Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λογικα ναι

αλλα το θεμα ειναι

οτι κανεις δεν εκανε upload το επισημο update που εχει μεσα το L4D2...

[winter 09 dashboard]

...με πρακτικο αποτελεσμα?

(σορρυ για τις νουμπ αποριες αλλα δεν ειχα τα τελευταια χρονια κονσολα με αποτελσμα να μην καταλαβαινω καποιες ορολογιες)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το winter09 dashboard είναι αυτό που θα έχει και το feature των social networks? Θα ψάξω λίγο μπας και το έχει κάνει κανένας με ήδη μπαναρισμένη κονσόλα (που είχε φάει το "μπάνιο" σε προηγούμενο ban wave).

Δημοσ.

μετά από μπανάκι άλλαξα κονσόλα και πήρα καινούρια φλασαρισμένη,βάζω τον σκληρό,και δεν μου βγάζει να επιλέξω το προφίλ μου....τι γίνεται;; μέσα έχω arcade saves,achievements....μου το βλέπει corrupted profile τελικά....τι γίνεται τώρα;;

Δημοσ.

Ακριβώς αλλά μόνο το profile έτσι γιατί με το που διαλέξεις να σβήσεις το gamertag σου θα σε ρωτήσει αν θελεις να τα σβήσει όλα ή μόνο το profile σου.

Δημοσ.

εννοείται φλασαρισμένη,εννοώ αν υπάρχει κίνδυνος όταν συνδεθει στο live για το recover,μετά δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με live εξάλλου

Δημοσ.

Χτες εφαγα το μπανιο και εγω. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος να ξαναφλασαρουμε καπως την κονσολα για να ξε-μπαναριστουμε.

Δεν εχουν εφευρει κατι?

Δημοσ.
εννοείται φλασαρισμένη,εννοώ αν υπάρχει κίνδυνος όταν συνδεθει στο live για το recover,μετά δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με live εξάλλου

Καλό είναι να κάνεις το recover gamertag πριν φλασαρεις την κονσόλα σου για να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει σωστά το recover χωρίς να σε μπανάρουν και μετά αφού γίνει και δουλεύει σωστά το profile τότε το φλασάρεις και έχεις πάλι τον κίνδυνο του μπαν.

Δημοσ.
Χτες εφαγα το μπανιο και εγω. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος να ξαναφλασαρουμε καπως την κονσολα για να ξε-μπαναριστουμε.

Δεν εχουν εφευρει κατι?

Μπορείς να επέμβεις και να αλλάξεις το serial number, αλλά δεν είναι για απλούς χρήστες...

Δημοσ.
Μπορείς να επέμβεις και να αλλάξεις το serial number, αλλά δεν είναι για απλούς χρήστες...

Αμα ειναι κατι ποθ μπορει να γινει αν το δωσω και να πληρωσω αν χρειατει για να το κανουνε.

Εισασι σιγουρος οτι αναστρεφεται η διαδικασια του μπαναρισματος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...