Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μα ρε παδια δεν ειπαμε παραπανω πως μια μπαναρισμενη κονσολα στην ουσια ειναι μια κονσολα που εχει χασει την δυνατοτητα της για εγκατασταση νεως παιχνιδιων απο το dvd στον hdd καθως επισης και του να σωνει τα παιχνιδια και τα achievements?

Ας μου απαντησει καποιος please

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Γεια χαρα σε ολους. εχω κατεβασει το cod mw2 και το μετετρεψα σε wave3 με το 360 waves patcher αλλα δεν εγινε τιποτα. κανει συνεχεια update-επανεκινιση-update.........

δοκιμασα και με το activate.iso disk αλλα παλι κανενα αποτελεσμα, δεν μου το διαβαζει καθολου.

Το cod mw2 παιζει κανονικα μονο οταν δεν εχω συνδεμενω τον σκληρο δισκο.

Υπαρχει καπoιος τροπος να παιξουν τα καινουρια παιχνιδια.online δεν παιζω.

Γνωριζει κανεις πως μπορω να δω τι firmare εχει η κονσολα μου? Την ειχα φλασαρει πριν 2,5 χρονια περιπου.

Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια!!!

Μήπως πάτησες να σου κάνει το update?

Αν ναι τότε είναι απόλυτος λογικό να σου ζητάει συνέχεια update γιατί πολύ απλά έχουμε πει άπειρες φορές ότι σε πατσαρισμενα παιχνίδια το dashboard update δεν είναι σωστό ούτε ολόκληρο οπότε καλό είναι να μην το κάνετε αν το κάνετε που φαντάζομαι έκανες κι εσύ το ποιο πιθανό είναι να γίνει ελλιπείς με αποτέλεσμα κάτι σαν αυτό που έχεις εσύ, τα συνεχόμενα ερωτήματα για dashboard update.

Μια πολύ εύκολη λυση είναι είτε να πας να νοικιάσεις ένα καινούργιο αυθεντικό παιχνίδι που έχει μέσα το τελευταίο dashboard update και να το κάνεις κανονικά στην κονσόλα σου είτε να κατεβάσεις από το νετ το τελευταίο dashboard update να το γράψεις σε ένα usb flash disk και να το περάσεις στην κονσόλα σου.

Δημοσ.

Φιλε JUST-GAMER σε ευχαριστω πολυ .το προβλημα λυθηκε..εκανα dashboard update με ενα φλασακι και παιζει μια χαρα cod mw2...ειχα καψει 5-6 δισκακια δοκιμαζοντας διαφορα...

Σ ευχαριστω και παλι για τη λυση που μου εδωσες!!!

Δημοσ.
Μήπως πάτησες να σου κάνει το update?

Αν ναι τότε είναι απόλυτος λογικό να σου ζητάει συνέχεια update γιατί πολύ απλά έχουμε πει άπειρες φορές ότι σε πατσαρισμενα παιχνίδια το dashboard update δεν είναι σωστό ούτε ολόκληρο οπότε καλό είναι να μην το κάνετε αν το κάνετε που φαντάζομαι έκανες κι εσύ το ποιο πιθανό είναι να γίνει ελλιπείς με αποτέλεσμα κάτι σαν αυτό που έχεις εσύ, τα συνεχόμενα ερωτήματα για dashboard update.

To Game Update ειναι σωστο απο πατσαρισμενα παιχνιδια ή ειναι ελαττωματικο και αυτο? ή ισως και επικινδυνο?

Δημοσ.
Μα ρε παδια δεν ειπαμε παραπανω πως μια μπαναρισμενη κονσολα στην ουσια ειναι μια κονσολα που εχει χασει την δυνατοτητα της για εγκατασταση νεως παιχνιδιων απο το dvd στον hdd καθως επισης και του να σωνει τα παιχνιδια και τα achievements?

Όχι κανονικά κάνεις save. Απλά αν μεταφέρεις αυτά τα save σε άλλη κονσόλα γίνονται corrupt.

φδσγσφδγσδγφσδφγ

Δημοσ.

Ε τοτε τι διαολο απενεργοποιημενη δυνατοτητα για εγγρααφη στον σκληρο εχει?

Δημοσ.

παιδια εγω ειχα φαει ban στο πρωτο κυμα που εγινε περσι νομιζω, διαβασα εδω οτι αν ειναι banned η κονσολα δεν σε αφηνει να εγκαταστησεις παιχνιδια στον δισκο. Αυτο θα με επηρεασει εμενα οταν κανω καποιο μελοντικο Update(ξερετε οταν το ζηταει καποιο παιχνιδι) η οχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ ακριβώς την ίδια απορία έχω για το παλιό μου μπαναρισμένο 360. Φαντάζομαι θα το μάθουμε στα σίγουρα όταν χρειαστεί να κάνουμε αυτό το update.

Σκεφτείτε όμως και το άλλο σενάριο. Κάποιος να πάρει μια καινούρια κονσόλα, να την "σπάσει" αλλά να μην μπαίνει ποτέ online (γιατί πχ. δεν τον ενδιαφέρει). Τι θα γίνει σε κάποιο ενδεχόμενο μελλοντικό -και υποχρεωτικό- update, το οποίο θα κάνει με στικάκι? Υπάρχει περίπτωση το update να ανιχνεύσει ότι το 360 έχει πειραγμένο fw και να του απενεργοποιήσει τη δυνατότητα install to HDD. Υποθέσεις κάνω...

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Αν σας ενδιαφέρει και έχετε βρει το left 4 dead 2 έχει μέσα ένα νέο dashboard update απλά ανοίξτε το .iso με το winrar και αποσυμπιέστε το φάκελο $systemupdate σε ενα φλασακι βάλτε το στο 360 και δείτε αν θα σας κάνει κανονικά update ή όχι και πείτε μας κι εμάς για να μαθαίνουμε.

Δημοσ.
Αν σας ενδιαφέρει και έχετε βρει το left 4 dead 2 έχει μέσα ένα νέο dashboard update απλά ανοίξτε το .iso με το winrar και αποσυμπιέστε το φάκελο $systemupdate σε ενα φλασακι βάλτε το στο 360 και δείτε αν θα σας κάνει κανονικά update ή όχι και πείτε μας κι εμάς για να μαθαίνουμε.

This is the first wave 5 release, yes that is correct!, WAVE 5!!!, it has the system update 8507, needed to run the facebook/Twitter ink, plus support for that new Avatar ranking system , so just givin you all a heads up icon_wink.gif

omg και 3 λολ

τωρα...?

Δημοσ.

Wave 5? Μα τα 1000 καγκουρω! Ποτε κιολας ξεπεταχτηκε ακομδ εν βγηκε το 4 καλα καλα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...