πάρε καινούργιο.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ΔΕΝ αντιστρέφεις το μπάνιο: περνώντας νέο serial number η κονσόλα σου φαίνεται σαν καινούργια. Αλλά όπως σου είπα είναι καθαρά hackerίστικη δουλειά. Αμφιβάλω αν μπορεί να την κάνει κάποιος στην Ελλάδα. Προϋποθέτει να έχεις και αμπανάριστο serial αλλά και ειδικό chip. Καλύτερα πάρε καινούργιο.

Λεφτα για καινουργιο δεν υπαρχουν.

Οσο για το νεο serial εχω το original firmware που κρατησε το απιδι πριν μου το φλασαρει. εκει μεσα περιεχεται?

Αν το ξαναφλασαρουμε με το original firmware θα περαστει το νεο serial?

Δημοσ.

λοιπόν όλα καλά με το recover αλλά συμβαίνει κάτι περίεργο,όταν είμαι στο live οι ταινίες τύπου avi από το στικάκι τρέχουν κανονικά,όπως κ τα arcade,μόλις βγω οι ταινίες ζητάνε update και τα arcade φαίνονται ως trial ..... τι διάολο..

Δημοσ.
Δυστυχώς όχι. Το firmware έχει να κάνει με το dvd-rom. Εγώ σου μιλάω για επεμβάσεις στην μητρική.

καποιο προγραμμα που να αλλαζει το serial χωρις "κολληση με εξτρα τσιπακι" ?

Δημοσ.

Γιατι αυτο το τσιπακι δεν ειναι EEPROM ετσι ωστε να επιδεχεται προγραμματισμο?

Δημοσ.
λοιπόν όλα καλά με το recover αλλά συμβαίνει κάτι περίεργο,όταν είμαι στο live οι ταινίες τύπου avi από το στικάκι τρέχουν κανονικά,όπως κ τα arcade,μόλις βγω οι ταινίες ζητάνε update και τα arcade φαίνονται ως trial ..... τι διάολο..

νομιζω αν κανεις transfer licenses απο το xbox.com θα ειναι οκ

Δημοσ.
νομιζω αν κανεις transfer licenses απο το xbox.com θα ειναι οκ

και πως γίνεται αυτό; για κάτσε να το ψάξω μπας και..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:58 ----------

λοιπόν όλα οκ,ευχαριστώ τους μάγκες εδώ για τις πληροφορίες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μπορείς να επέμβεις και να αλλάξεις το serial number, αλλά δεν είναι για απλούς χρήστες...

Δεν ειναι serial number αλλα το keyvault της καθε κονσολας που φυλασσεται στην nand (φανταστειτε το σαν το bios του 360).

Η nand μπορει να διαβαστει απο οποιοδηποτε 360 οποιαδηποτε στιγμη απλα με ενα lpt cable.

To bin που θα δημιουργηθει κατα την αναγνωση της ειναι κρυπτογραφημενο με ενα ξεχωριστο cpu key.

Παλια υπηρχε η λυση του downgrade σε παλιες κονσολες ωστε να κανουν boot σε μια μορφη xell για να ανακτηθει το cpu key.(king kong exploit,infectus κτλπ)

Προσφατα ανακαλυφθηκε το jtag hack που επιτρεπει boot στον xell loader και για τις νεοτερες κονσολες οπως ακομα ανακτηση και χαμενου dvd key.

Η διαδικασια του unban ειναι σχετικα απλη. Αντικαθιστας το μπαναρισμενο σου keyvault με καποιο απο αμπαναριστη κονσολα.

Generators δεν προκειται να κυκλοφορησουν ποτε γιατι οποιους του προωθησει θα τον μαυρισει η M$.

Το unban λοιπον απαιτει 2 κονσολες. Μια banned και μια unbanned.

Ειπαμε πως προσβαση στα δεδομενα της nand υπαρχει μονο μεσω του cpu κey το οποιο μπορει να ανακτηθει μονο με τα παραπανω exploits,

τα οποια χρησιμοποιουν και τα 2 ως τρεχον signed code τον kernel 4532.

Η Μ$ με προσφατη ανανεωση του λογισμικου του xbox (1st stage bootloader) εβαλε σε μια blacklist (δλδ σαν να ηταν unsigned) τον 4532 kernel.

Ετσι ολες οι μετα-αγουστου κονσολες δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν unbanned ειτε να ανακτησουν χαμενο dvd key.

Με λιγα λογια. Αν ειστε ban και εχετε ενα θειο στα γραφεια της Μ$ ειστε τυχεροι. Αλλιως σταματηστε να κλαιγεστε και παρτε μια καινουργια κονσολα.

Επισης, οποιοι ειχαν κανει ενα nand backup πριν το ban μπορουν να ανακτησουν την δυνατοτητα εγκαταστασης στον σκληρο με απλα ενα restore. Το εχω δοκιμασει ο ιδιος.

Οσοι δεν εχουν φαει ban μπορουν να γειωσουν το WP (Write Protect) Pin της nand ωστε σε μελλον να μην τους κανει καμμια παρομοια παραποντια η Μ$ (δεν γλυτωνουν το ban, απλα καποια δυνατοτητα).

Σε καθε update ομως που θα ζητουν τα παιχνιδια η το live το pin θα πρεπει να ειναι ελευθερο.

Επεξ/σία από jimaros
Δημοσ.

Jimaros, επειδή βλέπω πως το έχεις ψάξει αρκετά το θέμα, στην nand flash υπάρχει αναφορά για το region της κονσόλας? Ένας φίλος μου που θέλει να παίξει κάποια Ιαπωνικά παιχνίδια (Japan only πάντα) με έχει πρήξει να με ρωτάει αν υπάρχει τρόπος να αλλάξει το region έτσι ώστε να μπορέσει να τα παίξει.

Δημοσ.

Κάποια παιχνίδια όπως το raiden 4 έτσι δεν είναι?

Εμένα θα με ενδιαφέρει να μάθω για ποιο λόγο δεν κυκλοφορούν αυτό το παιχνίδι στην Ευρώπη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...