Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μαλλον εχω χασει επεισοδια.

Αctivation για τι?

Αυτο το activation disk τι scene release ονομα εχει?

edit : ειναι wave 4 , τωρα πηρα χαμπαρι τι γινεται.

θενξ παντως

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:19 ----------

Μια ερωτηση μονο , πως ακριβως γραφουμε το activate.iso?

( μονο ενα αρχειο εχω που ειναι 253MB, δεν εχει .dvd κτλ. Πρεπει να βαλουμε layer break ή οχι? )

Δημοσ.
Εχει γραψει κανεις το Assassins.Creed.II.PAL.XBOX360-DNL ?

Δυο φορες το εγραψα σε verbatim , και μου το βλεπει σαν DVD ταινεια στο 360.

Το έγραψα με wave3 disabler (για αν παίζει σε 1.4 fw) και είναι κομπλέ. Τώρα για τα άλλα περί activation.iso κλπ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Το release πάντως δουλεύει (άσχετα αν ακόμα δεν το έχω δει, γιατί έπρεπε να τελειώσω το AC1 που το είχα παρατήσει 4-5 μάχες πριν το τέλος).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι δεν περναει το system update [winter09] απο το usb stick στο 360...?

ακυρο περασε απο το L4D2...

:-|

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

Σκεφτείτε όμως και το άλλο σενάριο. Κάποιος να πάρει μια καινούρια κονσόλα, να την "σπάσει" αλλά να μην μπαίνει ποτέ online (γιατί πχ. δεν τον ενδιαφέρει). Τι θα γίνει σε κάποιο ενδεχόμενο μελλοντικό -και υποχρεωτικό- update, το οποίο θα κάνει με στικάκι? Υπάρχει περίπτωση το update να ανιχνεύσει ότι το 360 έχει πειραγμένο fw και να του απενεργοποιήσει τη δυνατότητα install to HDD. Υποθέσεις κάνω...

Aκριβως η περιπτωση μου.

Την πηρα πριν 3 μηνες, την φλασαρα αλλα δεν παιζω Online γιατι δεν με τρελαινει.

Παιζει να εχω προβλημα στο μελλον ακομα και αν μεινω offline?

Δημοσ.
Aκριβως η περιπτωση μου.

Την πηρα πριν 3 μηνες, την φλασαρα αλλα δεν παιζω Online γιατι δεν με τρελαινει.

Παιζει να εχω προβλημα στο μελλον ακομα και αν μεινω offline?

Αφού δεν παίζεις online, γιατί να χρειαστείς update? (Εκτός απο το NXE που κάνεις install τα παιχνίδια στο σκληρό).

Δημοσ.
Αφού δεν παίζεις online, γιατί να χρειαστείς update? (Εκτός απο το NXE που κάνεις install τα παιχνίδια στο σκληρό).

Τα updates είναι υποχρεωτικά. Για παράδειγμα κάποιος που έχει ξεμείνει με περσινή dashboard version δεν μπορεί να παίξει κανένα φετινό παιχνίδι και μόλις βάλει το δισκάκι στο drive θα ζητάει να γίνει update. Αλλιώς το παιχνίδι δεν παίζει.

Εφόσον στην υπόθεσή μας δεν θέλουμε να βάλουμε την κονσόλα στο Live, θα πρέπει να κάνουμε το update είτε με στικάκι (κατεβάζοντάς το από το σχετικό site της MS), είτε να το εγκαθιστούμε απευθείας από το δισκάκι του παιχνιδιού (εφόσον δεν έχουμε πειράξει το video partition, στο οποιο αποθηκεύονται τα updates).

Φαντάζομαι θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει, γιατί όλα αυτά είναι εντελώς υποθετικά.

Όσο για το NXE, παιδιά μάθετε να ψάχνετε στο Google... Δεν είναι δύσκολο.

Δημοσ.
με 1.51 σε liteon παιζει το Assassins Creed 2? Αν οχι κανα προγραμμα για να το πατσαρω ευκολα υπαρχει?

Αν είναι wave4 (που νομίζω ότι είναι) όχι δεν θα παίξει. Μπορείς να κατεβάσεις το 360 waves patcher, είναι ένα γαλλικό πρόγραμμα που κάνει την διαδικασία του patching πολύ εύκολη υπόθεση.

Δημοσ.

1. Σε φλασαρισμενη κονσολα, dashboard update επισημο απο την MS με στικακι θα παιξει?Ρωταω γιατι εκανα ηδη ενα Update λογω pro 2010 και παροτι παιζει καλα, αποτι καταλαβα ισως μου δημιουργησει προβλημα σε αλλα παιχνιδια

2. Τελικα μπορει καποιος πρακτικα να μου εξηγησει τι γινεται με το πατσαρισμα και πως ελεγχουμε αν ενα παιχνιδι ειναι πατσαρισμενο ή οχι?

Δημοσ.
1. Σε φλασαρισμενη κονσολα, dashboard update επισημο απο την MS με στικακι θα παιξει?

λογικα ναι

αλλα το θεμα ειναι

οτι κανεις δεν εκανε upload το επισημο update που εχει μεσα το L4D2...

[winter 09 dashboard]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...