Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ με φλασαρισμένο με 1.51 και έχοντας παίξει 1-2 τίτλους πριν το επίσημο release, χωρίς να έχω καν το agbx είμαι ακόμα live :)

Λέω να το αφήσω στην άκρη και να μπαίνω Live μόνο με την αφλασάριστη κονσόλα, ούτως ή άλλως μόνο για τα updates το χρειάζομαι.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι αμα εχεις και δευτερο αυτο ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις. Ειναι κριμα να χασεις την δυνατοτητα εγκαταστασης στον σκληρο, εμενα αυτο με πονεσε πιο πολυ, ειχα παρει και 120αρι προσφατα.

Δημοσ.

Το καλό με το ban wave είναι ότι πλέον δεν μας ενδιαφέρουν ούτε έλεγχοι abgx, ούτε leaked εκδόσεις, ούτε πατσάρισμα με 3rd wave disabler. Βάζεις και παίζεις χωρίς να φοβάσαι τίποτα :-D

Δημοσ.
Το καλό με το ban wave είναι ότι πλέον δεν μας ενδιαφέρουν ούτε έλεγχοι abgx, ούτε leaked εκδόσεις, ούτε πατσάρισμα με 3rd wave disabler. Βάζεις και παίζεις χωρίς να φοβάσαι τίποτα :-D

Ναι αλλα δεν μπορεις πλεον να κανεις save ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Μα ρε παδια δεν ειπαμε παραπανω πως μια μπαναρισμενη κονσολα στην ουσια ειναι μια κονσολα που εχει χασει την δυνατοτητα της για εγκατασταση νεως παιχνιδιων απο το dvd στον hdd καθως επισης και του να σωνει τα παιχνιδια και τα achievements?

Δημοσ.

το πρωτο μερος ηταν ισως το πιο βαρετο παιχνιδι αυτης της γενιας....ολο τα ιδια εκανες...δυστυχως δεν βλεπω κατι διαφορετικο για το νουμερο 2

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους. εχω κατεβασει το cod mw2 και το μετετρεψα σε wave3 με το 360 waves patcher αλλα δεν εγινε τιποτα. κανει συνεχεια update-επανεκινιση-update.........

δοκιμασα και με το activate.iso disk αλλα παλι κανενα αποτελεσμα, δεν μου το διαβαζει καθολου.

Το cod mw2 παιζει κανονικα μονο οταν δεν εχω συνδεμενω τον σκληρο δισκο.

Υπαρχει καπoιος τροπος να παιξουν τα καινουρια παιχνιδια.online δεν παιζω.

Γνωριζει κανεις πως μπορω να δω τι firmare εχει η κονσολα μου? Την ειχα φλασαρει πριν 2,5 χρονια περιπου.

Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια!!!

Δημοσ.
Ποσο ευκολο ειναι να κανεις installation στον σκληρο για να μην εχεις το δισκακι?

Δεν εχω κανει ποτε στο xbox

πανεύκολο. το δισκακι πρεπει να ειναι μέσα ομως για να πέξεις το παιχνιδι.

Δημοσ.
Γεια χαρα σε ολους. εχω κατεβασει το cod mw2 και το μετετρεψα σε wave3 με το 360 waves patcher αλλα δεν εγινε τιποτα. κανει συνεχεια update-επανεκινιση-update.........

δοκιμασα και με το activate.iso disk αλλα παλι κανενα αποτελεσμα, δεν μου το διαβαζει καθολου.

Το cod mw2 παιζει κανονικα μονο οταν δεν εχω συνδεμενω τον σκληρο δισκο.

Υπαρχει καπoιος τροπος να παιξουν τα καινουρια παιχνιδια.online δεν παιζω.

Γνωριζει κανεις πως μπορω να δω τι firmare εχει η κονσολα μου? Την ειχα φλασαρει πριν 2,5 χρονια περιπου.

Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια!!!

Δεν μπορεί να κάνει το update που χρειάζεται για να παίξει απο το παιχνίδι.Πρέπει να συνδεθείς online πρώτα για να το περάσεις.Μετά θα μπορείς να παίξεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...